Aile ici siddet ve guvensizlik

Evet dogru diyorsunuz hayirsiz insandan hayir gelmez. Ve hicbir zamanda duzelmicek sadece zaman kaybi oldu simdiye kadar. Benim korkum cocugum icin. Sabrettiysemde cektiysemdr yine cocugum icin cunku korkiyorim onada birsey yapar diye.
Çocuğunuza bir şey yaparsa korkusuyla mı yanında kalmak istiyorsunuz?? Benim annem de çok şiddet görmüş zamanında ve en son ya kızıma da şiddet uygularsa korkusuyla beni de alıp evden kaçmış,o adamı da boşamış.Siz ise tam tersini yapıyorsunuz.Diyorum yaa sizin kafanız karışmış.Yanlış anlamayın ama belki de profesyonel yardım alsanız iyi olur.

Haaa ayrıca şanslınız.Ne güzel adam dava açmış,bu adamın peşinize düşecek hali yok.İsterseniz sıfırdan kendinize ve çocuğunuza bir hayat kurabilirsiniz.Ama önce şu kafa karışıklığınızı çözmeniz gerekiyor.
 
Çocuğunuza bir şey yaparsa korkusuyla mı yanında kalmak istiyorsunuz?? Benim annem de çok şiddet görmüş zamanında ve en son ya kızıma da şiddet uygularsa korkusuyla beni de alıp evden kaçmış,o adamı da boşamış.Siz ise tam tersini yapıyorsunuz.Diyorum yaa sizin kafanız karışmış.Yanlış anlamayın ama belki de profesyonel yardım alsanız iyi olur.

Haaa ayrıca şanslınız.Ne güzel adam dava açmış,bu adamın peşinize düşecek hali yok.İsterseniz sıfırdan kendinize ve çocuğunuza bir hayat kurabilirsiniz.Ama önce şu kafa karışıklığınızı çözmeniz gerekiyor.
cocugum hergun benimle kalsaydi bende dunden bosanirdim ama yanimda olmicak hergun. Bu iki gunde neler neler olur. Ufacik birsey istedigi gibi olmazsa ayni siddeti bu sefer ufacik cocugumada yapar. Siz anlamaknisyemiyorsunuz, yurt disinda cocuklari babayada veriyorlar. Anlasirsak dunyalar benim olur ne korkum kalir, sadece yavrumla refaha kavusurum ama ya esim sorun yaparsa o da bende kalsin derse? O zaman bu isi savci cozuyor ve en minimumu 2 gun haftada. Bunun kafa karisikligi ile ilgisi yok, yurt disinda farkli bu tur seyler. Keske sizin dediginiz gibi olsa..
 
Merhaba arkadaslar, benim icinden cikamafigim bir derdim var. Evliyim ve bir cocugum var. Esimden 5 senedir siddet goruyorum. En ufak seyden bile sinirleniyor ve sonu siddete kadar variyor. Esimin gozu donmus gibi oluyor. Ailem artik istemiyor evli kalmami. Ben ne yapacagimi bilmiyorum. Esim surekli ailesine daha cok annesine ve koz kardesine duskundur. Tabi ben bunu sonradan ogrendim. Ilk once ailem sonra kiz kardesim sonra cocugumla ben geliyormusum. Kavgalarimizin cogu da ailesi yuzunden oldu. Esim beni karisi gibi gormuyor. Surekli birseyler gizliyor. Ilk onceleri telefonuyla bakabiliyordum. Surekli birseyler silip duruyordu whatsapp olsun internet olsun telefon gorusmeleri olsun. Artik sifresini bile gizliyor soylemiyor. Ben ailemden boyle gizlilikler hic gormedim, hersey ortadaydi. Sonrasi alir devamli eline telefonu benim goremeyecegim sekklde cevirir. Yada saatlerce telefonla tuvalette kalir. Ne yaptigini mumkun degil ogrenemem. Telefonunu dakika olsun yanindan ayirmaz. Ailesiyle gorusecekse 5 senedir bir defa bile yanimda konusmuslugu yoktur. Ailesi beni istemiyor evliligimizden belli. Onlarla itibarligim yok. Cocugumla gorusmek isteselerdi beni ararlardi. Bir babaanne ya torununu ozlerse aramazmi gormezmi onu. Kaynanam kendi nefsini dusunerek oglunun mutlulugunu istemiyor. Bana siddet ettiginde esime kizdigini bile duymadim hic. Aramizi duzeltmek icin hicbir caba bile gostermiyor. Bir anne cocugunun mutlulugunu istemezmi. Esimde zaten tam bir hayirsiz. Hicbir zaman bizi ailesi olarak gormedi. Sorumluluklarini bilmiyor, her kavgamizda olayi evliligi bitirmeye istiyor (tabi bunu aklina sokan kaynanam). Simdide evi terk edip evliligi bitirdigini soyleyip cekip gidiyor ve gunlerce gelmiyor. Hakliyken yuvam bozulmasin diye yine alttan ala ben oldum hep. Beni elaleme karsi bile savunmayan biri. Ama bu son kavgamizda nereye gidersen git dedim git ailenle mutlu ol dedim. Ben yavruma simsiki sarilirim dedim. Gittigi gun geri geldi bu sefer. Simdi ayni evdeyiz fakat bosanmak icin randevu almis. Artik Rabbimden hayirlisi.
Ay şöyle şeyler okudukça sinirleniyorum. Sizi istemeyen adamlara yapışmayın. Adam öldürüncemi bırakacaksın ne yapacaksın. Anne olarak çocuğunu düşünsen öyke sağlıksız bir ortamda yetiltirmezsin. Üstelik ailende arkandaymış. Daha ne istiyorsun anlamıyorumki. Kendinede mmi saygın yok. Pes.
 
