Aile kavgamiz annelere de sıçradı

Kucukgelinhanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
23
7
1
Esimle ayrilik noktasina geldik anne evine dondum.esimin ailesi beni birakmadi ama her seyin sebebini annemden bildiler.anneme cok duskunum o da bana duskun.tatildeyiz diye zaten kaynanamdayim onlarda da kalmak istemem sorun oldu.kaynanam anneme cok laf saydi.simdi bosanma isi ortadan kalkti ama o soylenen laflar unutulmadi cok sorun oluyor hala.arada kaldim cok fazla.ailem esimi sildi.ailesini de sildi e bu bir omurluk.nasil olacak simdi ?cok uzgunum

Ya her seyi unutacaklar esini affedecekler esinde senin ailenden özür dileyecek. Gecmisi kapatacaklar
Ya da bir ömür mutsuz huzursuz olacaksin. Her kavgada eskiler dökülecek en cok sen yara alacaksin.
Cok haklisiniz esim su an ozur dilemiyor annem cok inatci arada olan bana oluyor cok mutsuzum

Anneye düşkün erkekleri hep yargılıyoruz. Demek ki kadınlar da düşkün olmayacak annelere. Yoksa her daim sorun çıkıyor.

Kimin haklı olduğuna göre değişir

Normal şartlarda beni seven erkek, benim ailemi de kabul etmek zorunda. Sevmek zorla olmaz ama saygı duymak zorunda.

Seni çok seviyorum ama aileni sildim olmaz.

Haaa benim ailem eşime saygısızlık yapmıştır, onun sınırlarını ihlal etmiştir, yapmaması gereken şeyler yapmış, söylenmemesi gereken şeyler söylemiştir, o zaman başka. O zaman zaten ben de aileme derim ki; "beni seven eşimi de kabul etmek, eşime de saygı göstermek zorunda".

İki taraf da beni gerçekten seviyorlarsa o zaman beni zor durumda bırakmamalı

Şu anneme düşkünüm lafı tüylerimi diken diken ediyor. Bizde annemizi seviyoruz ailemize düşkünüz ama niye bu sizde sorun yaratıyor bi düşünün. Düşkün olmakla onları sevmekle BAzı şeyleri abartmak arasında fark var. Hergün anasında yemek yemek ister niye diye sorsan ben anneme çok düşkünüm. Hadi ya bi senin annen var zaten . Eşinle ailen arasında körü ol lütfen çocuk değilsin artık. Önce evin eşin sonra ailen

Ben aileleri yani dunurler arasinda sorunu olan ya da bu tarz durumdaki kisilerden yapici olmak arayi bulmak adina bir seyler yazmalarini istiyorum.bir lafim cimbizlanmis "aileme duskunum lafim"zatem baska memleketteyiz yaz tatilinde gelebiliyoruz ailellerimizin ikiside ayni memlekette.ama esimin gonlunun olmasini bekliyorum aileme gotursun diye
Tartisma burdan cikti.goturmem goturursun olayi buyudu iste. Nasil yapayim da bu soruna bi cozum bulayim yapici fikirlerinize ihtiyacim var

Herkes ailesine duskun. Ama evliliginin onune gecirmemeli ve her sorunda ailesini de ortaya katmamali. Sonra geri donulmez sonuclar oluyor iste

Ben aileleri yani dunurler arasinda sorunu olan ya da bu tarz durumdaki kisilerden yapici olmak arayi bulmak adina bir seyler yazmalarini istiyorum.bir lafim cimbizlanmis "aileme duskunum lafim"zatem baska memleketteyiz yaz tatilinde gelebiliyoruz ailellerimizin ikiside ayni memlekette.ama esimin gonlunun olmasini bekliyorum aileme gotursun diye
Tartisma burdan cikti.goturmem goturursun olayi buyudu iste. Nasil yapayim da bu soruna bi cozum bulayim yapici fikirlerinize ihtiyacim var
O zaman abim ve esinin yaptigini uygulayabilirsiniz hem adil.iki ayligina yazin geldiklerinde iki tarafin ailesi ayni sehirde aradaki mesafe bir saat bile degil bir hafta birinin ailesinde bir hafta birinin ailesinde kalirlar.kimse su kadar kalin soyle yapin diye asla yorum yapmazlar.kari koca anlasirlar uygularlar.

O zaman abim ve esinin yaptigini uygulayabilirsiniz hem adil.iki ayligina gelirler iki tarafin ailesi ayni sehirde aradaki mesafe bir saat bile degil bir hafta birinin ailesinde bir hafta birinin ailesinde kalirlar.kimse su kadar kalin soyle yapin diye asla yorum yapmazlar iki ailede kari koca anlasirlar uygularlar.
Ben annengilde kalmam ailem var burda diyor esim.iki ailenin arasi 2 dk araba ile cok yakiniz.

O zaman abim ve esinin yaptigini uygulayabilirsiniz hem adil.iki ayligina gelirler iki tarafin ailesi ayni sehirde aradaki mesafe bir saat bile degil bir hafta birinin ailesinde bir hafta birinin ailesinde kalirlar.kimse su kadar kalin soyle yapin diye asla yorum yapmazlar iki ailede kari koca anlasirlar uygularlar.
Yorumunuz icin tesekkur ederim

Aynen.gotururken sorun hep.surat..hic gonul rizasi ile goturmedi.baska zaman tartistigimiz da da o kadar anana goturdum vs der basa kalkar.minnetli gidiyorum :KK43:(
Olmaz oyle sey getirip goturecek tabi surat asmakta neymis gelmesse gelmesin Allahin emri onlarin izniyle evlendiniz tatli dille anlamiyorsa yaptigi tavrin aynisini ona yap belki anlar

Cozum onerisi dinlemek istedik nasihat degil

Eşiniz sizi gerçekten sevseydi sizin isteklerinize saygı duyardı.

Memlekete gidelim ama sadece benim ailemde kalalım, ben senin ailende kalmam, hatta sen de kalma

Bu nedir? Egoistlikten başka bir şey değil.

Eşinizin sevgisini sorgulayın bence.

Back
X