Maddi olarak sorunun yoksa başka şehirde üniversite okuyan insanla aile yanında okuyan arasında cidden fark oluyor. Sen kendini bildikten sonra inan öğrenci evi tadını başka hiç bir yerden alamazsın o derme çatma evin içinde benim evim diye gezmen düzenin yemeğin her şeyin tadı başka olur tecrübeyle sabit:) imkansızlıklardan dolayı bulduğun muhteşem çözümler falan olur gerçekten genç yaşında ayaklarının üstünde durmayı öğrenirsin:)Merhaba.
Antalya'da yaşıyorum. Üniversitede ailemle oturmak istemiyorum. Nedeni gezmek tozmak falan değil merak etmeyin. Kendi ayaklarımın üstünde durabilmeyi öğrenmek için. Annem şu zamana kadar 1 kere bile bana yemek yaptırmadı mesela, temizlik yaparken ben yardım edeyim diye gidiyorum yanına.
Aile bağlarımız kuvvetli, yani nasıl anlatsam fazla bağlıyız ve bu bağ bazen yorabiliyor.
İlla farklı bir şehir olsun demiyorum ama farklı bir ev bile olur, bir ev arkadaşı ile yaşayıp hayatı öğrenmek.
Aileme bunu söylediğimde olmaz sen bizim yanımızda okuyacaksın diyorlar.
Ne yapmalıyım ikna edebilmek için ?
Kasetim farkliydi, sonraki yaZimdan da anlasilir.Ben varım... Sosyalleşmesem, arkadaşlarımla zaman geçirmesem, her türden insan tanımasam şu an olduğum kadın olamazdım.
Kasetim farkliydi, sonraki yaZimdan da anlasilir.
Acikcasi sizi de pek samimi bulmuyorum, bu noktada.
Tutarsizlik.Sebep?
Senin etrafin öyleyse bilemicem üniversitede öyle olmuyor bilmiyorum okudun mu ama[/QUOTE][QUOTEetrafında ma1607, post: 47265235, member: 723632"]artik internet olan heryerde insanlar sosyal, cafeler tek kelime konuşmadan saatlerini sosyal medyaya ayiran topluluklarla dolu
Evde ya da disarda fark yok
Tutarsizlik.
Kizcenin aklini karistirdiniz.
Hem farkli insanlarla tanissin, arkadaş olsun hem aile yanimda okusun.
Olmaz ki. Aile evinde üniversite okumak vs, yaninida güvendiğin biri olup yeni insanlarla tanismak Versus bile saçma
Çoğu kişi işe başlayınca öğrenirsin demiş ama ben katılmıyorum.Merhaba.
Antalya'da yaşıyorum. Üniversitede ailemle oturmak istemiyorum. Nedeni gezmek tozmak falan değil merak etmeyin. Kendi ayaklarımın üstünde durabilmeyi öğrenmek için. Annem şu zamana kadar 1 kere bile bana yemek yaptırmadı mesela, temizlik yaparken ben yardım edeyim diye gidiyorum yanına.
Aile bağlarımız kuvvetli, yani nasıl anlatsam fazla bağlıyız ve bu bağ bazen yorabiliyor.
İlla farklı bir şehir olsun demiyorum ama farklı bir ev bile olur, bir ev arkadaşı ile yaşayıp hayatı öğrenmek.
Aileme bunu söylediğimde olmaz sen bizim yanımızda okuyacaksın diyorlar.
Ne yapmalıyım ikna edebilmek için ?
Bir de şuan yorumları okuyunca yazmak istedim eğer üniversiteyi de ailenin yanında okuyacaksan üniversitenin liseden ne farkı kalır? Resmen yüksek lise.
Kaç tane istersin?Senin etrafin öyleyse bilemicem üniversitede öyle olmuyor bilmiyorum okudun mu ama
Kendi ayaklarımın üstünde durabilmeyi öğrenmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?