cocugum hergun benimle kalsaydi bende dunden bosanirdim ama yanimda olmicak hergun. Bu iki gunde neler neler olur. Ufacik birsey istedigi gibi olmazsa ayni siddeti bu sefer ufacik cocugumada yapar. Siz anlamaknisyemiyorsunuz, yurt disinda cocuklari babayada veriyorlar. Anlasirsak dunyalar benim olur ne korkum kalir, sadece yavrumla refaha kavusurum ama ya esim sorun yaparsa o da bende kalsin derse? O zaman bu isi savci cozuyor ve en minimumu 2 gun haftada. Bunun kafa karisikligi ile ilgisi yok, yurt disinda farkli bu tur seyler. Keske sizin dediginiz gibi

Şiddet gördüğünüzü kanıtlasanız,darp raporu alsanız çok eminim ki eşiniz çocuğu 2 gün almayı bırak tek başına göremez bile,izin vermezler.Yurt dışında da farklı olduğunu sanmıyorum,hatta Batı ülkesiyse şiddet gösteren adama kök söktürürler.Bu çözüm olmasa eminim farklı çözümler de vardır.Belki ben bilmiyorum ama bence siz de bilmiyorsınuz.Eminim oturup bi avukatla bile konuşmamışsınızdır.Bir anneye bu kadar korkmak hiç yakışmıyor,anne dediğin cesur olacak çocuğu için..Cesaret dayak yiyip aman kocam beni boşamasın die dua etmek demek değil.Size ilk mesajımda da yazdım .Siz Allahtan bi mucize bekliosunuz sadece kocanız düzelsin die.Onun dışında bişi yapmaya ne cesaretiniz ne de isteğiniz var.O yüzden size diyecek başka bir şeyim yok.
 
Çocuğu alır diye korkmanıza hayret ettim, alacakta kim bakacak kv niz bir kere torununu sizi aramamış.
Çocuk bakmak kolay mı?

Ayrıca neyin hayırlısı olacak yuvanız çok hayırsız bı yuva, evliliğinizinde evlilik kurumu ile uzaktan yakından alakası yok.
Alabaliceginiz tüm hakları alıp yolunuza bakın.
 
Böyle manyaklar ne kadar çokmuş hayretler içerisinde okudum...
Üzgünüm ama eşinizin hayatında başkası var muhtemelen ve size olan hiddetihep bu yüzden
Bırakın çıksın hayatınızdan nasılsa belasını bulur bir yerden
Siz önünüze bakın ne mutlu aileniz arkanızda ya olmasalardı...
Hayatınız boyunca mutlu olmanızı diliyorum
O şeref yoksununa aileside elbet çekecekler yaptıklarını...ilâhi adalete inanın
 
X