- Konu Sahibi agresifkiz
vay be çocukluktan beri aynı evde yatıya kaldığım akrabalarım her gece sevişiyormuş meğer, acayip aydınlandım bu konuyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan esneyip duruyormuş onlar demekki bende küçükken akrabalar gelince genç çiftler ne kadar erken yatmak istiyor yahu içi geçmiş bunlarin sanırdım.Meger işin içinde iş varmış .Yok yahu aile evinde de konsantrasyon olmaz demi yada öyle birşey .Ay genckizlik odanda falan annen baban yan odada uyu ya bence kuzu kuzu .vay be çocukluktan beri aynı evde yatıya kaldığım akrabalarım her gece sevişiyormuş meğer, acayip aydınlandım bu konuyla
ben de ayni soruyu sordum sonra öğrendim ki yeni evkiyken (ya da uzak mesafeden sonra yeni kavusmusken) görmemiş gibi, aç gibi her gün her gün sevismeye gerek yokmuş , daha yeni kavustugun kocayla haftalarca vedalasmadan onceki son iki gününde kardes kardes yatmak normalmiş. bir de balayi devamli yataga girdigin bir donem degilmis, bunlar abarti şeylermiş :)Yeni evlisiniz, nışanlın haklı değil mi ? Anneler babalar yan odadayken nasıl sevişeceksiniz ?
Aaaa olurmu hiç kolun dursa ayak parmağın durmaz yahu .Vallahi bak birde gıcırtıli somya eski moda baza dolu yataksa birde banyo uzaksa tam bir kaos canım .Neyse ya valla anne baba özlemi hiç yeterli bir bariyer olmuyor .Neyse canım olmuyor yahu işte kan damarda donmuş misali.Cokda betimlemeyelimde konu sahibinin eşi zaten sinyali vermiş :)ben de ayni soruyu sordum sonra öğrendim ki yeni evkiyken (ya da uzak mesafeden sonra yeni kavusmusken) görmemiş gibi, aç gibi her gün her gün sevisemeye gerek yokmuş , daha yeni kavustugun kocayla son iki gününde kardes kardes yatmak normalmiş. bir de balayi devamli yataga girdigin bir donem degilmis, bunlar abarti şeylermiş :)
duruyormus demek ki normal insanlarin kolu bacagi :)Aaaa olurmu hiç kolun dursa ayak parmağın durmaz yahu .Vallahi bak birde gıcırtıli somya eski moda baza dolu yataksa birde banyo uzaksa tam bir kaos canım .Neyse ya valla anne baba özlemi hiç yeterli bir bariyer olmuyor .Neyse canım olmuyor yahu işte kan damarda donmuş misali.Cokda betimlemeyelimde konu sahibinin eşi zaten sinyali vermiş :)
Valla lohusalık bile dört kez yaşanirda balayinin tekrarı yok.Kiymetli zamanlar heleki uzaklık varsa çiftler arasında .Anne baba sonrada görülebilir.Zaten fazla elektrik akımından annen ne diyor kayınvalidem ne anlatıyor kayınpeder hangi tarladan bahsediyor baban neyi soruyor dikkatini vetemiyorsun verimsiz bir buluşma sohbet de olabiliyor .Tabiki gönül isterki evlilik hep ilk günkü tazelikte olsun heyhat gençlik gibi bazı şeyler anında güzel .O anlar güzel anılara dönüyor.Anne baba kayınvalide kayınpeder kaçmıyor onlarda genç olmuştur.Ben normal buluyorum gençleri bırakırdım kendi haline kahvaltiya gelsinler.Bana ayıp gelmiyor çift bunlar taze ve aşıkduruyormus demek ki normal insanlarin kolu bacagi :)
balayindan sonra kendi evlerine gecseler yine neyse iki gun de ailede kalinabilir gitmeden ama konu sahibi evrak isleri icin erkenden nikah yapmis. isin sonu yine uzak sehir hasreti. bilmiyorum benim mantigima oturmuyor oncesinde beraber yasamis / sık sık birlikte uyuyup uyanmis - artik "o" enerjiyi atmiş bir cift degilsen yeni evli halinle son iki gununde neden anne evinde durmak isteyesin ki?
ama bunu deyince "hamilelik basina mi vurdu, balayi sex demek mi" elestirisi aldim![]()
Arada koca lafı dinlemek iyidir.adam bisey biliyor ki seni aile evini götürmüyor. Maruz kalmanı istemiyor. Kıymet verdiğinden.Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Okurken güldüm ben susmalıyım sen anlaben de ayni soruyu sordum sonra öğrendim ki yeni evkiyken (ya da uzak mesafeden sonra yeni kavusmusken) görmemiş gibi, aç gibi her gün her gün sevismeye gerek yokmuş , daha yeni kavustugun kocayla haftalarca vedalasmadan onceki son iki gününde kardes kardes yatmak normalmiş. bir de balayi devamli yataga girdigin bir donem degilmis, bunlar abarti şeylermiş :)
Tam kaynanasın haBenim oglum gidip hotelde kalsa asiri kirilirim. Sonucta iki günden bahsediyoruz.
Cok uzun zaman olur rahat edemiyiz der vs. Ofarkli anlarim.