aile içinde emzirme sıkıntım.

Hiç normal değillermiş. Emzirme örtüsü edinin ya da diksin birileri. Kocadan başka insanın kendi babasının ya da erkek kardeşinin görmesi bile ayıp.

kötü niyet kaynımda olsa kaynım bişey demedi.kocamda da olacak değil.kayınvalidemle aram hep iyi olmuştur.aile içinde olan anlık bi konuşma ama tuhaf.

İlk mesajınıza istinaden cevap yazacaktım ki bu mesajınızı gördüm. Olayı sadece anlık ve tuhaf olarak değerlendirmişsiniz.
Çok şaşırdım. Bu insanlarla bir arada dura dura siz de olayı basit görüp sadece tuhaf demişsiniz.

İnsan kendi babasının, erkek kardeşinin yanında emzirmeye çekinirken kayınbirader ne demek anlamadım.

Konuyla alakalı rahatsızlığınızı dile getirip sonra buna uygun davranmalısınız.

Tepkinizi koyun, sizin yerinizde olsam kayınvalidemin yanında bile emzirmezdim. Başka odaya geçer, çocuğumun karnını doyurup geliyim derdim.

Kusura bakmayın ama eşiniz ve ailesi normal değiller.

aslına bakarsanız kadınların görmesi bile uygun değil..
yani kayınvalidenize bile mahrem
çok aferdersinizde iyiki aç nerden çıktığını görsün dememiş .......

tövbe Yarabbim...
bırakın kaynı kayınpederi ben öyle her kadının yanında bile emziremedim
en yakın ablam arkadaşım falan dışında öyle ulu orta açan kadınlara da gıcık olurum
senden istediklerinde de bahane uydurmak yerine açıkça söylesen bence iyi edersin
herkes edebini bilsin

Töbe töbee, amca bir cocuğun karnının nasıl doyduğunu bilmiyor muymuş? Göğsü el kol gibi bişi zannediyorlar herhalde. Tamam aile olunur samimi olunur da insan mahremini öyle uluorta acar mı eşiniz de bir garip!

Kayınvalidesini geçtim de eşiniz biraz fazla saf sanırım :26:
Bunu kendinize dert etmeyin, siz bir bayanın yanında bile emzirmek istemeyeblirsiniz, neden ezilip büzülüyorsunuz, boşverin

bana ters gelen bir durumu hemen belirtme taraftarıyımdır eğer art niyet yoksa ortada b ir daha tekrarlanmıyor zaten , anlattığınız saçma durum onlara normal geliyor sanırım ama normal değil rahatsızlığınız belirtin kendi babamın yanında bile rahatça açıp emziremem

Kötü niyetle ne alakası var? Utanmak diye bir duygu var değil mi?

Babanın kardeşin diğer erkek fertlerin yanında memeyi dışarı çıkarıp emzirmek ayıp olmuyor. Ama emzirmek için başka odaya geçmek, saklanmak ayıp. İlginç

kötü niyet kaynımda olsa kaynım bişey demedi.kocamda da olacak değil.kayınvalidemle aram hep iyi olmuştur.aile içinde olan anlık bi konuşma ama tuhaf.

Eşinizin ve ailesinin bu anormal yapısındanve yaşayışından daha çok dikkatimi çeken sizin bu konu hakkında görüşleriniz oldu.

Konuyu açan sizsiniz,yorumlara karşı eşiniz ve ailesi tarafında olanda sizsiniz.O zaman neden bir anlık bu konuşmayı dert ettiniz anlamadan edemedim.

Tüm arkadaşlar normal değil demiş,mezhebini sormuşlar,çok şaşırılası bir durum varken ortada.En çokda eşinizin bu duruma karşı tavrına şaşırdım.Kocam dediğiniz şahsı ve ailesini sanırım siz tanıyamamışsınız.Ne kadardır evlisiniz merak ettim..

Kendimden örnek vericek olursam,eğer ki bebeğim dünyaya gelirse onu emzirirken yanımda kimsenin olmasını istemezdim.Eşime anlatsam sizin eşinizin tavrını sapıkmıdır nedir der eminim yani..

kötü niyet mi? garip bulanlar hepimiz fesatız yani?

herşeyi geçtim zaten genelde bebek emzirilecekse babalar,kardeşler başka odaya geçer o ortamda bulunmak istemez..bunun kötü niyetle falan ilgisi yok,kişinin rahatsız olacağını düşünüp kibar olmakla,düşünceli olmakla ilgisi var.

Son düzenleme:
İyi o zaman madem biz kötü niyetliyiz
İyi niyetli kimseler abisinin babasının yanında üstünü değişsin
Kimse bi yere odaklanmıyor nasılsa

Göğüs mahrem birşey olmasaydı kapatmaz ulu orta gezerdik, elbiselerin önlerinde cep gibi delik falan olurdu. Baba da olsa abi de olsa insan utanır yaa, uluorta cıkarıp cocuk mu emzirilirmiş?

benim komşu geçen yıl doğum yaptı..
göğüs uçlarına çatlak kremi sürüyomuşş.
bizde kalabalık oturuyoruz kadınlar çocuklar..
kadın kalktı kremi yıkayıp öyle lombidi lombidi geldi odaya salkım saçak
orda olan 7 yaşındaki çocuk utandı kafasını annesinin kucağına sakladı..
o yaştaki çocuk utanırken koca insanların normal görmesi çok tuhaf
biz bile kadın haimizle bakmadık

Milka ineği gibi

Evet Kadesam utanırız sıkılırız dedik diye kötü niyetli fesat da olduk...

Küçükken bir kadın görmüştüm otobüs durağında koca memesini löp diye çıkarıp çocuğunu emzirmişti herkesin içinde. O gün travma yaşadım diyebilirim, unutmuyorum o tabloyu, ay ne güzel bir tablo diyemiyorum hala

emzirmek kadar doğal bir şey yoktur tamam da bir de adabı vardır...kalabalık bir ortamda çocuk basbas bağırırken uygun bir şekilde
göğüs kamufle edilerek çocuk doyurulmalıdır ,
ama bu anlatıklarınız ve eşinin umursamazlığı çok saçma...

eğer bu kötü niyetse evet ben kötü niyetli biriyim,başkasının yanında emzirmeye utanırım var mı daha ötesi?

bazı şeyler ne kadar normalleşti ya,anormal olan bizler olduk.

diyecek fazla da birşey yok.

Bizde gezmeyi cok severiz :) ama bebegim varsa yatılı misafirliğe gitmem sobali eve gitmem memeden kesene kadar sıkarım azıcık kendimi hele cocugumu emzirebilecegim İkinci bi oda yoksa Daha cok gitmemeye calisirim. Yoksa zaten Allah göstermesin mecburi bi durum olursa tabi her yere gidersin ama keyfi gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…