aile içinde emzirme sıkıntım.

okuyunca şok oldum hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum
eşinde bir tuhaf annesine tepki göstereceğine ne var bunda diyor
sen rahatsız olduğunu utandığını söyle tepki ver asla kabul etme daha neler

yuhh. hiç aklı başında insanlar değil gibi.
ya emdiğini görüpte napacak o bile çok saçma....
hele eşinin kendi ailesi gibi görüyo demeside tuhaf.
ne yani kendi erkek kardeşinin yanında göğsünü gere gere emzirebilir misin? o durumu hoş karşılayacak demekki :26:

yuh ,ay manyak mı bunlar ya nasıl emdiğini görsün ne demek.
tövbe tövbeeeee......

Siz dua edin ki, bu aile torunumuzun yeğenimizin nasıl doğduğuna şahit olalım diye doğumhaneye girip doğumu izlemediler.
İtiraz etsen ay nolacak ayol millet sosyal paylaşım sitelerine yüklüyor da bizden mi utanacaksın filan derlerdi neme lazım.

ben gelen kadinlarin yaninda bile emziremiyorum ayol hatta gittigim yerlerde bile zorlanirim diye sut sagmayi filan dusunuyorum..zaten o kadar uzun bir zamanda bi yere gitmedik simdiye kadar...kadinlardan bile utanirken erkeklerden utanmamak elde mi???

gecenlerde bi alisveris merkezine gittik esimle filan...bi yer yapmislar anne ve bebek icin ama genede cok kapali degildi..annem hadi kizim bebegini emzir utanma dedi...tabii kendimi cok sakinacagimi biliyor...utana sIkila emzirdim ama gorseniz bi yanda esim bi yanda kardesim duvar gibi karsimda, yanimda dikildiler..komikti halimiz ama bebisim icin deger...

anlayissizlik zaten burda erkeklerde ama buna ragmen sesini cikarmayan hanim kizimizinda sucu yok degil..aglamayana meme yok demisler...sen hakkini savunacaksin, hak verilmez alinir demisler...kaldiki bu senin hakkin degil bebeginin hakki...

ben ailemin yaninda emziriyorum, erkeklerle ayni odadaysak zaten bakmazlar ama ben genede goremeyecekleri sekilde otururum...

Emzirmek bazılarına cok rahat geliyor malesef gorumcem cocugunu sokakta emziren bir cins onlara göre normal ben kendi babamın yanında bile emziremiyorum cocugu.. İlk başta kaynanamn yanında bile emziremedim ben sonra bişey olmaz dedim ama dibindede emzirmem öyle acık acık cekindiğini söyle cocuk acıktım salondaysan git odada emzir zorla güzellik olmaz kocanın bişey olmaz tavrıda klasik kendi alisini savunma hareketi hepsi boyle bunları kabullenemiyorlar

Onunda kolayı var Hayyalim videoya çekiliyor ya, belki sonra maaile izlemişlerdir...

Benim bünye doğum videosu olayını da idrak edebilmiş değil...

Son düzenleme:
Konu sahibi sonraki yorumlarına dert etmediğini gördüm ee daha niye konu açmadın ne demek görsün amca yuh ya resmen hamileykende karnını acıp goster amcaya ... O amcaya goster dedgınde cok merak edıyorum sen ne yaptın ben olsam resmen tepki verirdim yani

Onunda kolayı var Hayyalim videoya çekiliyor ya, belki sonra maaile izlemişlerdir...

Düşünsene depresifim malum siteye kendilerince ekleyip altına da yazarlarmış ay babaannesinin balı nasıl da çıktı.
Ay amcasının gülü içinde aylarca yaşadığın plezantanı yesinler. :120:
Ay dedesinin birtanesi göbek kordonunu yiyim :120:
İğrenç ya iğrençççç

ulu orta her zaman açık seçik göğsünüzü açın da emzirin demedim.
tabiki başka odaya gidilir gayet normal..ama istisnai durumlarda babadan utanılması da çok saçma bence.burda demek istediğim şey asla babamın yanında emziremem cümlelerine karşıydı..yani aslayı anlayamadım.anlamıyorum ki ileride sevgili babalarımız allah korusun bakıma muhtaç kaldığında gerekli herşeyi yapmıcaz mı? o zaman babamız utanır diye yardımcıya mı yaptırıcaz?ben de utanırım babamdan evde çıplak filan da gezmem!.hatta annem de 10lu yaşlarımın başından beri göğüslerimi görmemiştir onu bırak yanında pantolonumu tshirtümü bile değiştirmem.rahatsız olurum.ama emzirmem gerekiyosa tırıs tırıs kaçmama da gerek yok imkanların öyle gerektirdiği anlarda bunu babama hissettirmek ondan rahatsız olduğumu yani hoş değil bence...zaten babalar da böyle şeylere dikkat ederler..gerek bile kalmaz çoğu zaman..

