Ne amaçla yaptığını kestiremedik gercktenKadına soylersen dıkkatlı olur ve yakalanmaz. Kamera koy kanıtlayıp kardesıne söyle ya da Kardeşinle bırlıkte bır plan yaparak kanıtlayın. Cunku kanıt olmazsa tedavıyı kabul etmez sızı suclar ıste o zaman yuva sarsılır ama kanıt olursa bunda yuva yıkacaK bır sey yok tedavi olacak . Destek gormesı ıyı olur.
Tabı ben kadının hasta ve kotu nıyetlı olmadıgını varsayarak yazdım.
eger hırsızlıgı baska amaclar ıcın yapıyorsa sıkıntı...
Test yapin bir paraya isaret yapin kücuk renkli bir kac nokta olabilir annenin cantasina kat ve annenin cantasi kat bakalim kaybolursa abin butun evdekibparalari cikarip baksin annenin parasi varmi .Merhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dün kardeşimin evine gidiyor. Cüzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobüse binmiyor kardeşim götürüp getiriyor ve para düşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi düşürdüm galiba diye herkese söyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez çalışmıyor ev hanimi. Ne düşüneceğimi sasirdim. Annem beni aradı söyledi aglayarak. Kardeşime söylemeyi düşünmüyor yuva yıkılır diyor gozuylede görmeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp söyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam böyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şüpheyle nasıl soylenir böyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hiç kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Bende aynısını düşündüm hastalık olabilir destek alabilirsiniz önce bir doktora danışın istersenizBu bir hastalik olabilir gercekten eger ihtiyaci yok ve yapiyorsa hastalikdir anladigim kadariyla annenizde sizde seviyorusnuz kardesinizn esini bence bi deneyin emin olursaniz eger konusup yardim almasini saglayin yardim etmeye calisin
1 yıldır evliler farketse tahammül edecek bir insan değilOrtaokulda bir kız vardı, sınıfta kimin neyi kaybolsa ondan çıkardı. Herkes de çok normal karşılardı artık alışkanlık mı zevk mi değişik bir durum. Kardeşim üzülür diyorsunuz ama ben kardeşinizim haberi olmadığını düşünmüyorum. İnsan karısının bu rahatsızlığını bilir ondan da çalıyordur. Evet tedavi olması gerek, ama kanıtlamak gerek önce. Yoksa ortalık öyle bir karışır ki keşke paramız gitseydi de bunları yaşamasaydık dersiniz.
Calma hastaligi oluyor bazı inaanlardaMerhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dün kardeşimin evine gidiyor. Cüzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobüse binmiyor kardeşim götürüp getiriyor ve para düşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi düşürdüm galiba diye herkese söyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez çalışmıyor ev hanimi. Ne düşüneceğimi sasirdim. Annem beni aradı söyledi aglayarak. Kardeşime söylemeyi düşünmüyor yuva yıkılır diyor gozuylede görmeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp söyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam böyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şüpheyle nasıl soylenir böyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hiç kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Böyle durumlarda denemeden ya da belli etmeden olmuyor. Dozaj sürekli artıyor. Kız kardeşim de sürekli alırdı cebimizden bişey demezdik (küçük diye düşünerek) Fakat son radde evim için biriktirdiğim altınlardan alıp üstüne bir de başkalarına hediyeler aldı farkedilince de (polis çağıracağımı parmak izi aldıracağımı söyledim şurdan çıktı burdan çıktı diyerek birazını çıkardı tabi giden gitti, ben emindim hiç alakasız yerlerden çıktı) Ben onun yaptığını bildiğimi söyleyince de sevgilisine kaçtı evlendi suçlu olarak beni göstererek. Ablam bana hırsız dedi diyerek. Halbuki almak istediğim şeylerden feragat etmiştim ev almak için. Kimse duymasın evlendi rezil olmasın dedim o anlatarak kendini rezil etti kimse ona inanmadı eşinin ailesi haricinde .Şimdi konuşmuyoruz ailemde biliyor onun yaptığını ama bana beddua eden yine o. O yüzden bir şekilde önünü kesin yoksa git gide daha çok zarar görürsünüz.Merhaba arkadaşlar kahroldugum konuyu sizlerle paylaşıp fikir.almak istiyorum.konu kardeşimin eşi bir yıldır evliler yeni doğum yaptı bebiş bir aylık. Annemin cuzdanindan 3 defadır para kayboluyor hep dusurmusumdur dedi dün kardeşimin evine gidiyor. Cüzdanda 400 TL para var ve eve gelince bakıyor ki yok giderken otobüse binmiyor kardeşim götürüp getiriyor ve para düşebilecek bir yerde degil. İlk evlendiklerindede kardeşim 500 Euro cuzdanimdaydi düşürdüm galiba diye herkese söyledi . Bu durumlar birleşince ve diğer 3 olaydada ortamda ki ortak kişi kardeşim ve eşi olunca eşinden suphelendik.paraya ihtiyacı yok kardeşim esirgemez çalışmıyor ev hanimi. Ne düşüneceğimi sasirdim. Annem beni aradı söyledi aglayarak. Kardeşime söylemeyi düşünmüyor yuva yıkılır diyor gozuylede görmeden yakistirmiyorda hem ins o değildir diye kahroluyor. Abimi arayıp söyledim inanamadi ben başka sehirdeyim sen dene etrafa birşeyler bırak emin olalım dedim ben karışmam böyle birşeyi ispat etmek istemiyorum dedi mutlular bozulsun istemiyor. Elinde sonunda kendisi farkeder hem şüpheyle nasıl soylenir böyle birşey dedi. Yengeminde bu konu dışında hiç kusuru yoktur kimseyle problemli değil yani. Siz olsanız nasıl davranirdiniz şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Sakin dürüst saygılı harama göz dikmeyecek şerefli biridir huzur isteyerek evlendiKardesiniz nasil biri
Annem arayıp cuzdanimda 400 TL vardı düştü galiba demiş oda bakım burda yok yine bakarım demis yani orda kaybolduğunu farkettirmjs annem bilerek belki anlar diye bakalım yapacakmi bir dahaBence gelinin yanında annenizle sohbet ediyormuş gibi bu konuyu konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?