ya cok zor bır durum.Ama yabana atılacak mevzu degıl mecburen deneyeceksınız emin olmak ıcın sizin yerınızde olsam koyardık ortaya para ızlerdım emın olduktan sonra karşıma alır konusurdum inkar mı eder bılemıyorum ama dırekt sız konusun emın olduktan sonra.Huydur belkı bılemezsınız yazık ama alıskanlık olur kucuk kucuk buyur cocukta varmıs kötü örnek olmasın sonraMerhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dün kardeşimin evine gidiyor. Cüzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobüse binmiyor kardeşim götürüp getiriyor ve para düşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi düşürdüm galiba diye herkese söyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez çalışmıyor ev hanimi. Ne düşüneceğimi sasirdim. Annem beni aradı söyledi aglayarak. Kardeşime söylemeyi düşünmüyor yuva yıkılır diyor gozuylede görmeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp söyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam böyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şüpheyle nasıl soylenir böyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hiç kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
kadına çaktırırsanız çok daha dikkatli olur asla da ispat edemezsiniz sonra gelin acaba hırsız mı değil mi diye içiniz içinizi yer salağa yatıp yem hazırlayın emin olunca ortalığı karıştırırsınız zaten şimdi yapacak bir şey yok siz bile kesin diyemiyorsunuz.Merhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dün kardeşimin evine gidiyor. Cüzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobüse binmiyor kardeşim götürüp getiriyor ve para düşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi düşürdüm galiba diye herkese söyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez çalışmıyor ev hanimi. Ne düşüneceğimi sasirdim. Annem beni aradı söyledi aglayarak. Kardeşime söylemeyi düşünmüyor yuva yıkılır diyor gozuylede görmeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp söyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam böyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şüpheyle nasıl soylenir böyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hiç kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Bilmiyorum parada baya iç cepte annesiyle annem balkonda oturmuş hep oda bebekle yatak odası tarafinda genelde icerdeymis yani. Annem veatiyere biakmis çantasını oğlunun evinde balkonda çantayla oturması garip olmazmiAnneniz şüpheleniyor
Sonra gidip çantasını onun evinde nereye koyuyor
Yani böyle şüphem olsa çantamı yanıma koyarım
Küçük bebeği ile annenizi takip edip boş anında cüzdanını arayıp nasıl bulmuş parayı
Kardesimi küçük düşürecek diye korkuyorum birde yigenimi büyütecek yani bana ne deyemiyorumBen olsam hiç karismam. Onun yanına giderken para da bulundurmam. Ispatlasaniz bile siz kötü olursunuz.
Abime söyleme m yalnis biliyorum ama onlar hepsi bir şehirde ben gurbetteyim o belki birşeyler anlamiatir yada onlarında başına gelmistir böyle küçük olaylar diye fikir almak istedim takip ve kamera işini sadece o yapabilirdi ama oda yapmam dediÖncelikle çok hassas bir mesele bu yüzden tam emin olmadan abinize söylemiş olmanız da hata bence tam emin olmaya çalışmalısınız.
Ayrıca bu tarz bir hastalık var. Direkt hırsız yaftasından ziyade sorunu çözümlemeye çalışabilirsiniz.
Lisede okul birincisi olan Betül isimli bir arkadaşımız vardı üstelik Fen lisesinde... Şeker gibi başarılı, tatlı bir arkadaştı ve onunda adı hırsızlıkla çıktı.. Sınıfındaki arkadaşları baya linçlediler tüm okula yaydılar. Kız okulunu değiştirmek zorunda kaldı ve sonradan ortaya çıktı ki hastalığı varmış. Anlıyacağın o ki çok ince meseleleler bunlar o yüzden emin olun ve kendisiyle konuşun.... Kardeşinize direkt eşini suçlar şekilde aksettirip sorun yaratmayın.
Kardesimi çok seviyorum onun bunu duymasını bile istemiyorumBu bir hastalik olabilir gercekten eger ihtiyaci yok ve yapiyorsa hastalikdir anladigim kadariyla annenizde sizde seviyorusnuz kardesinizn esini bence bi deneyin emin olursaniz eger konusup yardim almasini saglayin yardim etmeye calisin
Kardeşin kendi çocuğunu sizden daha iyi düşünür emin olun. Adam istememiş karışmanizi.Kardesimi küçük düşürecek diye korkuyorum birde yigenimi büyütecek yani bana ne deyemiyorum
Kardeşimin haberi yok abime söyledim yalnis anlamissinizKardeşin kendi çocuğunu sizden daha iyi düşünür emin olun. Adam istememiş karışmanizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?