aile içinde emzirme sıkıntım.

emzirmek anne için güzel bir duygu, etrafta izleyenler için değil.. ne güzel dedesi izlesin, amcası izlesin, eniştesi izlesin.. belgesel değil bu izlemeseler de olur.. ne kadar normalleşti herşey, arkadaşın dediği gibi bizler anormal kaldık.. gerçi böyle normal olmaktansa geri kafalı olmayı tercih edenlerdenim. allahtan..

kv'den ayrı patavatsız eşin de ayrı bir rahatlık sergilemiş şaştım kaldım .

normal diyen arkadaşlar olmuş ona da şaştım kaldım.

bir bayanın mahrem yeridir göğüsü . o zaman sütyen vs takmayalım salkım saçak lömbür lömbür dolanalım.

değerlerimizi nasıl yitirdik, olması gereken şeylere nasıl tuhaf gözle bakan bir toplum olduk.

bencede tuhaflar. dahası terbıyesızlık bence. erkek olarak babamın yanında bıle emzırmem. doğru bulmam. ayıptır ya
sizin yerınızde olsam açık açık soylerdım hadı erkekler dışarı çıksında bı doyurayım bebeğimi diye

henüz çocuğum yok fakat bende kara kara düşünüyorum o durumu.. bırak erkekleri bayanların yanında bile açamam göğsümü ben.. ancak yakınlarım teyzem, görümcem falan olursa.. konu komşunun içinde aç emzir ne mantıksız bişey..

Günün ilk kahkahasını sayende attım.
Sende gülesin emi:))

Sen iste ben seni sabahtan akşama kadar güldürürüm :)

Konuya her baktığımda şu geliyo aklıma; göster pipini teyzelere cocuuum :)

Bence onlar tuhaf ama kocan onlardan daha tuhaf.Sen de desene canım kayınvalidene ,erkeklerin yanında emziremem diye.çıksınlar odadan onlar düşüncesiz ama sende safsın galiba.

Zaten amcası da görsün nasıl emdiğini diyenler yarın çocuğa göster pipini de der...

Bu performanstan sonra pipiyle ilgili daha eksantrik bir plan bekliyorum kv den :))

Ayrıca mahrem tanımı ne zaman değişti yada
Edep yerleri denilen kavram da tarihin tozlu sayfalarına mı gömüldü ?

Son düzenleme:

Igrenclik bence, mahrem yerlerini niye amca gorsun ???

Utanmaniz normal bence, ben olsam kocama soylerdim ben boyle seylerden hoslanmiyorum diye.

insan kendi abisinin yanında bile emziremezken kaynının yanında emzirir mi hiç? nasıl sapık bir laf kayınvalidenin söylediği.
kaynın da neden saçmalama anne dememiş.
kocan da garip kusura bakma. öğrendiği anda annesini uyarması gerekirdi.
hayatta kimseye taviz verip kendini ezdirmeyeceksin. resti çek.
hakikaten çok saçma yaa. ben eltimin görümcemin yanında bile emzirmem şahsen.

eski şartlardan bahsedilmiş de neyse ki onlar eskide kalmış
artık herkesin gideceği odası evi vardır bu devirde.
oğlunun görmesini çok istiyorsa annesi açsın memesini göstersin sevgili oğluna

hangi din olursa olsun günah bir kere mahremdir yani bir bayanın bile bayana göstermesi günahtır kaldı ki erkek o!
ne kadar ayıp ya hu hey Rabbim

Keşke o sırada tavrınızı belli etseydiniz. . .Kayın kayınpederi bırakın insan abisinin babasının yanında emziremez çocuğunu . . .Ayıp denen birşey var. .

Benden böyle birşey isteselerdi aynen şöyle derdim: "Aşkım amcan bebeği nasıl emzirdiğimi görmek istiyor. Memelerimi görmesi senin için sıkıntı olmaz değil mi? Çünkü annen göstermemi istiyor da..."

Konu sahibi normal karşılıyor KKdaşlarım.
Biz fesatlığımıza doymayalım.
Tüüühh bize, alayımız fesat çıktı, hele ben en fesatlarınız hatun yanında bile açmam.

Bak çocuğum, emmezsen amcaya veririz memeyi bak hıııı muhabbeti de döner yakında bu ailede.
Eşiniz de genişmiş.
Başka bir tarifi yok bunun.

Yazmıştım en son.
Hala kalbim fesat hala iyi niyetli değilim. Ne acı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendi anne-babamın yanında bile utanırdım, hele ki eşimin bilmem neyi. Yok artık. Bedeniniz hakkında söz sahibi olun aman diyeyim, neresini ve ne kadarını göstermek istediğiniz sizin bileceğiniz iş.

Ailenin sapık fantazileri var galiba erkek adamın emziren kadının yanında ne işi var bir yaşıma daha girdim. Göğüslerinizi filan da kontrol etsin amcası bari süt var mı bebeğe yeterli mi diye tövbe töbve ya. Sanki belgesel izliyorlar seyirlik sizin göğsünüz. Hatta olmadı siz emzirirken kayıt altına alın National Geographic'e filan satın bütün dünya izlesin adı da "sütün yolculuğu" filan olsun .

Son düzenleme:
Sayın çok iyi niyetli arkadaşlar ( biz fesatlar olarak sesleniyorum )
Ulu orta da üstünü değişsinler o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…