aile kavgasi cikarmi sizce....

Çok mutlu oldum güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim:)
Beğeniyorum beğenmeyen bakmasın diyorum bi de üstüne heheheh
Her halimize çok şükür:)

Tekrar teşekkür ederim
Rica ederim canım nasıl ki burda birbirimizi eleştiriyorsak güzel gördüğümüz hasletleri demeliyiz ki devam etsin bu güzel huylar.Örnek olsun senin yaşındakilere .

Siz kaç yaşındasınız bu arada.. Sorayım unutmadan:))
Yirmi yedi yaşındayım canım .
Ben ne zaman yirmi beş yaşına geldim hayata bakış açım çok değişti , bu yüzden şaşırdım haline tavrına ben senin yaşların da aklım bi karış havadaydı.Hoş hala eksik görüyorum kendimi .
Neyse çok dağıttık konuyu mune kızacak , yine ne için ban yedim ben yaa demek istemiyorum sonra böyle oluyorum bak

Kizlarrr cok sevimlisiniz . Burada boyle uyelerin oldugunuda gormek beni mutlu etti.
Yaaa nedense size hak verdim cocuk kirli olacak temizde siz tatile gitmk istyrsn hoslanmdgnz kisiler orda veee 3 aydir gorumce laftan almiyorsa gider yayilirdim ohhhh
Bide bazi uyelere sasirdim bu saatte eksin ariyorlar herhalde hemen kavga hemen cirkeflik sizin gibiler yuzunden konu acmaya korkar olduk...
esine adammisinnnn demeler nie o uye ne kadar taniyor ki bu uyenin esini oyle diyor ben konu acaxcam esime oyle birisi dicek valla cirkeflesirdim kimse k..bkmsn .....

Şanslıymışsın.. Keşke aklım bi karış havada olabilcek kadar kusursuz olsaydı hayatım:) annemi kaybettiğim gün hayatım değişti. Ondan önce de böyleydim yaşıtlarım sevmezler hatta beni. Annem varken de dikkat ederdim ama prenses muamelesi görüyordum ciddi anlamda. Dolayısıyla arkamdan dağıttığımı toplayan kırıp döktüğümü düzelten biri olmayınca, bir de ölüm nedir görünce değiştim..

Nickinin altındaki mesajı görünce ağzım kulaaklarıma vardı Darısı başıma çok içten

Bana bu laflari edenin buyuk sikintilari varmis. Konu acmis .benim aile iliskilerime bile laf uzatan uye kendi ailesi ve karmasik iliskisiyle sorun yasiyor . Sinirini benim derdim den cikarmis . Rezil etti actigim konuyu.

AYYY CANIM BENIM YAAA 20 YASINDASIN BEN 21 YSNDYM 2 AY OLDU GIRELI
ALLAHIM SANA HAYIRLI KISMET EYLESIN YA RABBIM.....
HEP MUTLU OL EMI BU SAATTE TUAF OLDUM SENIN MESAJINDAN SONRA .....
Nasıl 2 ay oldu:) 94lüsün o zaman bende temmuzda 21e girdim:) 94lüyüm:)

Yalnız konu dışı mesajdan sürecekler bizi burdan ama en azından konu yumuşuyo:))

İnşallahh da sanmıyorum :) hehehe

Haahahhahahah yeni gördüm resmi baya iyiymiş

Nasıl 2 ay oldu:) 94lüsün o zaman bende temmuzda 21e girdim:) 94lüyüm:)

Yalnız konu dışı mesajdan sürecekler bizi burdan ama en azından konu yumuşuyo:))

İnşallahh da sanmıyorum :) hehehe
Haziranda girdim canim ....konu disi olsun azcik kavga cikacak yoksam konuda banlanacak

Fedakarlığımız için ödülü hak ediyoruz
AYNEN:))bende artk konu acacaksam bu gibi insanlar acamiyorum hakaretler filan bna akil versinler die aciyorum oyle bir uslupla kocan adammi?filan o yaziyigordukten sonra kavga cikacak dedim o uyede bu saatte bize eglence ciksin gibisinden yazdi konu sabphibesinn yerindd olsam sinirlnirdim

Yatak da onun konusunu sabote ediyo şuan. Hiç yakışıyo mu yahu kocaman insanlarız. Neyse aralarında halletsinler bize düşmez:)

Arkadaslar kusura bakmayin . O arkadasi her konunun icinde hep insanlara satasan laf atarken okuyorum . O uye yuzunden gecenlerde bir konu kapandi . Insanlar buraya sikintisini yaziyor. Ne gerek var bunlara

Bir damadın kayınpederinin evinde bu kadar uzun kaldığı nerede görülmüş ki?
Evin oğlu gidip kalmayacakta elinoğlu mu sefasını sürecek?!
Konuşsun valla eşin.

Aklin bu kadar iste . Cocuguma karistigi yi gecen yil . Bu yil dan bahsediyoruz. Gitsekmi gitmek mi diyr....dogal olarakta cocuk bu yil 3.5 yasinda ... uffff cvp yazmaya bile degmez ama zekani gor diye yazdim .hahhhhhhhhhh
Millete aklın bu kadar diyeceğine terbiyeyi öğren biraz. Allah sizin tüm ailenize sabır versin, başlarına gelebilecek en kötü şeyi yaşıyorlar yazık. Hem aklın yetmiyor diyorsun hemde gelip burdan akıl almaya kalkıyorsun. Terbiyesizliğinizde cabası.. Ayrıca hem konuşma tarzınızla hemde çocuklara bakmayışınızla belirttiniz nasıl bir anne olduğunuzu, pardon olamadığınızı. Tüm gün balkonda ona buna laf yetiştirip çocuk umrumda mı diyenlerdensiniz gliba. Neyse kiblendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…