Hahahhhhhh esimle birlikte okuyoruz cok zevkliymis dedi burasi
Aslinda haklisiniz .ama esim ariycam diyor.
Esim de bu duruma cani sikiliyor. Tabi birde kizardesine de kotu davranir .e kocanında zoruna gıdıyorsa elbette söyler. senın lafına bakmaz yanıdemek ki onun da canı sıkılıyor bu olaya.
ayrıca damata gıren neydı ki? sonucta beleşe yaşayan o.
ev sahıbının oğlunun çocugu sonucta, kısa sürelı de olsa idare etmesını bılecek.
ama suç eşinde tamamen.. bu evin oğlu benım, sen degılsın dıyebılmelı!!
konusacagı zaman mı kötü davranırEsim de bu duruma cani sikiliyor. Tabi birde kizardesine de kotu davranir .
Ohhh agziniza saglik. Koy hayatinda ne kadar hijyen olabilir zaten .. aman olmayi versin zaten . Toprak camur ohhh mis gibi...Aramak hoş olmaz , bence biz geliyoruz deyin gidin.
Haklıyken haksız duruma düşmeyin , 3 yaşın da çocuktan hijyen beklenmez , hele ki toprak için de oynuyorsa sal gitsin atsın bütün enerjisini bağışıklık kazanır ohh ne güzel.
Bırak pis gezsin ya , az mikrop alsın .
Fanusta mı yetiştircez çocukları ne yapcaz , biri bişey derse mikrop alsın deyiver geçiştir.
Genel anlamda kotu davranir. Maddi durumlari iyidir fazlasiyla. Ama yaz boyu eve bir ekmek almis degildir. Esimde buna skonusacagı zaman mı kötü davranır
o kısmı anlamadım ben? valla ben annemın evındeyken benım çocuguma ''el'' olan kişi laf dıyemez
derse annem der...
orası göl evıymıs heralde olacak tozu topragı..
konusacagı zaman mı kötü davranır
o kısmı anlamadım ben? valla ben annemın evındeyken benım çocuguma ''el'' olan kişi laf dıyemez
derse annem der...
orası göl evıymıs heralde olacak tozu topragı..
Robotlukla ne alakası var çocukken biz de eve girer girmez doğruu duşa girer temizlerdik elimizi ayağımızı ki hala devam eder bu durum. Bu aşırı birşey değil bence. Tek sorun bu gibi temizlik sorunlarıysa çözülür canım dikkat
Koy hayati oglum surekli kapida evde . Her dakka onun pesinden kosup ellerini yika corsplarini degistir olmuyor. Cocuk bu su icmeye giriyor.oyuncak almaya giriyor.gunde 100 kez corap degistirmem lazim .Robotlukla ne alakası var çocukken biz de eve girer girmez doğruu duşa girer temizlerdik elimizi ayağımızı ki hala devam eder bu durum. Bu aşırı birşey değil bence. Tek sorun bu gibi temizlik sorunlarıysa çözülür canım dikkat edersiniz az olur biter.
Allah allah çorapla girip çıkmak zorunda mı terlik giysin. Dünyadan bihaber misiniz nesiniz yani terlik sandalet vb şeyler var dünyada...Koy hayati oglum surekli kapida evde . Her dakka onun pesinden kosup ellerini yika corsplarini degistir olmuyor. Cocuk bu su icmeye giriyor.oyuncak almaya giriyor.gunde 100 kez corap degistirmem lazim .
Bak o da doğru haklısın. Mesajıma da cephe aldın ama kulak ver bence. O tip insanları bilirim ama dediğim gibi özellikle kuran okunan namaz kılınan evde çamur falan olmaz. Belki ondan uyarıyodur. Benim de annemin görümcesinin kocası(gördüğün gibi hala ve enişte lafı geçmiyo anla yani seni cidden anlayabildiğimi) öyle kaynana tipliydi. Ama uyarının tonlaması ve kullanılan kelimeler önemli. Dediğim gibi eğer durumun hiç yoksa bu kadar da raahatsız oluyosan gitmeyiver bu sene huzurundan önemli mi.Koy hayati oglum surekli kapida evde . Her dakka onun pesinden kosup ellerini yika corsplarini degistir olmuyor. Cocuk bu su icmeye giriyor.oyuncak almaya giriyor.gunde 100 kez corap degistirmem lazim .
Her dakka peşinde olmanıza gerek yokki. Eve 1463632 kere girip çıkmıcağı bir düzen kurabilirsiniz. Ha gerekirse de Ortak yaşam alanlarında çocuğunuzun temizliğinden bizzat sorumlu olduğunuz için her dakka peşinde olmalısınız bana göre.Koy hayati oglum surekli kapida evde . Her dakka onun pesinden kosup ellerini yika corsplarini degistir olmuyor. Cocuk bu su icmeye giriyor.oyuncak almaya giriyor.gunde 100 kez corap degistirmem lazim .
Çamurlu yerde namazda kılınır , kuran da okunur necaset sayılmaz bunlar.Bak o da doğru haklısın. Mesajıma da cephe aldın ama kulak ver bence. O tip insanları bilirim ama dediğim gibi özellikle kuran okunan namaz kılınan evde çamur falan olmaz. Belki ondan uyarıyodur. Benim de annemin görümcesinin kocası(gördüğün gibi hala ve enişte lafı geçmiyo anla yani seni cidden anlayabildiğimi) öyle kaynana tipliydi. Ama uyarının tonlaması ve kullanılan kelimeler önemli. Dediğim gibi eğer durumun hiç yoksa bu kadar da raahatsız oluyosan gitmeyiver bu sene huzurundan önemli mi.
