Aile içi tacizden nasıl emin olunur?

Siz niye merakinizi gidermedi diye sinirleniyorsunuzki.Kadinin konu acmasinin sebebi gizli kamera ile ilgili bilgi almak.Mecburmu detay vermeye

Oz abi de olsa yaptigi seyin bilincinde olacak bir yasta ise hic evlat dinlemem s....r ederdim benim evladim olsa yine sikayet ederdim büyük konuşmayayım ama evlat filan demezdim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kadıncağızı zor durumda bırakmak pahasına kim olduğu sorgulanıyor? Böyle bir olayla yüzleşmek ve bunu gelip burada herkese söylemek kolaymış gibi! Az empati kurun,magazin peşinde koşmayın. Basit bir sevgili olayı falan değil bu,gelip herşeyi kolayca anlatabilecek! Kamera ve izleme konusunda yardım talebi var,bizim mevzuyu çözüverin dememiş yani. Kim olduğuna göre kamera markası çeşidi mi önereceksiniz acaba? Baba ise x camera, amca ise y marka kamera iyi olur falan mı? Bu magazin merakımızı hiç anlamıyorum.. Kadın zaten zor bir durumla baş etmeye çalışıyor,bir de burada detay vermedi diye linç etmek nasıl bir insanlık.. yapmayın!

SANANE...

Benim bir iş arkadaşımın 2 oğlu var, birisi 3 yaşında ve büyüğü 5 yaşında. Çocuklar saat 12 ye kadar kreşdeler ve 12 den akşam 5e kadar bir genç kız bakıyor. Bazi zaman hafta sonlarında veya aksamleyin, iş arkadaşım kocasıyla tiyatroya, operaya gidince de, o genç kız çocuklara bakıyor ve çocukların banyosinu yaptırıyor ve yatırıyor. Artık bilinmiyor be zamandan beri yapıyormuş ama, çocukları cinsel kullanmış. Yani özel bölgelerini oral ve elleriyle elemiş. Şimdi çok açık yazmak istemiyorum, anlayan anlar.
Onlarda maalesef kamera yoktu, cünkü o kıza çok güveniyorlar.
Zavallı kocasıyla ikisi de mahvoldular, bunu öğrenince.
Ben mesela, benim çocuklarım küçükken, bazı benim başımdan geçen şeyleri çocukların anlayacağı kadar anlatırdım ve derdim, eger sizede böyle birşey olursa, hic beklemeden ve korkmadan, hemen bana anlatin ve düşünmeyin, o sizin suçunuz. Çocuklar, hiçbir zaman suçlu değildir, suçlu olan hep büyüklerdir, diye anlatırdım. Böyle şeyler arada sırada bir ortaya koyulması lazım ki, unutulmasın ve çocuklar düşünmesin, suç bende.

Allah belasını versinno kişinin.

Bana da ortada garip bi durum var gibi gelmedi. Kucağa alıp sallar yakın akrabalar
Konu cok hassas o yuzden sorgular pozisyona girmek istemiyorum ama sallamak ne demek gercektrn anlayamadim yani kucaga alip dondurmek , hafifce sallamak bunlari hepimiz yapiyoruz cocuklarimiza
Sallayarak nasil taciz oluyor gercektrn gozumun onune bile getiremedim
Benim de kizim 3 yasinda , tepesine bile cikar yakin arkadaslarimizin, kucaklarina oturur yani ne biliyim nasil salladi da konu sahibi taciz oldugu kanisina vardi

Konu sahibi suphelendiginiz kimse şöyle bir yol izleyebilirsiniz.Şuphelendiginiz kişiyi bir odaya cagirin naaptigini biliyorum deyin o kadar.Sonra hareketlerine bakin.Size soracakmi naapmisim diye manyakmisin sen diyecekmi yoksa sessizmi kalacak kendini geri cekip cocuga dokunmayacakmi.Suclu psikolojisinde olup olmadigini boylede hissedebilirsiniz.

Birde cocuga seni salladimi demissiniz kucuk cocuklara cvpi icinde soru sorarsaniz genelde o icindeki cvpi verme ihtimalleri yuksek.Bence kamera yerine suphelendiginiz kisiyi cikartin bir bahaneyle hayatinizdan.Cunku supheyle yasamak cok zor

Böyle bir durum varsa eğer ben şikayetçi olursam yargıya taşınırmış yavruların hallerine vah ki vah devlet bile korumuyor ailesinin iki dudağına bakıyor
Size yanlış bilgi vermişler. Böyle bir durumda şikayete gerek yok. Bunu öğrenen, tespit eden psikolog, öğretmen her kimse gerekli makamlara bildirmekle yükümlüdür. Ve siz şikayetçi olmasanız dahi soruşturma açılır, gerekirse davaya da konu olur. Şikayeti geri almanız bir şeyi değiştirmez. Yeter ki olay tespit edilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…