• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile grubunda beni görmezden gelen görümce

Çalışmadığı için totosunda pireler uçuşan bı görümce ve gelinini görmezden geldiği için gelini tarafından kafaya takılıyor...

Eee nolcak görmesin ben görümcemle ölümlük dargınım, bı kaç kere hatasını anlayıp adımda attı ben yanaşmadım.
Oda baktı bende ışık yok.
Arar abisini ben hiç yokmuşum hiç abisi evli değilmiş gibi çocuğumu sorar konuşur saatlerce hiç kafaya takmıyorum.
Doğum yaptığımda da ben hiç yokmuşum gibi davrandı.
Valla bırak totomda olsanı hiç bir yerimde olmadı.
Beni görmezden gelmesi de beni çok mutlu ediyor.
Çünkü eşim evimize kabul etmiyor kendisi böyle yaptığı için...

Abahhaha kız kafana taktığına bak hepsi aynı bulmuştur kırıkacak bişey . Boşver canım benimkilerin aile grubunda ben hiç yokum 😂 görümcelerde insta üzeri engelliyim istiyolarki hep sen haklısın diycen 😂 yaptıklarını çatır çatır yüzlerine vuranı sevmiyolar 😂 salla gitsin

Abahhaha kız kafana taktığına bak hepsi aynı bulmuştur kırıkacak bişey . Boşver canım benimkilerin aile grubunda ben hiç yokum 😂 görümcelerde insta üzeri engelliyim istiyolarki hep sen haklısın diycen 😂 yaptıklarını çatır çatır yüzlerine vuranı sevmiyolar 😂 salla gitsin

Ne kırılacak birşey bulması konu sahibi çeşitli sebeblerle zaten kaynana görümceyle tartışmış ve zaten görüşmüyorlamış hiçbir şekilde ama nedense konu sahibi görüşmediği insanların aile whatsapp grubunda hala duruyor ve çok doğal bir şekilde kendisini tabii ki görmezden gelen görümceyi şikayet ediyor çok mantıklı değil mi?

Ne guzel iste gorusme sende kimbilir sen kendinden habersiz neler neler yapmissindirda haberin yoktur
Dogrusunu onlar bilir cnm
Kendini aciklamayada calisma herzaman kendicikleri haklidir

Ne kırılacak birşey bulması konu sahibi çeşitli sebeblerle zaten kaynana görümceyle tartışmış ve zaten görüşmüyorlamış hiçbir şekilde ama nedense konu sahibi görüşmediği insanların aile whatsapp grubunda hala duruyor ve çok doğal bir şekilde kendisini tabii ki görmezden gelen görümceyi şikayet ediyor çok mantıklı değil mi?

Ben konuyu yorumladım . Eski konuları bilmiyorum .

Iyi geceler kizlar aklima takildi.
Uzun zamandir görümce beni görmezden geliyor whatsapp aile grubunda.
Bazen umursamiyorum bazen sinir oluyorum.
Esimde görüyor hicbir yorum yapmiyor.
Sizce ben nasil davranmaliyim?
Zaten eşler yorum yapmaz canım.Kardeşlerinin yaptıkları gözlerine gelmez.Boşver sen de umursama

Ya siz benim hayatimi benden iyi biliyorsunuz galiba.
Özel olarak görüsmüyorum görümceyle ama syda bir ailece biraya geliyoruz!
Kayinvalide zaten dibimde haftada 1ben gidiyorum aradada geliyor vs.
Siz beni anlamak istemiyorsunuz
Ben kimseye bisey yapmadim onlar benim onlara ayak uydurmama takik.
Ve son bikac aydir görümce umursamiyor gobi görünüyo! Ama kendisi sinsice bekliyor. Acik bulacak ve huzur bozacak!

Umursamasın, mümkünse hiç muhattab olmayın varmı bundan güzeli :)

Valla bızımkılerınde car aıle grubu görümcem kaynanam fılan bana da dedı katıl bende dedım sıze ozel orası ben ne yapaym dedım.

Benimki de yapıyo arada. Amaan diyip geciyorum sonra kendi laf atıyor. Bisey batmıştır yada adet dönemindedir veya bize öyle geliyordur. Baktın gördün o yapıyo sende o konuştukça cevap veririsin. Ben öyle yapıyorum :KK76:

Çalışmadığı için totosunda pireler uçuşan bı görümce ve gelinini görmezden geldiği için gelini tarafından kafaya takılıyor...

Eee nolcak görmesin ben görümcemle ölümlük dargınım, bı kaç kere hatasını anlayıp adımda attı ben yanaşmadım.
Oda baktı bende ışık yok.
Arar abisini ben hiç yokmuşum hiç abisi evli değilmiş gibi çocuğumu sorar konuşur saatlerce hiç kafaya takmıyorum.
Doğum yaptığımda da ben hiç yokmuşum gibi davrandı.
Valla bırak totomda olsanı hiç bir yerimde olmadı.
Beni görmezden gelmesi de beni çok mutlu ediyor.
Çünkü eşim evimize kabul etmiyor kendisi böyle yaptığı için...
Iste bende benzer bir durumdayim ve belkide yapim geregi ben takiyorum
Sanki böyle devam ederse sonunda kötü seyler olacak gibi hissediyorum
Huzursuzum

Iste bende benzer bir durumdayim ve belkide yapim geregi ben takiyorum
Sanki böyle devam ederse sonunda kötü seyler olacak gibi hissediyorum
Huzursuzum
Ateş olsa cişimle söndürürüm aman ne takıyorsun kafana....
Ooo benim ki bana neler etti ben muhattap dahi olmadım hakaretlerine vs.
Ne kötülüğü olabilir size valla benim gibi olun, kötülük yapana daha da kötü olun ki anlasınlar her gelinin eti yenmez...

Back
X