Kizlar bugün eşimle görüştüm birden kendimizi kaybedip sarıldik onun sıcaklığını nasıl özlemişim ben artık kendimi sorgulamaya başladım hatalarimi eşimi ağlarken ve çaresiz gördüm ben evde geçen bütün sikintilarimi eve anlattım aileme guvendim onları uzdum oyüzden evliliğe adapte olamadim kırdım yiktim eşim pazarciydi kışın işleri iyi gitmiyordu evin yükü bana kaliyodu bende evdekilere anlatıp kardeşimin gazina geliyodum çünkü aynı isdeyiz eşim evde otururken satasip kavga cikarirdim oda evi terk ederdi kızlar evliligimiz çok cirkinlesti çevredekiler in ailem üzerindeki baskısı kendi iğrenç evliliklerini one getirmeden benim annemi doldurup uzuyorlardi ben esrar da geçtim çünkü eşimin icmedigine inaniyordum kızlar babam devamli onları ariyor bosanma davası açın diye eşim de dilekçesi imzalamamak için kaciyor ailem yoruldum esimde yüzüm yok diyor benim tek derdim eşimin sigortalı bi iş bulması bul diyorum babamla konuş ayrı eve çıkalım eşim de ailemden benden korkuyor kızlar severek ayrılmak çok zormuş seviyorum ama ailemide eşimin arabanın geri kalan borcu için tefeciden para almış is ariyor evdekiler adam yerine koymuyor diyor bu beni daha çok üzdü kızlar bosanmak çok zormuş biliyorum aklım kocam da kalacak mutlu olamicam