- Konu Sahibi mumandbaby
-
Çocuk emerken gelen misafirlere de ikram edin göz hakkı kalmasın teallahım ya.
Siz dua edin ki, bu aile torunumuzun yeğenimizin nasıl doğduğuna şahit olalım diye doğumhaneye girip doğumu izlemediler.
İtiraz etsen ay nolacak ayol millet sosyal paylaşım sitelerine yüklüyor da bizden mi utanacaksın filan derlerdi neme lazım.
Onunda kolayı var Hayyalim videoya çekiliyor ya, belki sonra maaile izlemişlerdir...
Kötü niyetle ne alakası var? Utanmak diye bir duygu var değil mi?
Babanın kardeşin diğer erkek fertlerin yanında memeyi dışarı çıkarıp emzirmek ayıp olmuyor. Ama emzirmek için başka odaya geçmek, saklanmak ayıp. İlginç
ulu orta her zaman açık seçik göğsünüzü açın da emzirin demedim.
tabiki başka odaya gidilir gayet normal..ama istisnai durumlarda babadan utanılması da çok saçma bence.burda demek istediğim şey asla babamın yanında emziremem cümlelerine karşıydı..yani aslayı anlayamadım.anlamıyorum ki ileride sevgili babalarımız allah korusun bakıma muhtaç kaldığında gerekli herşeyi yapmıcaz mı? o zaman babamız utanır diye yardımcıya mı yaptırıcaz?ben de utanırım babamdan evde çıplak filan da gezmem!.hatta annem de 10lu yaşlarımın başından beri göğüslerimi görmemiştir onu bırak yanında pantolonumu tshirtümü bile değiştirmem.rahatsız olurum.ama emzirmem gerekiyosa tırıs tırıs kaçmama da gerek yok imkanların öyle gerektirdiği anlarda bunu babama hissettirmek ondan rahatsız olduğumu yani hoş değil bence...zaten babalar da böyle şeylere dikkat ederler..gerek bile kalmaz çoğu zaman..
şöyle ki;
babam gözlerini dikip göğüslerime bakmıcak herhalde.oturup beni mi izlicekler arkadaşlar biz de kimse dönüp bakmaz utanılcak da bi durum olmaz ortada.aynı odadayken emzirmek de ne var baba zaten dönüp bakmaz ki.uygun pozisyonda emzirirsin çok istersen bi örtü örtersin
ve kaldı ki bebeğin emmesi de çok güzel bi andır torunun o anını görmek istediğini anlarsam bundan hiç gocunmam.utansam bile yaparım.isteyerek yaparım hem de.ben bile başkasının bebeğini emzirriken görmekten hoşlanıyorum çok güzel bi olay.babam isterse bunu niye ondan sakınıyım? bunun sapıklıkla sapkınlıkla filan alakası yok kızlar.bunun güvenle alakası var.yakınlıkla alakası var.aile yapısıyla alakası var.siz de yakın olabilirsiniz ama her ailenin ilişkisi farklı.bunları göz önüne almadan ağır ithamları anlayamıyorum açıkcası..
dış kapının mandalı mı o? eşimin kardeşi mi? yoldan geçen bir erkek mi? hatta aa erkek mi o?
baba o ya,baba!
bebeğim yenidoğduğunda-inşallah rabbim nasip eder- o ilk anlarda babamı odadan mı koyucam..yapmayın kızlar..
hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.
kaynana ne amaçla konu sahibine söyledi bilmiyorum ama sizlere bir şey sormak istiyorum.
ev sobalı ve tek bir odada soba var. ne yaparsınız.herkesi soğuk odaya mı gönderirsiniz ya da bebeğinizi soğuk odada mı emzirirsiniz.ne yaparsınız
Bizde gezmeyi cok severiz :) ama bebegim varsa yatılı misafirliğe gitmem sobali eve gitmem memeden kesene kadar sıkarım azıcık kendimi hele cocugumu emzirebilecegim İkinci bi oda yoksa Daha cok gitmemeye calisirim. Yoksa zaten Allah göstermesin mecburi bi durum olursa tabi her yere gidersin ama keyfi gitmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?