- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
Ama aileden biriyse sirf şüpheden dolayi hayatndan cikarmk garip ve zor olmz mi?Birde cocuga seni salladimi demissiniz kucuk cocuklara cvpi icinde soru sorarsaniz genelde o icindeki cvpi verme ihtimalleri yuksek.Bence kamera yerine suphelendiginiz kisiyi cikartin bir bahaneyle hayatinizdan.Cunku supheyle yasamak cok zor
Uzman bir psikolog söyler bence.zaten yazdığım gibi mesela fiziksel bir taciz var diyelim. Çocuk bunu bilmez adını koymaz ama bir psikolog ne bileyim oyun oynar mısın onla mesela nasıl oyunlar, seni sever mi mesela nasıl sever gibi gibi şeylerle öğrenir.Çocuğa olumsuz gelmiyor durum psikolog nasıl emin olacak yani emin olur mu net bir şey söyler mi
Hic bir sekilde emin olamazsa başka çare yok oylede yasanmazkiAma aileden biriyse sirf şüpheden dolayi hayatndan cikarmk garip ve zor olmz mi?
İnkar eder canım.. Konu sahibi beden dilini bilse hani gözlerinden, mimiklerinden, bir hareketinden kendini ele verir ama dediğim gibi beden dilini bilmesi gerekir yoksa inkar etse anlayamaz belkiKonu sahibi suphelendiginiz kimse şöyle bir yol izleyebilirsiniz.Şuphelendiginiz kişiyi bir odaya cagirin naaptigini biliyorum deyin o kadar.Sonra hareketlerine bakin.Size soracakmi naapmisim diye manyakmisin sen diyecekmi yoksa sessizmi kalacak kendini geri cekip cocuga dokunmayacakmi.Suclu psikolojisinde olup olmadigini boylede hissedebilirsiniz.
Boş yapan sizsiniz. Koyun can derdinde, kasap et derdinde misali. Büyük insandan bahsettigi belli hala kim kim kim. PessAmma boş yapmış bazıları.
Konu sahibi kendi ailenin evindeysen kanıt pesinde daha da zaman kaybetme
Acilen toparlan al evladını git.
Bunun şüphesi bile yeter.
Her ne olursa olsun bu durumu yapan öz baba değilse bilmeli!
Evladına ilgisiz diye yazmışsınız önceki konularda belki kafayı taşlara da vurur böylelikle
Yakini oldugunu düşünüp beden dilini bildigini varsaydim.Zaten odaya girdiginde bahsettigi kisinin gozlerinde tavirlarinda hissetmis birseyler.İnkar eder canım.. Konu sahibi beden dilini bilse hani gözlerinden, mimiklerinden, bir hareketinden kendini ele verir ama dediğim gibi beden dilini bilmesi gerekir yoksa inkar etse anlayamaz belki
Bence de en guzeli konu sahibi.Sizi ne kadar yalniz biraksada size sahip cikanlardan birisiyse suphe duydugunuz yalniz kalmaniz en guzeli.Şu an dünyadan o kadar tiksiniyorum ki evladım kalmasa ardımda düşünmeden canıma kıyardım herhalde. Oyun terapistinin yarın seansları görünüyor yarın giderim çocuğumla. Babası bugün bulunduğum şehirde yaşarsanız daha sık görürüm demişti. Babası dengesiz biri yani öyle der sonra bizi yalnız bırabilir koca şehirde ama mecbur onun bulunduğu şehre giderim kızımı tek başıma koruyamayacağım gibi hissediyorum köşeye sıkışmış gibiyim
Konuyu okuduğum dan beri midem bulanıyor insanoglu bu kadar asagilik olabilir mi ailemize esimize akrabamiza da guvenmiceksek kime guvenicez Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Çocuk küçük olduğu için(yakınlaşmanın iyi mi kötü mü olduğunu ayırt edemediği için daha doğrusu masum kötüye aklı ermiyor) kişiye iftira atmak istemiyoruz. Ama asla yapmaz diyebileceğimiz biri de değil. Çocuğu kucağına oturtarak sallandırdığından şüphelendik. Çok kötü bir durumun içinde olduğumuz için lütfen kimdir neyin olur diye detay istemeyin sadece bana böyle bir şeyi kaydedecek ve evin içindeki bu şahşın anlamayacağı bir gizli kamera önerin. İnternette pek yorum yok iş görecek gibi değiller. Çocuk bu şahşa aşırı düşkün ikisinin bağı koparılmaz, tabi gerçekten varsa böyle bir şey asla hiçbir şey olmamış gibi devam edilemez hayatta göremez bile çocuğu.
Canım kac sene geçmiş diyorsun da o adam sapıksa başka çocukları da taciz ediyor olabilir. Bir de öyle düşünmek lazım. Susmak başkalarını da riske atmaktır. Boyle insanların ifşa olmaları gerekir ki insanlar çocuklarını uzak tutsunlar.Karisinin ne sucu var ki? Bu arada adam aldatti bosandilar. Kime ne anlatabilirdim ki? Bir de kac sene gecmis aradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?