Aile grubunda beni görmezden gelen görümce

Iyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
sizde onu görmezden gelin
onun açtığı konular hakkında yada konuştuğu şeyler hakkında yorum yapmayın es geçin
size nasıl davranıyorsa.. ama en önemlisi bunu içinizde hissederek yapın
içten içe sinir olarak yaptıkça kendinizi yıpratırsınız

Bahçelerde börülce oynar gelin görümce oynasınlar bakalım bir araya gelince. Derdi babanemmm 😂 aklıma geldi birde Kaynana kazan karası görümce allah belası damat beyi sorarsan yaş pastanın ortası der güldürürdü insanı kendi gelinlerine beter kaynanayım ben bir tane yeter diye görümce yapmadım size derdi eltiler yisin birbirini der kahkalanırdı ay çok güldüm 😁😁

Hic kimseyle sorunum yok, ama genel olarak arkadas grubum disindaki gruplarda pek aktif degilimdir.
Yani belki sikicisinizdir, paylasimlariniz yorum yapilasi degildir.
Hem esim susuyor ne demek ya, kardesim beni arayacak da neden benim esimin fotografina yorum yapmiyorsun diyecek, gulmekten altima kaciririm herhalde.

Iyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Çık gruptan sorarlarsa muhattab olmayanlarla muhattap olmak istemedim dersin

Sorulaei kacirmisim
Anlasamiyoruz biz kendisiyle
Ben kardesini elinden alan kadinim bugüne bugün!

Sizin bu "kardeşini elinden alan kadınım" tarzında düşünce yapınızdan ve davranışlarınızdan dolayı uzak durmak istiyor olmasın.Nasıl bir laf ya kardeşini elinden aldım, evlenince kardeş olmuyorlar mı? Eskisi gibi olamıyorlar mı? Kocasını mı aldın da kıskansın işte sebeb belli art niyetinizi hissetmiş.Üstelik ortada laf söz kavga da yok vay aile grubunda bana neden yazmaz? Zorunda mı? Aile içinde sorun yoksa rahatsız etmiyorsa neyin tribi.. iyi yapmış sizinle mesafeli olmakla canım cicimli olmak zorunda hiç değil..

Eski konularınıza baktım da daha yeni konu açmışsınız ondan önce de var konunuz zaten kaynanayla görümceyle sorun yaşamışsınız sizi çekemediğini falan söylemişsiniz, görüşmüyormuşsunuz zaten hatta hala aklımda yapılanlar unutamıyorum demişsiniz

görüşme olmadığı halde ki bariz bir olayda yok ama madem sorun yaşadınız zaten sizi görmezden gelmesi muhatap olmaması çok doğal değil mi??

anlamadım konuşmadığı insanla muhabbet mi edecekti derdiniz nedir? Takıntı yapmışsınız ayrıca anlaşamadığınız insanların olduğu grupta neden varsınız?çıkın o zaman.Yani inatla grupta kalmak ve vay görmezden geliyor demek saçma değil mi zaten konuşmuyorsunuz.. bi salın görümceyi onun umrunda bile değilsiniz.

Eski konularınıza baktım da daha yeni konu açmışsınız ondan önce de var konunuz zaten kaynanayla görümceyle sorun yaşamışsınız sizi çekemediğini falan söylemişsiniz, görüşmüyormuşsunuz zaten hatta hala aklımda yapılanlar unutamıyorum demişsiniz

görüşme olmadığı halde ki bariz bir olayda yok ama madem sorun yaşadınız zaten sizi görmezden gelmesi muhatap olmaması çok doğal değil mi??

anlamadım konuşmadığı insanla muhabbet mi edecekti derdiniz nedir? Takıntı yapmışsınız ayrıca anlaşamadığınız insanların olduğu grupta neden varsınız?çıkın o zaman.Yani inatla grupta kalmak ve vay görmezden geliyor demek saçma değil mi zaten konuşmuyorsunuz.. bi salın görümceyi onun umrunda bile değilsiniz.
Yorumunuz icin cok tesekkür ederim gercekten.
Arastirmissiniz daha önceki konularimi.
Ama beni salmayan görümce ben onu saldim zaten. Saldigim icin ara ara durup durup sikinti cikariyo. Bugün umursamaz yarin sen bana niye direk yazmadin diyerek sorun cikarir esimde etkilenir benim derdim bu.
Meraklisi degilim bana bastan beri saygi göstermeyen biriyle görüsmenin!
Benim art niyetim falan olmadi hic kendisi kardesiyle eski siklikla görüsemedigi icin cildirdi kardesi degistigi icin bana saldirdi!
Nasil degismek diyeceksiniz benim kocam bunlara kendini adamis yasiyormus ve evlenince bu degisti! Ve bence insan zaten haliyle degisiyor evlenince!
Aet niyetli kötü zihniyetde olan nen degilim görümce!
Almanyada yasiyoruz burda ev almak istiyorum rahat yasamak istiyorum diye yapmadigini birakmadi! Bende calisiyordum cocuk dogmadan önce!
Onun poposunda pireler ucusurken saat 7de ben is basi yapmis oluyordum. O evinin isini bitirip tv keyfinden sikilmayq baslayinca ben eve yeni geliyodum ve konuya komsuya gitmiyorum onunla ilgilenmiyorum diye kötü gelin oldum!
Ben degil onunla kendimle bile ilgilenemiyordum evimi özlüyordum!
Hamile kaldigimi sevincli sevincli sürprizlerle haber verince onun tek tepkisi neden daha önce söylemediniz di kardesine cemkirdi!
Uzun lafin kisasi ben onun gibi degilim günde 8 kez ne onu ne kayinvalidemi nede kendi annemi aramiyorum o ariyor! Kardesinide ariyordu bu siklikta kizdigimi duydu ilk evlendigimizde aramiyor artik esim evde olunca ama yapabildigi sinir bozucu olaylari yapiyo. Kara bir bulut gibi hayatima cöküyor!

Ne kadar saçma nekadar gereksiz nekadar burnu kaf dağında bir düşünce.
Kardeşini elinden almış 😷
sizi yok sayıyorsa belkide gerçekten yoksunuzdur onun için. Görmek, görüşmek istemiyordur. Mecburda değil ya hani ondan olabilir. Çok takıyorsanız çıkın gruptan. Nesi bukadar zor?
Gruptan cikarsam sanki istedigini elde etmis olur bak kötü gelin bizimle ayni grupta olmak bile istemiyor diye yansitir bu zevki ona yasatmak istemiyorum.

Back
X