Aile hekimimizi değiştirmek istiyoruz

teşekkürler...
doktor aradı. kaç kez evlerine gitti. yanında çalışanınıda gönderdi.. sırf değiştirmesinler diye...
geçmiş olsun arkadaşım babanın durumu nasıl şimdi bizim eski hekimimizde yazmıyordu raporlu ilaçları halbuki yazma hakkı var yasak degildi aile hekimligindeki çalışanlarda söylüyordu yazmak zorunda diye hemde başka sebeplerden ötürü degiştirdik bizde dilekçe verip biz hastalar sanki hiç bir hakka sahip degilmişiz gibi davranıyor bazı hekimler

Bizim doktorda bildiğiiz sapıktı , her gidişimde kız seni evlendirelim sen okuma evlen kocaya git sürekli böyle muhabbetler yapıyodu , ayrıca sen istedikçe rapor vermk zorunda yani ben kendimi kötü hissetmiyosam dinlenmek istiyosam bu benim hakkım vede o aile doktoru bu hakkı o elimden alamaz . biz dilekçe verdik hemen değiştirdiler

Bizim doktorda bildiğiiz sapıktı , her gidişimde kız seni evlendirelim sen okuma evlen kocaya git sürekli böyle muhabbetler yapıyodu , ayrıca sen istedikçe rapor vermk zorunda yani ben kendimi kötü hissetmiyosam dinlenmek istiyosam bu benim hakkım vede o aile doktoru bu hakkı o elimden alamaz . biz dilekçe verdik hemen değiştirdiler

Bunları bir doktor mu dedi ya,hiç yakışık alıyor mu.. :/ Çook haklısınız kesinlikle.. Benim de bu sene rapora çok ihtiyacım olucak bunu da dert ettim bir yandan. Dilekçe vericez evet inşallah değişir..

Ben kendi aile hekimimden çok memnunum.
Ama halamın aile hekimi tam bir facia.
Anlatamam görmen lazım cümlesi bu hatun kişi için kullanılmış.
Çok sinir doktorlar olduğu kadar iyileri de var, ama böylesi yok bence.

Kadın iki cümleyi bir araya getiremiyor
İnternetten ve kitaptan araştırıp öyle teşhis koyuyor
Bütün hastaları en az 1 saat bekliyor
Bir aşı var tüm türkiye genelinde yokmuş şuanda sıkıntılıymış
Aşı olmadığı halde gelin aşı gelmiş diyor gidiyoruz ki yok
En az 3 kere yaptı bunu
Sonunda değiştirdiler de rahat ettiler
Bir dilekçeye bakıyor sadece..

Bizim buradaki doktorlar da çok acayipler azarlamayı pek seviyorlar
Kardeşimin ayakta bile duramadığı zaman burada parayla dağıtmıyoruz raporu diye azarlamıştı
Başka bi doktor da şikayetlerimizi dile getirdiğimizde fani şeyler bunlar diye geçiştirmişti.
Gitmeye korkar olduk artık
Ama dilekçeyle değiştirebilirsin bildiğim kadarıyla.

Bunları bir doktor mu dedi ya,hiç yakışık alıyor mu.. :/ Çook haklısınız kesinlikle.. Benim de bu sene rapora çok ihtiyacım olucak bunu da dert ettim bir yandan. Dilekçe vericez evet inşallah değişir..

Daha neler neler canım bunlar bir kaçı, sokaktan bir arkadaşımada aynı doktor sürekli seni kaçırcam diyomuş oda değiştircek:)

Allahım ne doktorlar var.. Benimkinden betermiş sizlerinki kızlar , Allah yardımcınız olsun.. :D Pazartesi dilekçe vericez bizde.. Cevaplarınız için çok sağolun :)

Back
X