Aile içi sıkıntı

Sabırlı ol eşin zamanla hatasını anlayacak buda senin sınavın ,erkeğin anne baba ilişkileri yıllar geçtikçe değişiyor , hop deyip hemen değişmiyor , en kolayını seçmek mantıklı olmuyor kolay sanılan boşanma yıllar geçtikçe kız çocuğu için iyi olmuyor , ergenlikte yalnız bir kız çocuğu ile zapt etmek zor , çocukken otur dersin oturur ama ergenlik çok zor evde baba olmayınca

Babası kim oluyor onun üzerine olacakmıs.

İnşaallah hatasini anlar. Bende babasız büyüdüm ve bunun zorluklarını biliyorum aynı şeyi kızima yaşatmak istemiyorum.

Geldiğimiz son durumu da sizinle paylaşmak istiyorum. Sorunlarımizi halletmek için gel konuşalım dedim fakat beyefendi bugün olmaz Çarşamba konuşalım dedi ve artik dayanacak gücüm kalmadığını farkettim. Adamın umrunda bile değilim keşke bu evliliği yapmasaymisim diyorum. Bana psikolojik şiddet uyguluyor. Ve kızım için de olsa bu adama katlanamayacagim. Mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez dediniz ya aynen oyleymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…