- Konu Sahibi mumandbaby
-
kötü niyet kaynımda olsa kaynım bişey demedi.kocamda da olacak değil.kayınvalidemle aram hep iyi olmuştur.aile içinde olan anlık bi konuşma ama tuhaf.
açıkcası eşinizin kardeşinin bu olayı izlemesi diğer arkadaşların dediği gibi bence de abartı.ama tabiki genel yargılar kullanılmamalı ailenin içinde olan sizsiniz kötü niyet olup olmadığını da en iyi siz anlarsınız
ama ben kendi babamın önünde bile emzirmem diyenleri anlamıyorum açıkcası..o sizin babanız,kötü niyet mi arıcaksınız bunda ? aramıcaksanız ne zararı var bunun ? ne kadar güzel bi olay bi babanın kızının torununu emzirirken görmesi...ben demiyorum ki oturup film izler gibi izletin,ama babadan özellikle saklanmak da bence ayıp...sanki ona güvenmiyomuş izlenimi bırakmaz mı?
benim kuzenim de rahatlıkla emzirir mesela kimse de göğsüne odaklanmaz ki...ben onun kadar rahat olamam ama en azından babamdan da saklanmam sanırım..
kötü niyet kaynımda olsa kaynım bişey demedi.kocamda da olacak değil.kayınvalidemle aram hep iyi olmuştur.aile içinde olan anlık bi konuşma ama tuhaf.
Kötü niyetle ne alakası var? Utanmak diye bir duygu var değil mi?
Babanın kardeşin diğer erkek fertlerin yanında memeyi dışarı çıkarıp emzirmek ayıp olmuyor. Ama emzirmek için başka odaya geçmek, saklanmak ayıp. İlginç
benim komşu geçen yıl doğum yaptı..
göğüs uçlarına çatlak kremi sürüyomuşş.
bizde kalabalık oturuyoruz kadınlar çocuklar..
kadın kalktı kremi yıkayıp öyle lombidi lombidi geldi odaya salkım saçak
orda olan 7 yaşındaki çocuk utandı kafasını annesinin kucağına sakladı..
o yaştaki çocuk utanırken koca insanların normal görmesi çok tuhaf
biz bile kadın haimizle bakmadık
kötü niyet mi? garip bulanlar hepimiz fesatız yani?
herşeyi geçtim zaten genelde bebek emzirilecekse babalar,kardeşler başka odaya geçer o ortamda bulunmak istemez..bunun kötü niyetle falan ilgisi yok,kişinin rahatsız olacağını düşünüp kibar olmakla,düşünceli olmakla ilgisi var.
Evet Kadesam utanırız sıkılırız dedik diye kötü niyetli fesat da olduk...
Küçükken bir kadın görmüştüm otobüs durağında koca memesini löp diye çıkarıp çocuğunu emzirmişti herkesin içinde. O gün travma yaşadım diyebilirim, unutmuyorum o tabloyu, ay ne güzel bir tablo diyemiyorum hala
asla deme,öyle mecburiyetlerin olur ki anlamazsın bile
zaten emzirme işini, memeyi sere serpe yapmıyorsun ve zorlanacak bir durum da yok.
biz karı-koca gezmeyi çok severiz.2 yıl boyunca eve kapanabileceğimizi hiç zannetmiyorum
Milka ineği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?