Aile ile ortak iş yapılır mı?

İşte her ana baba bir olmuyor kardeşimi düşündükleri için daha ön planda o olduğu için korkuyorum risk almaktan kesinlikle uzak durmak en iyisi

benim babam cebine 100 tl girse adaletli dağıtmaya çalışır. ama babaannem dedem tam tersiydi. babam ortaya çalıştı. mal mülk dedenin üstüne olunca babamin hakki olan herşey altı kardes ve babaanneye pay edildi.

benden yana geçen hakkım zehir zıkkım olsun. senelerimizi imkanlarimizi rizkimizi yediler.

siz de uzak durun ailenizden. ben şu an hareket ederken kendi esimi ve oğlumu göz önüne alarak hareket ediyorum. onların aleyhine gelişecek hiç bi duruma sokmam kendimi. annem babam için bile olsa.

o yüzden en mantıklı olan uzak durun cidden. acısını yaşayan bilir haksızlığın

benim babam cebine 100 tl girse adaletli dağıtmaya çalışır. ama babaannem dedem tam tersiydi. babam ortaya çalıştı. mal mülk dedenin üstüne olunca babamin hakki olan herşey altı kardes ve babaanneye pay edildi.

benden yana geçen hakkım zehir zıkkım olsun. senelerimizi imkanlarimizi rizkimizi yediler.

siz de uzak durun ailenizden. ben şu an hareket ederken kendi esimi ve oğlumu göz önüne alarak hareket ediyorum. onların aleyhine gelişecek hiç bi duruma sokmam kendimi. annem babam için bile olsa.

o yüzden en mantıklı olan uzak durun cidden. acısını yaşayan bilir haksızlığın
Allah ne kul hakkı yedirsin ne de hakkımızı yedirsin rabbim çok zor bi durum cidden Allah’a havale edin

Allah ne kul hakkı yedirsin ne de hakkımızı yedirsin rabbim çok zor bi durum cidden Allah’a havale edin

öyle yaptım zaten. ben görüşmüyorum hiç biriyle. ailem mecburen görüşüyo gibi bişey.

siz de kendi eşinizi kurduğunuz aileyi baz alarak hareket edin. Allah yardımcınız olsun diğer konunuzu da okumuştum. çok zor hazmetmek

Yok yok yok. Kendilerininkini verdiler kardeşine sıra senin kendi mallarına geliyor olabilir. Sakınnn.

öyle yaptım zaten. ben görüşmüyorum hiç biriyle. ailem mecburen görüşüyo gibi bişey.

siz de kendi eşinizi kurduğunuz aileyi baz alarak hareket edin. Allah yardımcınız olsun diğer konunuzu da okumuştum. çok zor hazmetmek
Yok daha hazmedemedim inanın saf salak yerine konmak özellikle annen baban tarafından daha yüzyüze görüşemedik inşallah yanlarına gidince konuşucam ve bi de üstüne iş teklif edilmesi en iyi olabildiğince uzakk durmak

Ayni yerde bile yapilmaz.
Aile iliskileri mahvoluyor.
Akli olan ailesiyle ,dostuyla sevdigi arkadasiyla vs is ortakligina girmez.Sorun yasaninca iliskilerde bozuluyor

Yok yok yok. Kendilerininkini verdiler kardeşine sıra senin kendi mallarına geliyor olabilir. Sakınnn.
[/ Aynen ben de Uzak durucam artık kendileri aralarında naparsa da yapsınlar benden uzak dursunlar da bir kere yemişim darbe bi daha yemek istemiyorum zaten günlerdir de takıldım kaldım da ailemle uğraşmaktan yoruldum beyinnen

Aynen ben de Uzak durucam artık kendileri aralarında naparsa da yapsınlar benden uzak dursunlar da bir kere yemişim darbe bi daha yemek istemiyorum zaten günlerdir de takıldım kaldım da ailemle uğraşmaktan yoruldum beyinnen

Ayni yerde bile yapilmaz.
Aile iliskileri mahvoluyor.
Akli olan ailesiyle ,dostuyla sevdigi arkadasiyla vs is ortakligina girmez.Sorun yasaninca iliskilerde bozuluyor
Zaten sorunluyduk öncesinde paylaşım yapmıştım haksızlık yapmışlardı diye Anne baba diye hal hatır sorarım ama artık bu saatten sonra iş alışveriş hele de ortaklık aman hiç bulaşmak istemiyorum Yeterince darbe yaptılar

Yok daha hazmedemedim inanın saf salak yerine konmak özellikle annen baban tarafından daha yüzyüze görüşemedik inşallah yanlarına gidince konuşucam ve bi de üstüne iş teklif edilmesi en iyi olabildiğince uzakk durmak

Allah yardımcınız olsun🙏🙏 lütfen dik durun. evlatsaniz sizi de düşünmek zorundalar benim fikrimce.

Merhaba arkadaşlar geçenlerde ailemin bana haksızlık yaptığını söylemiştim tel de bu konuyu netleştiremesek te en son konuşmamız da babam ortak iş yapmayı teklif ediyor Ortalık yapınca yine yıkarlarsa beni diye düşünmeden edemiyorum biz burdan para gönderip bu sefer de kendileri yerine erkek kardeşime yaparlarsa diye hiç güvenemiyorum siz ne düşünürsünüz ortaklık hakkında?
Bazı insnalar akıllanmıyor canım. Siz birkaç kere daha sömürülün. Erkek kardeşiniz biraz daha Sefa sürsün. Belki aklınız başınıza o zaman gelir

Bazı insnalar akıllanmıyor canım. Siz birkaç kere daha sömürülün. Erkek kardeşiniz biraz daha Sefa sürsün. Belki aklınız başınıza o zaman gelir
Haklısınız zaten çok haklı.Eşim beni ittiyordu benim düşüncem degil inanın iş yapalım diye zaten güvenim sarsılmış aileme karşı iyice kafayı yedirtmek istiyor dediğiniz gibi kardeşim de Sefa sürüyor karısıyla ben hem gurbeti çekeyim hem de evlat yerine konmayayım

Şunu belirtmek istiyorum ailemin iş teklifi eşime ediliyor yani babam eşimle konuşuyor benimle degil ben zaten onaylamıyacagım

Şunu belirtmek istiyorum ailemin iş teklifi eşime ediliyor yani babam eşimle konuşuyor benimle degil ben zaten onaylamıyacagım

Peki eşinizle evlenmemiş olsaydınız aileniz iş teklifini ona götürebilecek miydi?

Teklifin sunuluş şekli bile yaşanacaklara fragman olmuş, ailenize erkek 🤦‍♀️(!) kardeşinizle
başarılar diliyorum.

Aileniz elden ayaktan düştüğünde ve erkek (bu önemli 😂) kardeşiniz sahip çıkmadığında bugünleri hatırlarsınız.

Peki eşinizle evlenmemiş olsaydınız aileniz iş teklifini ona götürebilecek miydi?

Teklifin sunuluş şekli bile yaşanacaklara fragman olmuş, ailenize erkek 🤦‍♀️(!) kardeşinizle
başarılar diliyorum.

Aileniz elden ayaktan düştüğünde ve erkek (bu önemli 😂) kardeşiniz sahip çıkmadığında bugünleri hatırlarsınız.
Çok anlayamadım yazınızı biraz daha açarmısınız aileniz elden ayaktan düştükten önceki kısmını anlayamadım

başarılar diliyorum.

aileniz elden ayaktan düştüğünden önceki kısmını pek anlayamadım

Back
X