Merhaba.
Antalya'da yaşıyorum. Üniversitede ailemle oturmak istemiyorum. Nedeni gezmek tozmak falan değil merak etmeyin. Kendi ayaklarımın üstünde durabilmeyi öğrenmek için. Annem şu zamana kadar 1 kere bile bana yemek yaptırmadı mesela, temizlik yaparken ben yardım edeyim diye gidiyorum yanına.
Aile bağlarımız kuvvetli, yani nasıl anlatsam fazla bağlıyız ve bu bağ bazen yorabiliyor.
İlla farklı bir şehir olsun demiyorum ama farklı bir ev bile olur, bir ev arkadaşı ile yaşayıp hayatı öğrenmek.
Aileme bunu söylediğimde olmaz sen bizim yanımızda okuyacaksın diyorlar.
Ne yapmalıyım ikna edebilmek için ?
Merhaba.
Antalya'da yaşıyorum. Üniversitede ailemle oturmak istemiyorum. Nedeni gezmek tozmak falan değil merak etmeyin. Kendi ayaklarımın üstünde durabilmeyi öğrenmek için. Annem şu zamana kadar 1 kere bile bana yemek yaptırmadı mesela, temizlik yaparken ben yardım edeyim diye gidiyorum yanına.
Aile bağlarımız kuvvetli, yani nasıl anlatsam fazla bağlıyız ve bu bağ bazen yorabiliyor.
İlla farklı bir şehir olsun demiyorum ama farklı bir ev bile olur, bir ev arkadaşı ile yaşayıp hayatı öğrenmek.
Aileme bunu söylediğimde olmaz sen bizim yanımızda okuyacaksın diyorlar.
Ne yapmalıyım ikna edebilmek için ?
Yani bir odtü itü boğaziçi kazansan yok otur antalyayı mı yaz diyecekler :) çalış kazan iyi bir yer git kesinlikle.
Valla geç saate kadar arkadaşlarla gezmekle kendini geliştireni görmedim. Senin var mi tanidigin?Ben ailemin yanında okudum igrencti psikolojm bozuldu resmen akşam dışarı cikamazsin ark. Sınırlı olur kendini gelistiremezsin yni mhic iyi değil öf hatta bi kere arklarla pikniğe gitmiştik döndüğümde babam hesap sordu bütün gün nerdeydin diye aman nefret ettim Üniv yıllarından herkes mis gibi gezerken
Sosyallesmek diyorumherkes birlikteyken sen evdesinValla geç saate kadar arkadaşlarla gezmekle kendini geliştireni görmedim. Senin var mi tanidigin?
artik internet olan heryerde insanlar sosyal, cafeler tek kelime konuşmadan saatlerini sosyal medyaya ayiran topluluklarla doluSosyallesmek diyorumherkes birlikteyken sen evdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?