- 23 Ağustos 2012
- 51.263
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.670
- 898
hayir ya o kadar da degil:) bu sehirden sonraki tum sehirleri puanina gore yazdik ama burasi tuttu, mezuna kalmayi zaten istemiyodum neresi olursa yazariz diyoduk..sorun burasi olunca babamin mudahele etmesiE o baba seni zaten baska sehre de yollamazdi. Kendine kizip üzülme bence o ihtimali düşünüp
dershaneye gittigim zamanlarda bisey demiyolardi, bence de sorun olmaz bi sure sonra ama sebebim olmasi lazim. ordaki kurslara falan yazilip o sebeple gec gelebilirim belkiBence yavaştan git aileni gevşet konu sahibesi. Misal spor klubüne katıl, antrenmandan 7de çık eve 8de gel bunu haftada 2 kez yap mesela. Saat 8in öcü olmadığını görsünler. Saat 10a kadar takıl birk ay sonra. Senin ailenden saat 12 veya gece gezmesi çıkmaz hiç heveslendirmeyeyim
Bence de Erasmus yap 1 dönem ya da 2 dönem özgürce gezersin
Kesinlikle bunu yap ! Sakın kacirma bu fırsatı ama şimdiden belli olmaz bu kadar karamsar olma örgün ogretime geçince rahatlarsın, ailen de zamanla alışır belkidille alakali bir bölüm okuyorum umarim erasmus yapabilirim
aksam bile konsere gitmeme izin verilmez saat konusu sıkıntı ya izin vereceklerini sanmiyorum
Çeviri mi edebiyat mı öğretmenlik mi?dille alakali bir bölüm okuyorum umarim erasmus yapabilirim
ogretmenlikÇeviri mi edebiyat mı öğretmenlik mi?
Şunun için sordum, üçünü de biliyorum, farklı zorlukları var. Öğretmenlik özveri isteyen bir bölüm, dersleri verseniz de işinizi haklıyla yapmak için çalışmalısınız. Canınızı sıktığınızı şeyleri anlayabiliyorum ama inanın meslek sahibi olunca bunlar düzelecek.ogretmenlik
haklisiniz. ilk sene ortalamam cok iyi degildi 3.30larda falandi sanirim. bu sene daha cok yukseltmek icin ugrasicam. ben biraz basit düşünüyorum sadece.Şunun için sordum, üçünü de biliyorum, farklı zorlukları var. Öğretmenlik özveri isteyen bir bölüm, dersleri verseniz de işinizi haklıyla yapmak için çalışmalısınız. Canınızı sıktığınızı şeyleri anlayabiliyorum ama inanın meslek sahibi olunca bunlar düzelecek.
Benim aklım çok geç başıma geldi, gördüğüm tüm genç arkadaşlarımı uyarıyorum. Çok daha iyi yerlerde olabilirdim. Sizin istediğiniz hayatı üniversitede yaşadığım için 30 küsür yaşımda tekrar okuyorum. İnanın şu anki Türkiye’de siz gençlerin en önemli gayesi kendini geliştirmek olmalı. Gidişat maalesef bu yönde. Nacizane tavsiyem budur. Ayrıca sizi baskılasa da sizi seven bir babanız olduğu babanızın sizin canınızı sıktığınızı görüp gönlünüzü almaya çalışmasından belli bence.haklisiniz. ilk sene ortalamam cok iyi degildi 3.30larda falandi sanirim. bu sene daha cok yukseltmek icin ugrasicam. ben biraz basit düşünüyorum sadece.
Bu arada özgürlük tam olarak da bu. Gece dışarı da çıkacaksın, istediğini de giymekte hakkın var. Aile yanında üniversitesi hayatı illa kötü olmak zorunda değil ama bir yerden sonra aileden ayrı kalıp kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmek çok önemlihaklisiniz ama bazen bunlari da yapmak gerekmiyo mu? ben de özenmeye basladim. biliyorum özgürlük = bu saydiklarim degil.
gecis yapmam ben buyuk ihtimalle, baslamisken orda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?