• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile evlerinde kalmak istemeyen eş?

Benim oglum gidip hotelde kalsa asiri kirilirim. Sonucta iki günden bahsediyoruz.
Cok uzun zaman olur rahat edemiyiz der vs. Ofarkli anlarim.

vay be çocukluktan beri aynı evde yatıya kaldığım akrabalarım her gece sevişiyormuş meğer, acayip aydınlandım bu konuyla
Ondan esneyip duruyormuş onlar demekki bende küçükken akrabalar gelince genç çiftler ne kadar erken yatmak istiyor yahu içi geçmiş bunlarin sanırdım.Meger işin içinde iş varmış .Yok yahu aile evinde de konsantrasyon olmaz demi yada öyle birşey .Ay genckizlik odanda falan annen baban yan odada uyu ya bence kuzu kuzu .

Yeni evlisiniz, nışanlın haklı değil mi ? Anneler babalar yan odadayken nasıl sevişeceksiniz ?
ben de ayni soruyu sordum sonra öğrendim ki yeni evkiyken (ya da uzak mesafeden sonra yeni kavusmusken) görmemiş gibi, aç gibi her gün her gün sevismeye gerek yokmuş , daha yeni kavustugun kocayla haftalarca vedalasmadan onceki son iki gününde kardes kardes yatmak normalmiş. bir de balayi devamli yataga girdigin bir donem degilmis, bunlar abarti şeylermiş :)

Valla ben seni anlamadım aynı durumda olsak eşinin teklifini ben yapardım eşime. Evlisiniz ya hani. Normalde ailelerin de bunu kabul etmesi lazım absürt karşılamazlar

ben de ayni soruyu sordum sonra öğrendim ki yeni evkiyken (ya da uzak mesafeden sonra yeni kavusmusken) görmemiş gibi, aç gibi her gün her gün sevisemeye gerek yokmuş , daha yeni kavustugun kocayla son iki gününde kardes kardes yatmak normalmiş. bir de balayi devamli yataga girdigin bir donem degilmis, bunlar abarti şeylermiş :)
Aaaa olurmu hiç kolun dursa ayak parmağın durmaz yahu .Vallahi bak birde gıcırtıli somya eski moda baza dolu yataksa birde banyo uzaksa tam bir kaos canım .Neyse ya valla anne baba özlemi hiç yeterli bir bariyer olmuyor .Neyse canım olmuyor yahu işte kan damarda donmuş misali.Cokda betimlemeyelimde konu sahibinin eşi zaten sinyali vermiş :)

Aaaa olurmu hiç kolun dursa ayak parmağın durmaz yahu .Vallahi bak birde gıcırtıli somya eski moda baza dolu yataksa birde banyo uzaksa tam bir kaos canım .Neyse ya valla anne baba özlemi hiç yeterli bir bariyer olmuyor .Neyse canım olmuyor yahu işte kan damarda donmuş misali.Cokda betimlemeyelimde konu sahibinin eşi zaten sinyali vermiş :)
duruyormus demek ki normal insanlarin kolu bacagi :)
balayindan sonra kendi evlerine gecseler yine neyse iki gun de ailede kalinabilir gitmeden ama konu sahibi evrak isleri icin erkenden nikah yapmis. isin sonu yine uzak sehir hasreti. bilmiyorum benim mantigima oturmuyor oncesinde beraber yasamis / sık sık birlikte uyuyup uyanmis - artik "o" enerjiyi atmiş bir cift degilsen yeni evli halinle son iki gununde neden anne evinde durmak isteyesin ki?
ama bunu deyince "hamilelik basina mi vurdu, balayi sex demek mi" elestirisi aldim😂

duruyormus demek ki normal insanlarin kolu bacagi :)
balayindan sonra kendi evlerine gecseler yine neyse iki gun de ailede kalinabilir gitmeden ama konu sahibi evrak isleri icin erkenden nikah yapmis. isin sonu yine uzak sehir hasreti. bilmiyorum benim mantigima oturmuyor oncesinde beraber yasamis / sık sık birlikte uyuyup uyanmis - artik "o" enerjiyi atmiş bir cift degilsen yeni evli halinle son iki gununde neden anne evinde durmak isteyesin ki?
ama bunu deyince "hamilelik basina mi vurdu, balayi sex demek mi" elestirisi aldim😂
Valla lohusalık bile dört kez yaşanirda balayinin tekrarı yok.Kiymetli zamanlar heleki uzaklık varsa çiftler arasında .Anne baba sonrada görülebilir.Zaten fazla elektrik akımından annen ne diyor kayınvalidem ne anlatıyor kayınpeder hangi tarladan bahsediyor baban neyi soruyor dikkatini vetemiyorsun verimsiz bir buluşma sohbet de olabiliyor .Tabiki gönül isterki evlilik hep ilk günkü tazelikte olsun heyhat gençlik gibi bazı şeyler anında güzel .O anlar güzel anılara dönüyor.Anne baba kayınvalide kayınpeder kaçmıyor onlarda genç olmuştur.Ben normal buluyorum gençleri bırakırdım kendi haline kahvaltiya gelsinler.Bana ayıp gelmiyor çift bunlar taze ve aşık

