- 31 Mayıs 2019
- 27
- 363
- 8
- Konu Sahibi Arabeskasik
Ailemle ciddi bir şekilde kopukluk, uyuşmazlık, aymazlık var. Bunun bir kısmı, benden yana. Evet, kabul ediyorum. Problemlerim var lakin annem, babama gelince bunlarda bir sorun olduğunu düşünmüyorlar. Yani biraz önce uyuyordum ve bir şekilde uyandım ve detaylara gelince, babam, anneme; sen böyle olduğun sürece ben de böyle olacağım; annem, işte kaliten bu çünkü bu şekilde davranıyorsun diyor. Keza abim de bu gibi durumlardan şikayetçi lakin psikolog/psikiyatr/aile terapisti vs gibi kişilere gidin dediğimizde ise gerek yok diye kabul etmiyorlar.
A anneYILDIZ 'ın 01/08/2015 tarihinde açmış olduğu Vazgeçtim evliliğimden başlığında kendisi tarafından yazılan yazıları okuduğum vakit kalanları okumama gerek olmadığını düşündüm ve az çok konuya detaylı olarak hakimim ve fikrim var. Çünkü ben de benzer bir şekilde yaşıyorum.
Lütfen yardım edin ve farklı bir bakış açısı olarak her türlü düşünceye, söyleme açığım. Ne şekilde vurdumduymaz, umursamaz olarak davranabilirim ve düşünebilirim veya veya... Ne şekilde çözüm üretebiliriz. Çare odaklıyım. Her türlü söyleminize açığım. Kızmadan, tepki vermeden her birinize yanıt vermeye çalışacağım.
A anneYILDIZ 'ın 01/08/2015 tarihinde açmış olduğu Vazgeçtim evliliğimden başlığında kendisi tarafından yazılan yazıları okuduğum vakit kalanları okumama gerek olmadığını düşündüm ve az çok konuya detaylı olarak hakimim ve fikrim var. Çünkü ben de benzer bir şekilde yaşıyorum.
Lütfen yardım edin ve farklı bir bakış açısı olarak her türlü düşünceye, söyleme açığım. Ne şekilde vurdumduymaz, umursamaz olarak davranabilirim ve düşünebilirim veya veya... Ne şekilde çözüm üretebiliriz. Çare odaklıyım. Her türlü söyleminize açığım. Kızmadan, tepki vermeden her birinize yanıt vermeye çalışacağım.