- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklınızda gram güven eksikliği varsa bulaşmayın aileye ,hele akrabayla aileyle para işi sıkıntılı bulaşmayın derimMerhaba arkadaşlar geçenlerde ailemin bana haksızlık yaptığını söylemiştim tel de bu konuyu netleştiremesek te en son konuşmamız da babam ortak iş yapmayı teklif ediyor Ortalık yapınca yine yıkarlarsa beni diye düşünmeden edemiyorum biz burdan para gönderip bu sefer de kendileri yerine erkek kardeşime yaparlarsa diye hiç güvenemiyorum siz ne düşünürsünüz ortaklık hakkında?
Üç senedir abime borç verdiğim parayı ,Aklınızda gram güven eksikliği varsa bulaşmayın aileye ,hele akrabayla aileyle para işi sıkıntılı bulaşmayın derim
Çok anlayamadım yazınızı biraz daha açarmısınız aileniz elden ayaktan düştükten önceki kısmını anlayamadım
aileniz elden ayaktan düştüğünden önceki kısmını pek anlayamadım
Hiçbir güç birlik beraberliklerini yıkamaz örnek bir aile dediğim koca bir aile, ortak yaptıkları işin iflası sonrası kanlı bıçaklı oldu, siz siz olun ne akraba ne arkadaşla ortak iş yapmayın, hatta ortaklık olan işlere sıcak bakmayın.Merhaba arkadaşlar geçenlerde ailemin bana haksızlık yaptığını söylemiştim tel de bu konuyu netleştiremesek te en son konuşmamız da babam ortak iş yapmayı teklif ediyor Ortalık yapınca yine yıkarlarsa beni diye düşünmeden edemiyorum biz burdan para gönderip bu sefer de kendileri yerine erkek kardeşime yaparlarsa diye hiç güvenemiyorum siz ne düşünürsünüz ortaklık hakkında?
Evet konuştum kardeşim yanlarında çalıştığı için ve altınlarını falan da aileme vermiş ailem de geri vermediği için de evi üstüne vermişlerDün açtığın konuyu ailene sordun mu ? onun üstüne sana para vereceklerine gel ortak iş yapalım mı diyorlar ? pay isteme pay ver , ne güzel aile ya![]()
Yok konuştum ailemle kardeşimin altınları vermemişler bi de yanlarında da çalıştığı için oturduğu evi üstüne vermişlerSen akıllanmazsın bacım
Eşim olumlu yaklaşıyor ben değilim ama telde de konuşulmaz bu konular yüzyüze görüşeceğimNiye ortak iş yapacaksiniz,abinızı zengin etmek için mi???
Haklısınız ben de pek taraftar değilim Yine de hayırlısı olsunHiçbir güç birlik beraberliklerini yıkamaz örnek bir aile dediğim koca bir aile, ortak yaptıkları işin iflası sonrası kanlı bıçaklı oldu, siz siz olun ne akraba ne arkadaşla ortak iş yapmayın, hatta ortaklık olan işlere sıcak bakmayın.
Aile ve arkadaşlık ilişkilerine para kesinlikle dahil olmamalı bence. Paranı dini imanı olmuyor, aranız bozulmayacaksa bile bozulur
ikna oldum çünkü hakkıEvet konuştum kardeşim yanlarında çalıştığı için ve altınlarını falan da aileme vermiş ailem de geri vermediği için de evi üstüne vermişler
Evet sadece altınlarını alıp vermemişler ama zaten dügün de ailemin parasıyla yapılmıştı yine bi haksızlık var ama artık kurcalamayı bıraktım ugraşamıcam bi de şu var Özellikle eşim boşver kurcalama karışma diyor o yüzden takmıcam çünkü elimin ailesinden de birşey görmüyoruz Allah’a şükür durumum iyi kimseye eyvalahımız da yok kim naparsa yapsın diyoruz zaten ortaklığa gelince de onu eşimle ben ailemi karşımıza alıp yüzyüze görüşeceğizKardeşinize işini vermişler, evini vermişler, araba almışlar yanlış hatırlamıyorsam, ondan ne kadar para almışlar acaba , şimdi birde kuracakları işin sermayesini sizden almaya çalışıyorlar, güya ortaklık diye. Huzurunuzu bozmayın, iki gün sonra kendi kızlarına acımayan aileniz, kocanızın parasının üstüne yatarsa, olan sizin evliliğinize olur.