şöyle ki;
babam gözlerini dikip göğüslerime bakmıcak herhalde.oturup beni mi izlicekler arkadaşlar biz de kimse dönüp bakmaz utanılcak da bi durum olmaz ortada.aynı odadayken emzirmek de ne var baba zaten dönüp bakmaz ki.uygun pozisyonda emzirirsin çok istersen bi örtü örtersin

ve kaldı ki bebeğin emmesi de çok güzel bi andır torunun o anını görmek istediğini anlarsam bundan hiç gocunmam.utansam bile yaparım.isteyerek yaparım hem de.ben bile başkasının bebeğini emzirriken görmekten hoşlanıyorum çok güzel bi olay.babam isterse bunu niye ondan sakınıyım? bunun sapıklıkla sapkınlıkla filan alakası yok kızlar.bunun güvenle alakası var.yakınlıkla alakası var.aile yapısıyla alakası var.siz de yakın olabilirsiniz ama her ailenin ilişkisi farklı.bunları göz önüne almadan ağır ithamları anlayamıyorum açıkcası..

dış kapının mandalı mı o? eşimin kardeşi mi? yoldan geçen bir erkek mi? hatta aa erkek mi o?

baba o ya,baba!

bebeğim yenidoğduğunda-inşallah rabbim nasip eder- o ilk anlarda babamı odadan mı koyucam..yapmayın kızlar..

Olabilir sen böyle düşünebilirsin. Ama kalkıp utanana sıkılana kötü niyetli damgasını yapıştıramazsın. Dönde bir oku ilk yazdığın mesajı... Yok babadan saklanmak ayıpmış, yok kötü niyetli olmakmış

Sen istediğin insanın yanında emzir banane, ama utanana sıkılana laf söyleme. Kimse babasının yanında çocuğunu emzirene ağır bir ithamda bulunmadı. Denilen tek şey "ben babamın kardeşimin yanında emzirmeye çekinirim" ne var bunda...

İlla mecbur kalırsam dönerim sırtımı yada üzerime örtü alır öyle emziririm, kime ne?

Kendini haklı çıkarmak için konuyu elden ayaktan düşmeye kadar getirmişsin. Pes...

valla herkes farklidir..yetisme tarzinizla bile ilgisi var bunun..ben genc kizken annemin yaninda dogru durust soyunup giyinmezdim bile, ama evlendim daha rahat davrandim..cocugum oldu saldim cayira mevlam kayira yani daha rahat oluyorsun kardesin teyzen annen yaninda...yabancilara karsi hala ayniyim cunku..misafirlerim geldigindede cocugu emzireceksem yatak odasina gecerim..hatta misafirlerim geldiginde kardesimi falanda cagiririmki ben emzirmeye gidince eve gelen misafir sap gibi kalmasin

herneyse kizlar ben dogum yaparken bile ebe bana istersen bi ayna verelimde bak demisti, hani bunu bebegi birazcik gorursen motivasyon olur diye dedi..o anda istemedim zaten...ama simdi dusunuyorumda ya isteseydim?? kesin travmam olurdu..cunku ben goruntuden cok korkan bir insanim...esimede sonradan dedim hatta fotografini cekseydin filan, ama iyikide cekmemis...belki tekrar dogum yapmaktan korkardim..kaldiki dikislerim basurlarim olmustu..nerdeyse 1 hafta alta bakamadim video filan deyince aklima geldi..herhalde kafayi yerdim izlerken

hiç erkek akraba önünde emziren oldu mu?bi de onlar ne düşünüyorlar bi sorayım o zaman.

Burda çok kültürden insan hepsini bakış acıları yediştirilme şartları farklı olabilir biz geniş bir kültüre sayıp milletiz ve gördümki bu konuda ben dahil bütün kk ayni fikirdeyiz siz daha bunu olurunu nasıl düşündüz bu beni daha cok düşündürdü
Konuyla ilğili düşüncem ise burdaki yorumlarla aynı şartlar normalse odanız var ise niye bibaşkasını yanıda helede bu erkse emzireyim bu kim olursa olsun babam dahi olsa emziremem sobalı evde ise cevremdekiler düşüncesizse onun bile bi usturubu var gidersin bi kuytuya dönersin arkanı üzerinede bi ördü alırsın bu bile derst geliyo bana yeni emzirmeyi kesen bi anne olarak ben samimiyetim olmayan kadınların yanında bile başka odaya giderdim herkesin önünde gösümü çıkararmam
Ben sağısızlığı sevem her lafa yetişecem diye kaynanamamı kıraran biri değilim ama bukonuda hiç bir şeyi düşümezdim malkul bir sekilde anlatırdım hata ileri gittse çok kızardım

Son düzenleme:

kızımı iyice battaniyeye sarıp başka bir odaya geçip emzirdim...
1 kez değil 100-200 belki daha fazla kere
kayınvalidemler sobalı evde oturuyor sadece 1 odada soba var

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde kalablık kadınların yanında bıle emzırılmez ayıp sayılır mesela 40 çıktığında adettendır gezdırıız bebeği sadece kadınlar bulunur oğlumuda götürdük ben hep ayrı odada emzırdım ki biz öle kapalı bir ailede değiliz kaldıkı erkek yanında hatta görumcemın oğlu 12 yaşında o odaya gırdı bende çekindim kvem bişi olmaz falan dedı o çocuk dedı ben yınede asla emzıremem koskoca adam ne terbıyesız inanlar eşininkide ayrı rahatlık ne olacak yanı aç memeleri gez aileden nede olsa

tabikide onlar tuhaf!böyle saçmalıkmı olur yahu?
bence rahatsız olduğunuzu bsöyleyin eşinize.başka bir erkeğin önünde göğüslerimi açamam diyin

bebeğim var diye neden kendimi hayattan soyutlayayım.keyfii de giderim zaruri de.gittiğim evler ailelerimin evi,neden rahatsızlık duyayım.neden ailelerimize torunlarını görme zevkinden mahrum bırakayım.2 oğlumu da geze geze büyüttüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…