Aile grubunda beni görmezden gelen görümce

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
Iyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?

Tek derdin bu olsun değil telde yuzyuzeyken sende onu görmezden gel.

Çok benzerini yaşadım çok yakın zamanda. Görümce eşimi arar sık sık görüntülü, ikimiz de yan yana oturruduk hatta. Beni sormaz eşimle konuşur kapatirdi. Bende numarasını sildim sosyal medyada heryerden sildim attım zoruna gitmiş hanfendinin eşime yumurtlamis direk. Ama amacına ulaşamadı aramızı bozamadı tabii 🙃 ama çok bozulmuş belli ki ta kocasının hesaplarından silmiş beni.

Çok benzerini yaşadım çok yakın zamanda. Görümce eşimi arar sık sık görüntülü, ikimiz de yan yana oturruduk hatta. Beni sormaz eşimle konuşur kapatirdi. Bende numarasını sildim sosyal medyada heryerden sildim attım zoruna gitmiş hanfendinin eşime yumurtlamis direk. Ama amacına ulaşamadı aramızı bozamadı tabii 🙃 ama çok bozulmuş belli ki ta kocasının hesaplarından silmiş beni.
Bilinçli sekilde seni sormadığı da boylece ortaya cıkmıs. Cunku ınsan, hıcbısey yapmadığı takmadığı Kımsenın onu telden ordan burdan sildiğini hemen farketmez.
Demek kı naptıgının farkındaymıs ve hemen farketmıs senın sildiğini
Senın ki haketmıs.

Sevgili gelincik gerçekte görümcenin seni whatsapptan görmezden gelmesine takacak kadar mükemmel bir hayatın mı var? Bak ne güzel kocayı kapmışsın sanane görümcendem seni sevmiyodur cevap vermiyodur. Sevmezse sevmesin de bak yoluna. Üç günlük dünyada derdin mi yok salla gitsin

Farklı bi sorunun yoksa neden üstüne alınıyorsun ki. Bizimde aile grubunda hergün bir muhabbet mutlaka döner. Ben çogu zaman okumam bile fotoğrafları bile açmam. Zırt pırt ugrasamam sevmiyorum yani. Kimseylede sorunum yok görmezden gelmek degil bu.

Bilinçli sekilde seni sormadığı da boylece ortaya cıkmıs. Cunku ınsan, hıcbısey yapmadığı takmadığı Kımsenın onu telden ordan burdan sildiğini hemen farketmez.
Demek kı naptıgının farkındaymıs ve hemen farketmıs senın sildiğini
Senın ki haketmıs.
Aynen öyle kendisi normalde sivri dillidir ben şimdiye kadar hiç ağzımı açmadım.
Beni arayıp annemi ara arada sen gelinsin araman sorman lazım edebiyatı yapınca bı çıkıştım sinirlenip. O gündür bugündür insan yerine koymaz beni. Bende noktayı koydum eşime de dedim daha ablanla konuşmam merhaba merabadan öteye gitmez diye. Arada yine canımı sıkmaya çalışıyor ama eşimle kötü olmuyoruz çok şükür.

Back
X