Aile evi ve sınava hazırlık

Hanımefendi kütüphanede ne goygoyu kahvesi hayatın mutsuzluğunu burda insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsunuz bu ne mantıksız yorumya

Hanımefendi kütüphanede ne goygoyu kahvesi hayatın mutsuzluğunu burda insanlardan mı çıkarmaya çalışıyorsunuz bu ne mantıksız yorumya
Kütüphanede demiyorum zaten. Kütüphaneye gidiyorum ayağına kütüphane dışında saatlerce vakit geçiren insanlardan bahsediyorum.

Kütüphanede demiyorum zaten. Kütüphaneye gidiyorum ayağına kütüphane dışında saatlerce vakit geçiren insanlardan bahsediyorum.
Eee konu sahibine kütüphane önerilmiş o da değerlendireceğim diyor. Ne alaka şimdi kahve goygoy? Gerçekten garipsiniz

Eee konu sahibine kütüphane önerilmiş o da değerlendireceğim diyor. Ne alaka şimdi kahve goygoy? Gerçekten garipsiniz
Diyorum ki, oraya giden insanların çoğu da konu sahibinin zihniyetinde gidiyor. Ailemin yanında sıkıldım, cebimde param da yok, bari kütüphaneye gideyim kafasında insanlar. Öyle insanlar da gidip saatlerce ders çalışmıyor, orada tanıştıkları insanlarla boş vakit geçiriyorlar.

Ben bile yanlış anladım vallahi
Evet polemiğe girmek istemediğim için alıntılamadım daha hiç iyi bir yorum yaptığını görmedim, haftalık mutsuzluğunu nefretini kusmaya buraya geliyor kimse takmamalı, negatif yorumlardan besleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…