Aile ile tatile eşlerin bakış açısı

KESINLIKLE HAKLISIN. Sen o tatile gitmedin diye kimse sana odul vermicek basina kus kondurmayacak. Erkeklerin herzaman dedigi olmaz kaldi ki ailenle gitmissin. 5 gunu sana luks gormemeli.bence bu konuyla tartismaya bile girme konu net :) cok sert girdim olaya galiba ama ailenden yarin oburgun birini kaybedersin allah korusun o birlikte grciremedin gunlerin vicdan azabini yasarsin esine daha dusman olursun esin bole bisi istememez herhalde

Haklisiniz maalesef öyle oluyo gelin olunca bizim de bi ananin evladi oldugumuz unutuluyo nedense.

Beynimin içini okudunuz yazdınız desem yalan olmaz

evlenmek demek kendinle arkadaşlarınla ailenle başbaşa vakit geçiremeyecek olmak mı demek ben de çok soruyorum bunu kendime.
benim eşim de sizin eşiniz gibi biz biriz, tamam biriz de ben başbaşayken ailemle kızkardeşlerimle arkadaşlarımla paylaşımlarım başka onunlayken başka. bence siz haklısınız.

Annesi seni soruyordur niye gelmedi diye cevap verecek biside bulamiyorsa o durumda kalmamak icin sizide goturmek istiyor..

Tabiki ailemizle tatile gidicez oda gitmis sonucta.

Net olan birşey varki kesin anne babadan bir baski var eşinize
Oda size yansıtıyor ayrı kalmayalim bla bla blaa...

Benim esimde bensiz gitmek istemez beraber beraber bu yüzden cok birbirimizi yedik..ama ben istemeyince yine gitmem. yakin oturuyoruz haftada 1 2 görüşüyoruz o bile yetmiyor .. gelmedinizde gelmediniz..kv seviyorum cokta iyi anlaşıyoruz.. ama bu gelmediniz gitmediniz konulari beni boguyor..alıştım artık sallamiyorum..
Tatile gelince eşim hic karışmaz ailemden uzaktayim elinden geldiğince yollamaya calisir..

Bence de herşey bizlerden bekleniyor erkeklerin tuzu kuru

Bence de adam ozlemis onu soylemek istemiş .Bende gittim bu yıl ailemle tatile tek basima ve ilginç bı sekilde evimi ve eşimi özledim dedim bı dahakine ben nereye sen oraya o yüzden çok da kızmayın kimin vakti varsa aslinda onu degerlendiriyoruz .İmkan elverirse yine gidilir tabi siz sadece biraz fazla fevri davranmasınniz.Gerci kaç yıllık evlisiniz bilmiyoruz ama 5yil ve uzeri ise bir ay bile tatil yapılır ayrı

Ailenle tatil yapmak kötü bısey değil tabiki ailenle de zaman geçirmen lazım. Ama eşin de kötü bısey soylememiş ki sana sıkıntı yaşadım yokluğun koydu demiş bunda şartellerinizi attıracak bişey yok bence. Şartelleriniz atmaya hazır olmasın. Kavga edecek bi sebep göremedim. Ben de ilk defa bu sene ailemle eşim olmadan gittim. Eşim de kendi arkadaşlarıyla gitti. Tabiki güzel vakitler geçirdik ama hep alışmıştık mesela bırlıkte vakit geçirmeye bi yadırgadık. Evlılıkteki “biz” algısını mıçmıçlık diye algılamanız çok yanlış.

şimdi mesajların çoğunu okumadım ama şuna takıldım hem sen hem eşin aynı tarih aralığında neden kendi aileleriniz ile tatile gittiniz

yani neden birlikte değil madem ikinizin de izni var

ailenizle kalmaya da tatile de gidebilirsiniz bunda garip bir şey yok aslında eşinizin ben seni özledim demesinde de garip bir şey yok

giderken ses çıkarmamış yalnız kalınca hoşuna gitmemiş de olabilir başka zaman ayrıntılı konuşun

lakin ne kadarlık evlisiniz yazmamışsınız belki de daha uzun süre karşılıklı duygularınızı paylaşmanız gerekiyor olabilir

konuyu şöyle açsaydık

"eşimin doğum günü geçen haftaydı ben ona sürpriz hazırlayacaktım çok özenmiştim ama kv o hafta tatile gidelim dedi eşim kardeşleri ve annesi ile deniz kenarına gitmeye özendi, baktım mutlu olacaktı, ben de sesimi çıkarmadım, gitti

ama o yokken zor bir hafta geçirdim, işim de sıkıntılı zaten hatta kafam dağılsın diye annemle iki gün tatile bile gittim, eşim ben de tatile gittim diye sevindiğini söyledi ama ben onunla doğum gününde baş başa olmak isterdim

bu kv hep böyle zamanlara plan yapıyor, 360 gün durup durup benim iznimin olduğu ve onun doğum günü olan zamanı mı buldu
"

acaba yorumlar farklılaşır mıydı

bu kv ler oğullarının göbeklerini kesemiyor, her özel günlerinden yanında olmak istiyor diye yazar mıydık

Aslında kayınvalidem pek karışmaz bize ama bana göstermeden yapıyorsa orasını bilemicem deli damarımdan korkuyorum. Eşim de annesini babasını konuşturmaz birebir şahidim. Sadece dün şunu dedi. Benim annem babam senin ne yaptıgınla ilgili bişey demezler sadece gelmedi mi diye sorarlar dedi. Bu soru bile insanda bir baskı yaratır bence dediğiniz gibi

2 yıllık evliyiz ama o anasinin babasının dibinde sonra beni kısıtlamaya çalişıyor gelemem ben boyle şeylere. Herşeye de eyvallah denmez. Sadece biraz fazla sert cıktım orda hatalıyım

Tabiki bir sorucak iki sorucak uc sorucak kabak sizin basiniza patliycak bu böyledir ister istemez adam ben niye tek gidiyorum benim esim nerede diyor..
Psikolojik baski anliycan..
Esiniz otorite kurmaya çalışıyor

İzin meselesinde sıkıntı yok ikimizinde kendi işi var. Ablam iznini bu zamanda alabildi o da doğumgünüme denk geldi sadece. Doğumgünüm için herhangi bir planı da yokmuş sadece beni yanında istemiş. Çok özlemiş. Sıkıntılı bir hafta geçirdiği içinde babasıyla çıkmış gitmiş. Sen olsaydın senle giderdim dedi.

Sen yokken kötü zamanlar geçirdim = Elbisemi kendim ütülemek zorunda kaldım, Bir gün makarna yedim, Çorabımı salona attığımda peşimden toplayanım olmadı...
Ahahahahhahaah çok güldüm bu yoruma Valla eve geldiğimde herşey temizlenmişti şaşırdım

Tabiki bir sorucak iki sorucak uc sorucak kabak sizin basiniza patliycak bu böyledir ister istemez adam ben niye tek gidiyorum benim esim nerede diyor..
Psikolojik baski anliycan..
Esiniz otorite kurmaya çalışıyor
Bir de gitmeden önce kv deyken konusu açıldı yazlığa gelin dediler ben bu hafta yokum dedim ne zaman dönceğimi de biliyorlar ona rağmen sürekli sordular sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…