- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Evet tam dediğiniz gibi aslında bana bu kadar bağlı olması çok hoşuma gidiyor ama annesinin evliliğinden örnek verince kayışlar koptu benden en nefret ettiğim şeyherkes esın doldurusa gelmıs demısde ben oyle dusunmuyorum cunku adam cok ılımlı konusmus
dıyorkı ozledım yoklugunu aradım sana ıhtıyac duydum bu kısa ayrılık tatıl ıcın gıdısın bıle bana koydu zor geldı demıs aslında ne desın adam
sız cok mutlu olmussunuz ama o yoklugunuzda cok mutsuz olmus bunu da yasamadan ogrenemezdınız ben olsam esımın bu yaklasımına kıyamam sana ya sen benı mı ozledın der sarılırdım kavga etmek yerıne .
Bende merak esiyorum Dasmer aydınlat biziKonudan bagimsiz ama merak ettim o annesine gittiginde annesi kizmiyo mu dasmeer neden gelmedi diye. Ben yapsam direkt saygisizlik olur da adı. Nasil yapiyosaniz ben de öyle yapcam
İlk basta güzelce konuşuyorduk aslında bak sende babanla gittin vakit geçirdin çoktandır istiyodun ne güzel oldu ben senin adına çok sevindim arada böyle birbriimizi özlemek bağımızı kuvvetlendirir hayatım dedim. Annem annesiyle hic tatile gitmedi ben böyle görmedim diyince sinirlendim işteEşler birbirinden ayrı vakit geçirebilmeli, hepi topu 5 gün zaten.
Ama ben eşinizin ilk başta ko sözlerinden sonra konu tartışmayla bitmiş anlamadım. Gayet ılımlı konuşmuş, özledim demiş. Sizde yine ayrı tatil yapmanın normal olduğunu düzgün bir dille konuşabilirdiniz bence.
Konularınızdan bildiğim eşiniz size karşı gayet anlayışlı ve ılımlı biri, biraz daha politik yaklasmaliydiniz.
aslında onun demek ıstedıgı o degıl o eslerın uzun sure ayrı kalmasına alıskın degılım oyle ortamda buyumedım demek ıstemıs yasadıgı yalnızlıgı anlatmak ıcın o cumleden ornek vermıs annesının evlılıgını ornek verdıgınden degıl o an oyle bır tepkı vermıssınız kı adama ne dese yanlıs anlamaya musaıtmıssınız bıraz sakın olun gercekten cıkısınız cok sert olmus adam sızı ozledıgı ıcın oyle konusmus suc mu ozlemedı suc mu sızınle ayrı kalmak ıstememesıEvet tam dediğiniz gibi aslında bana bu kadar bağlı olması çok hoşuma gidiyor ama annesinin evliliğinden örnek verince kayışlar koptu benden en nefret ettiğim şey
Geçenlerde doldurmus bayagiKonudan bagimsiz ama merak ettim o annesine gittiginde annesi kizmiyo mu dasmeer neden gelmedi diye. Ben yapsam direkt saygisizlik olur da adı. Nasil yapiyosaniz ben de öyle yapcam
Evet biraz sert çıktım sanırım sabah uyanınca beni kahvaltıya götürdü gönlümü almaya çalıştı ben sert cıkmama rağmen, akşam sarılayım bi ozamanaslında onun demek ıstedıgı o degıl o eslerın uzun sure ayrı kalmasına alıskın degılım oyle ortamda buyumedım demek ıstemıs yasadıgı yalnızlıgı anlatmak ıcın o cumleden ornek vermıs annesının evlılıgını ornek verdıgınden degıl o an oyle bır tepkı vermıssınız kı adama ne dese yanlıs anlamaya musaıtmıssınız bıraz sakın olun gercekten cıkısınız cok sert olmus adam sızı ozledıgı ıcın oyle konusmus suc mu ozlemedı suc mu sızınle ayrı kalmak ıstememesı
aksam geldıgınde sarılın barısın hadı :)
Aslinda ikiniz de kendinizce haklisiniz. Ben bugüne kadar hic gitmedim ayri öyle ama o halde bile esim hep söyler örnek vererek ben olsam istemezdim falan diye. Evlenince erkekler daha bi cocuklasiyo mu noluyo anlamadimEvet tam dediğiniz gibi aslında bana bu kadar bağlı olması çok hoşuma gidiyor ama annesinin evliliğinden örnek verince kayışlar koptu benden en nefret ettiğim şey
Ben de sizin gibiyim özgürlük kırmızı noktamdır. En iyisini yapiyosunuz kimse icin kendinden taviz vermeye degmez önce kendin bunu bilir bunu söylerimGeçenlerde doldurmus bayagi
Diyor sade anne olsa yine iyi
Koyde iki elti iki abi kaynana kaynata yaşıyorlar
İkikatli ev tarimla uğrasiyorlar
Gecen de patladi yanimda
Onyargilisin vsvs he dedim aynen oyle :)
ben mutsuz olduğum yerde durursam daha cok hircinlasirim
Buyuk kavga cikartirim orada da
Mecburi durumlarda gidyorum
Sikligi azaltiyorum yani
Ancak dırdır ediyor esim oraya gitmektense onun dirdirini dinliyorum :)
bakalim nerede patlar
Ben onu bu tarz ayrı tatillere alışık değilim olarak algıladım.İlk basta güzelce konuşuyorduk aslında bak sende babanla gittin vakit geçirdin çoktandır istiyodun ne güzel oldu ben senin adına çok sevindim arada böyle birbriimizi özlemek bağımızı kuvvetlendirir hayatım dedim. Annem annesiyle hic tatile gitmedi ben böyle görmedim diyince sinirlendim işte
Şimdi Allah var bana gram sesini yükseltmez hep sakince güzel güzel konuşur. Ama bazen erkeklerinde bizim onlar için yaptigimiz fedakarliklari gorup böyle şeyleri bize çok görmemeleri lazımAslinda ikiniz de kendinizce haklisiniz. Ben bugüne kadar hic gitmedim ayri öyle ama o halde bile esim hep söyler örnek vererek ben olsam istemezdim falan diye. Evlenince erkekler daha bi cocuklasiyo mu noluyo anlamadimbiraz da aileden ne görduyse onu uyguluyo ama sunu kaciriyo ne siz kaynananizin devrinde yasiyosunuz ne de o.. artik her sey degisti eskiden kadin maalesef izinsiz doktora bile gidemiyomus simdi öyle mi..
Ama ılımlı konusmus özlemiştir tamam diyin gecin bi dahakine de önce tamam diyip sonra sorun cikarmasin ilgi bekleyen cocuk gibi
Kesinlikle haklisiniz..Şimdi Allah var bana gram sesini yükseltmez hep sakince güzel güzel konuşur. Ama bazen erkeklerinde bizim onlar için yaptigimiz fedakarliklari gorup böyle şeyleri bize çok görmemeleri lazım
sanki bana orda altın tepsi sunuyorlarBen de sizin gibiyim özgürlük kırmızı noktamdır. En iyisini yapiyosunuz kimse icin kendinden taviz vermeye degmez önce kendin bunu bilir bunu söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?