- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
artik internet olan heryerde insanlar sosyal, cafeler tek kelime konuşmadan saatlerini sosyal medyaya ayiran topluluklarla dolu
Evde ya da disarda fark yok
What?Sosyal medyada saatlerce takılmak sosyallesmek mi oluyor.
Gencecik kız niye arkadaşları ile gezip tozmasın da arkadaşları ile otursun?
Odtü, boğaziçi kazanacak olsa böyle bir soru sormazdı bence.
Valla geç saate kadar arkadaşlarla gezmekle kendini geliştireni görmedim. Senin var mi tanidigin?
Ailemin yaninda okudum universiteyi.. Sagolsunlar zaten kisitlayici olmadilar hic bi zaman.. Cok rahattim sukurler olsun..Merhaba.
Antalya'da yaşıyorum. Üniversitede ailemle oturmak istemiyorum. Nedeni gezmek tozmak falan değil merak etmeyin. Kendi ayaklarımın üstünde durabilmeyi öğrenmek için. Annem şu zamana kadar 1 kere bile bana yemek yaptırmadı mesela, temizlik yaparken ben yardım edeyim diye gidiyorum yanına.
Aile bağlarımız kuvvetli, yani nasıl anlatsam fazla bağlıyız ve bu bağ bazen yorabiliyor.
İlla farklı bir şehir olsun demiyorum ama farklı bir ev bile olur, bir ev arkadaşı ile yaşayıp hayatı öğrenmek.
Aileme bunu söylediğimde olmaz sen bizim yanımızda okuyacaksın diyorlar.
Ne yapmalıyım ikna edebilmek için ?
Valla geç saate kadar arkadaşlarla gezmekle kendini geliştireni görmedim. Senin var mi tanidigin?
Merhaba.
Antalya'da yaşıyorum. Üniversitede ailemle oturmak istemiyorum. Nedeni gezmek tozmak falan değil merak etmeyin. Kendi ayaklarımın üstünde durabilmeyi öğrenmek için. Annem şu zamana kadar 1 kere bile bana yemek yaptırmadı mesela, temizlik yaparken ben yardım edeyim diye gidiyorum yanına.
Aile bağlarımız kuvvetli, yani nasıl anlatsam fazla bağlıyız ve bu bağ bazen yorabiliyor.
İlla farklı bir şehir olsun demiyorum ama farklı bir ev bile olur, bir ev arkadaşı ile yaşayıp hayatı öğrenmek.
Ben de üniv için ayrı eve çıkmıştım. Elektrik, su, telefon, araba, yakıt, ev ... Hepsini babam ödüyordu, yemeği de annemlere giderdim haftada bir. Öyle geçerdi . Onun dışında ben hergün manyak gibi temizlik yapmaya başlamıştım. Anne evinde temizlik pek yapmazdım senin gibi. Zorla yemek yapmayı öğrenmiştim lisede kitaplara bakarak . O kadar. Kendi ayak üstünde durmak olmuyor, aksine daha fazla masraf oluyor aileye. Okulda başarı için işe gitmek imkansız. Bir öğrencinin kazandığı parayla ev geçindirmek de çoook zor. Üstüne üstlük ev arkadaşı illet birşey. Maddi açıdan ailen destek olacaksa diret ve git evden ama aksi durumda çok zorlanırsın.Merhaba.
Her türlü alkol konusunda kendimi geliştirdimValla geç saate kadar arkadaşlarla gezmekle kendini geliştireni görmedim. Senin var mi tanidigin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?