Demek istediğim çözümler kim olduğuna göre değişen bir durum olacak.
cocugun öz babası değilse devreye öz babası da girmeli sahip çıkmalı yavrusuna
olay öz baba ise o zaman tamamen hayatından cıkarmalı
mesela çocuğun öz abisi de olabilir ikisi de evlat bu durumda durum iyice sarpa sarıyor...
Kim bu bilmiyorum. Anlamadim. Ortada süphe var. Süpheden haberdar olmus. Ortaligi yikmasi gerekirdi. Ipleri koparin. cocugu piskologa götürün arkadaslar anlarlar yazmis. Bende onlarin anlayacagina inaniyorum. Senelerin egitimi tecrübesi var. Baska cocuklara zarar veremesin. Cok cok cok üzüldüm.Arkadaşlar zaman kötü diye her durumda aklımıza kötü şeyler geliyor diye nasıl emin olmadan suçlanır karşı taraf? Evet Allah kahretsin şüphem var ama bunun vebalini alamam. Çocuk asla evde yalnız kalmayacak birden bulundukları odaya dalınacak ve kamera izlenecek kısa süre içinde anlık taciz dışına yeltenemez tövbe Yarabbim neler diyorum ya ben bu olaydan asla emin olamayacağım belkide süphelenildiğinden emin oldu bir daha yapmayacak büyük olay çıkarıp ilişiği kesmek en iyisi
Allah yardımcınız olsun. Çok ama çok üzüldüm.Şu an dünyadan o kadar tiksiniyorum ki evladım kalmasa ardımda düşünmeden canıma kıyardım herhalde. Oyun terapistinin yarın seansları görünüyor yarın giderim çocuğumla. Babası bugün bulunduğum şehirde yaşarsanız daha sık görürüm demişti. Babası dengesiz biri yani öyle der sonra bizi yalnız bırabilir koca şehirde ama mecbur onun bulunduğu şehre giderim kızımı tek başıma koruyamayacağım gibi hissediyorum köşeye sıkışmış gibiyim
Ne yapıcaksın babasıysa? Hesap sormaya hakkın mı var? Aile içinden ne anlıyorsun? Bırakacağı iz aynıBu ne ya fake mi acık olsana arkadaş !
Cocugun babası mı
dedesi mi
amcası mı
adam gibi öneri verelim kim be kim !!!!
Her öneri kim olduğuna göre değişecek adam gibi yazmayacaksan bizi de burda sinr etme git savcılığa şaka mı bu ya ekim ayağım titredi sinirden
Bilip de bunu ihbar etmemk de sucmus..o yuzden kesinlestrip ihbar etmk en yakn karakola gtmk gerekSize yanlış bilgi vermişler. Böyle bir durumda şikayete gerek yok. Bunu öğrenen, tespit eden psikolog, öğretmen her kimse gerekli makamlara bildirmekle yükümlüdür. Ve siz şikayetçi olmasanız dahi soruşturma açılır, gerekirse davaya da konu olur. Şikayeti geri almanız bir şeyi değiştirmez. Yeter ki olay tespit edilsin.
Kalem görünümlü saat gorunumlu kameralar var. Siz bir elektronik magazasina giderek istediginizi anlatarak aradiginiz seyi bulmaniz daha kolay olur. O kisi gelince cocugunuzu vermek zorunda degilsiniz. Isterse amcasi dedesi olsun. Ben niye cocugumu emin olmadigim insanlara vereyim ki. Size gelmelerine falan izin vermeyin. Cocukta cok büyük yikimlara sebebiyet verebilir. Hem bunu beklediginiz birini hala evinizde ağırlıyor olmanizda üzücü.Çocuk küçük olduğu için(yakınlaşmanın iyi mi kötü mü olduğunu ayırt edemediği için daha doğrusu masum kötüye aklı ermiyor) kişiye iftira atmak istemiyoruz. Ama asla yapmaz diyebileceğimiz biri de değil. Çocuğu kucağına oturtarak sallandırdığından şüphelendik. Çok kötü bir durumun içinde olduğumuz için lütfen kimdir neyin olur diye detay istemeyin sadece bana böyle bir şeyi kaydedecek ve evin içindeki bu şahşın anlamayacağı bir gizli kamera önerin. İnternette pek yorum yok iş görecek gibi değiller. Çocuk bu şahşa aşırı düşkün ikisinin bağı koparılmaz, tabi gerçekten varsa böyle bir şey asla hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez hayatta göremez bile çocuğu.
Bunu hâlâ yapma şansınız var.Çocukken bir yakınım tarafından uzun zaman tacize uğradım. Bunun travmasını hala atlatmış değilim. Asla sağlıklı bir kadın-erkek ilişkisi kuramadım. Zaman makinam olsaydı geriye gidip o küçük kızı kurtarırdım. Sizde o çocuğu kurtarın lütfen. Başka birşey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?