Siz niye merakinizi gidermedi diye sinirleniyorsunuzki.Kadinin konu acmasinin sebebi gizli kamera ile ilgili bilgi almak.Mecburmu detay vermeyeBu ne ya fake mi acık olsana arkadaş !
Cocugun babası mı
dedesi mi
amcası mı
adam gibi öneri verelim kim be kim !!!!
Her öneri kim olduğuna göre değişecek adam gibi yazmayacaksan bizi de burda sinr etme git savcılığa şaka mı bu ya ekim ayağım titredi sinirden
Oz abi de olsa yaptigi seyin bilincinde olacak bir yasta ise hic evlat dinlemem s....r ederdim benim evladim olsa yine sikayet ederdim büyük konuşmayayım ama evlat filan demezdim..Demek istediğim çözümler kim olduğuna göre değişen bir durum olacak.
cocugun öz babası değilse devreye öz babası da girmeli sahip çıkmalı yavrusuna
olay öz baba ise o zaman tamamen hayatından cıkarmalı
mesela çocuğun öz abisi de olabilir ikisi de evlat bu durumda durum iyice sarpa sarıyor...
SANANE...Bu ne ya fake mi acık olsana arkadaş !
Cocugun babası mı
dedesi mi
amcası mı
adam gibi öneri verelim kim be kim !!!!
Her öneri kim olduğuna göre değişecek adam gibi yazmayacaksan bizi de burda sinr etme git savcılığa şaka mı bu ya ekim ayağım titredi sinirden
Serbest mi biraklms?Az önce tweeterda bir haber gördüm.Bir baba 4 ve 5 yaşındaki çocuklarını istismar ediyor.Telefonunda görüntüler çıkıyor ve serbest bırakılıyor.
Üstüne bu konu
Darmadağın oldum.
Kendi adaletini kendi mi uygulasın insanlar.
Bu nasıl bir dünya be
Kamera markası söylemeyeceksen bana laf yetiştirme burada.SANANE...
Allah belasını versinno kişinin.Ne yaparsanız yapın ama elinizi çabuk tutun.
Aynı durum çok yakın bir arkadaşımın başına geldi.4 yaşındaki oğluna öz amcası tecavüz etti.Arkadaşım,oğlu sürekli anne amca dudağımdan öpüyor deyince önemsememişti.Sonra olan oldu zaten.Açık yazıyorum ki annelerimiz daha bilinçlensin.Bu zamanda hiç kimseye güven olmaz amca dayı dede kuzen kim olursa olsun o sizin çocuğunuz ve siz istemediğiniz sürece kimse onu kucağına alamaz almamalı.!!! Bırakın kırılan kırılsın sonradan ağlayan siz olmayın.
Dede diye düşünüyorum bendeBende babası die supheleniyorum bağ koparilamaz diyor kim bu yaaaaaa ??
Bana da ortada garip bi durum var gibi gelmedi. Kucağa alıp sallar yakın akrabalarYanlis anlamayin ama sadece anlayamadigim icin soruyorum
Cocugu kucağında sallamak ne demek? Yani nasil taciz oluyor sallamak?
Siz emin misiniz gercekten bir taciz yasandigina?
Evet maalesef...Şaşırmadım gerçi.Gecen günde iki kızını ve torununu istismar eden bir şerefsiz için ayaklanmıştı tweeter halkı.Adaleti sosyal medyada arıyoruz...Serbest mi biraklms?
Konu cok hassas o yuzden sorgular pozisyona girmek istemiyorum ama sallamak ne demek gercektrn anlayamadim yani kucaga alip dondurmek , hafifce sallamak bunlari hepimiz yapiyoruz cocuklarimizaBana da ortada garip bi durum var gibi gelmedi. Kucağa alıp sallar yakın akrabalar
Bunlari hadım etmk ,iskenceyle öldrmek gerek ya..igrenc yaratiklarEvet maalesef...Şaşırmadım gerçi.Gecen günde iki kızını ve torununu istismar eden bir şerefsiz için ayaklanmıştı tweeter halkı.Adaleti sosyal medyada arıyoruz...
Size yanlış bilgi vermişler. Böyle bir durumda şikayete gerek yok. Bunu öğrenen, tespit eden psikolog, öğretmen her kimse gerekli makamlara bildirmekle yükümlüdür. Ve siz şikayetçi olmasanız dahi soruşturma açılır, gerekirse davaya da konu olur. Şikayeti geri almanız bir şeyi değiştirmez. Yeter ki olay tespit edilsin.Böyle bir durum varsa eğer ben şikayetçi olursam yargıya taşınırmış yavruların hallerine vah ki vah devlet bile korumuyor ailesinin iki dudağına bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?