Eşinle okuyup eğlendiğine göre çok da dert değil herhalde size. O da dikkatimden kaçmadı..
Yooo hiç de temizlik hastası değilim. Dediğim gibi uyarının nasıl olduğu önemli. Diyorum ya bizde de vardı öylesi bilirim. Ama gördüğünüz gibi konu sahibi gayet mutlu çok eğleniyormuş eşiyle beraber. Allah ağızlarının tadını bozmasın tabi de güldüğü şey bir derdim var bölümüne açtığı konu dikkatinizi çekerim.. Gerçekten bu durum can sıkacak boyutta olsa sizce öyle mi derdi? Abartan her şeye bozulan hep üste çıkan biri izlenimi yarattı bende.Çamurlu yerde namazda kılınır , kuran da okunur necaset sayılmaz bunlar.
Hatta ve hatta kafanıza kuş bile pislese necaset sayılmadığından namazınızı kılabilirsiniz.
Arkadaşlar aranız da temizlik hastası olan olabilir bunlar size 'çok pis aman allah ım' moduna da sokabilir ama bunlar iğrenilecek pislikler değillerdir.
Orası ortak bir büyüğün evi rahatsız olan varsa gelmesin ya da kalksın gitsin , kimsenin kimseyi göndermeye hakkı yok.
Kimse de benim çocuğuma terbiye veremez, haddi değildir.
Çamurlu yerde namazda kılınır , kuran da okunur necaset sayılmaz bunlar.
Hatta ve hatta kafanıza kuş bile pislese necaset sayılmadığından namazınızı kılabilirsiniz.
Arkadaşlar aranız da temizlik hastası olan olabilir bunlar size 'çok pis aman allah ım' moduna da sokabilir ama bunlar iğrenilecek pislikler değillerdir.
Orası ortak bir büyüğün evi rahatsız olan varsa gelmesin ya da kalksın gitsin , kimsenin kimseyi göndermeye hakkı yok.
Kimse de benim çocuğuma terbiye veremez, haddi değildir.
Bak o da doğru haklısın. Mesajıma da cephe aldın ama kulak ver bence. O tip insanları bilirim ama dediğim gibi özellikle kuran okunan namaz kılınan evde çamur falan olmaz. Belki ondan uyarıyodur. Benim de annemin görümcesinin kocası(gördüğün gibi hala ve enişte lafı geçmiyo anla yani seni cidden anlayabildiğimi) öyle kaynana tipliydi. Ama uyarının tonlaması ve kullanılan kelimeler önemli. Dediğim gibi eğer durumun hiç yoksa bu kadar da raahatsız oluyosan gitmeyiver bu sene huzurundan önemli mi.
Eşinle okuyup eğlendiğine göre çok da dert değil herhalde size. O da dikkatimden kaçmadı..
Yanlis anlamayin lutfen ben yazip gulunce esimde yanimda merak etti bakti . Hatta kendimizle dalga gectik gulduk. Gorumcemin esi cidden temizlik hastasu tedavi goruyor. Kapi kolunu bile pecete ile dokunuyor. Bizimde tuhafimiza giden bu kafar titiz bir adamin o evde 3 ay nasil kaliyor. Hijyrnden uzak hersey dogal inegin kopek pisliginin oldugu bir koy . Cocugumu ben daha eve sokmadan kapida uyarmasi bizi sinir ediyor. Aslinda adamin tuhafina giden oglumun kapida tasla toprakla oynamasi . 2 tane oglu var. Kapidan cok disari cikarmsz aman ya pislige degerseBak o da doğru haklısın. Mesajıma da cephe aldın ama kulak ver bence. O tip insanları bilirim ama dediğim gibi özellikle kuran okunan namaz kılınan evde çamur falan olmaz. Belki ondan uyarıyodur. Benim de annemin görümcesinin kocası(gördüğün gibi hala ve enişte lafı geçmiyo anla yani seni cidden anlayabildiğimi) öyle kaynana tipliydi. Ama uyarının tonlaması ve kullanılan kelimeler önemli. Dediğim gibi eğer durumun hiç yoksa bu kadar da raahatsız oluyosan gitmeyiver bu sene huzurundan önemli mi.
Kim kime gülmüş anlamadım sanırım kaçırdım o yorumları , benim eski bir konum var üst komşum sürekli çamaşırlarımı pislettiği için nasıl önlem almışım bakabilirsin .Yooo hiç de temizlik hastası değilim. Dediğim gibi uyarının nasıl olduğu önemli. Diyorum ya bizde de vardı öylesi bilirim. Ama gördüğünüz gibi konu sahibi gayet mutlu çok eğleniyormuş eşiyle beraber. Allah ağızlarının tadını bozmasın tabi de güldüğü şey bir derdim var bölümüne açtığı konu dikkatinizi çekerim..
Bizimkiler de(babamın tarafı) hep kızları tutar ama babam tarafı tutulacak cinsten evlat değil. Yani sebebi vardı. Belki sebepsiz bilemiyorum onların(konu sahibinin kv ve kp) tavrı nedendir sonuçta burda sadece konu sahibini dinliyoruz. Hepimiz kendimize göre haklıyız. Ama en nihayetinde onlar kızıyla damadıysa burası da oğluyla gelini. Birini üç ay yanında barındırıyorsa ve müdahalede bulunmuyorsa orda durup düşünmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?