Biraz önce annemlerden eşimle döndük ve evimiz olmasa ve otele gitseydik bilmiyorum ya çok garip karşılarlardı sanırım. Eve bile yollamak istemediler çünkü bizi. Ama yeni evliyken de eş sürekli seks istiyor. Annem babam yan odadayken ben yapamazdım. Duş alamazdım zor bir durum bence biraz. Biz evlendik ertesi gün annemlere gittik ya da bir sonraki gün eşim yan odaya gidelim birlikte olalım demişti ben de dedim delirdin heralde sen. Ama yazlıktayken eşim yine durmuyor yazlıkta eşimin ailesi oluyor bazı zamanlar cümbür cemaat hiç çekinmiyor kendisi ama yaz günü yazlık olduğu için denize gidiyoruz sonrasında pek sorun olmuyor. Bilmiyorum ya evlendikten sonra ayrı şehirlere gideceksiniz bir de zor bir durum bence ya da gideceğiniz tarihleri yanlış söyleyin gidin otelde baş başa kalın.

Balayı dönüşü yüzünüzde o aydınlanmış rahatlamış sevişmenin verdiği pembelikle ailenizle nasıl kalacaksınız ? Üstelik eşiniz de gidecek. Bence eşiniz daha mantıklı. Ailenize değil de annenize açıklarsınız madem çok kırılganlar, anne zaten haftalarca ayrı kalacağız bu şekilde bizim için daha özel ve güzel olur de. Bunu deyince neden kırılsınlar ki siz zaten orda kalmaya devam etmeyecek misiniz ?

Yakın zamanda nikahımız var ve biz eş durumu yapmak için nikahımızı biraz erken yapıyoruz henüz evimiz falan yok biraz bekleyeceğiz. Balayı vs geçtikten sonra ailelerimiz ikimizinde farklı şehirlerde. Ve ben sohbet ederken ona artık evleneceğimize göre iki şehire de ziyarete gittiğimize göre ve evli olduğumuza göre ailelerimizin evinde kalacağız dedim. Nişanlımda rahat edemeyeceğini söyledi ve bu konuda çok ısrardı otelde kalırız ne olacak diyor. Bende o zaman sizinkilerde de ben kalmam dedim blöf olsun diye tamam orda da otelde kalırız dedi yani gayet ciddi. Çok ayıp olmaz mı sizce de ya bilmiyorum ben şaşırdım aileimizin evleri varken otelde kalmak garip değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum aileme sormak istemedim belki yanlış anlarlar ama yol yordam nedir siz ne diyorsunuz?
Arada koca lafı dinlemek iyidir.adam bisey biliyor ki seni aile evini götürmüyor. Maruz kalmanı istemiyor. Kıymet verdiğinden.
Yada gerçekten sakladığı kötü bir şey var

kırılacak bir şey yok günü ailenizle geçirirsiniz uyumaya otele gidersiniz. Biz de öyle yapmıştık çok daha rahat edersiniz.
ailene de eşinin kendi memleketinde de öyle yapacağını bu şekilde senin de eşinin de daha rahat edeceğinizi olayı kişisel algılamamaları gerektiklerini güzel bir dille anlatırsın

ben de ayni soruyu sordum sonra öğrendim ki yeni evkiyken (ya da uzak mesafeden sonra yeni kavusmusken) görmemiş gibi, aç gibi her gün her gün sevismeye gerek yokmuş , daha yeni kavustugun kocayla haftalarca vedalasmadan onceki son iki gününde kardes kardes yatmak normalmiş. bir de balayi devamli yataga girdigin bir donem degilmis, bunlar abarti şeylermiş :)
Okurken güldüm ben susmalıyım sen anla🤣🤣🤣

Benim oglum gidip hotelde kalsa asiri kirilirim. Sonucta iki günden bahsediyoruz.
Cok uzun zaman olur rahat edemiyiz der vs. Ofarkli anlarim.
Tam kaynanasın ha 🤣🤣🤣Ya hiç sevişmemişsiniz gibi kırılırım diyorsunuz 😂😂😂😂o iki günde duvardan duvara vurulmak istiyorlar belki , ateşli fantazeli sevişmek isteyecekler falan Allah nasip eder o günleri görürsün inşallah da kaynana olursan yapma böyle şeyler 😅

bu seferlik otelde kalın işte yahu aileler de 2 güncük zaten ne olacak demesinler o kişiyle evlilik süreciniz 1 kere ya hani (nikah tazelemezseniz 😄)
mutluluklar 🧿

Ben bu fikre bayıldım. Bence daha işin en başından nasıl alistirirsaniz öyle gider. Eşiniz olmadan kendi ailenizin evinde kalabilirsiniz ama esinizleyken her iki şehirde de otelde kalmak harika bir fikir bence. Keşke biz de öyle yapsaydık. 😔 (Not: kayinailemi çok severim. Her gittiğimde kayınvalidem kendi yatagina tertemiz yeni nevresim serip, yatağı odayi bize verir. Ama özel alanım özel WC banyo olmama durumu beni çok rahatsız ediyor.

Back
X