- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi ozgurlugum
-
Şöyle bir durumda var. Arkadaşım zaten çok açık giyinen biri değil kesinlikle . Kendince kolları çok açık olduğnu düşündüğünde bile hırka giyer.İleride aynı ortamlarda bulunacaklar. Sevgilisinin akrabasının düğününe gidince sonuçta kendisine makyaj vs. yaparak gidecek ki kıyafet olarak güzel gidecek ama diyelim ki kolları omuzlarına kadar açık olunca sorun yaratabilirler gibi . Onu da geçtim omzuna kadar açık olduğnuda sevgilisinin ailesiyle karşılaştıklarında nasıl olur bu durumlar bilemiyor. Sevgiliside açık giyinmesini istemiyor bir nebze ama kıskandığı için öyle istiyorum diyormuş. Arkadaşım kendincede sözde diz üstü olmayan , arkasındaki sırtı açık olmayan, gögüs tarafı açık olmayan bir elbise bakıyor hatta düz pantalon gömlek giyebilirim diyor sırf sevgilisinin ailesinden ters tepki almamak için arada huzursuzluk olmaması için. gglinlik hayali var herkes gibi ve bir defa olacak sonuçta inşallah. Ama sevgilisinin ailesine uygun olacak şekilde bakıyor şuan.
El sıkmayı gectim.H.g bile demeyen muhafazakar aile; acık kizi nasil kabul etmis enteresanMerhaba
Bu konuyu arkadaşım için açıyorum.
Arkadaşımın 7 aylık bir ilişkisi var. İlişki evreleri artık ciddi olarak devam ediyor. Aileler tanıştı. Dün arkadaşım ve ailesi sevgilisinin evine gittiklerinde kendi babasına bayanlardan el sıkma veya el öpmeyi geçtim hoşgeldiniz bile dememişler. Sevgilisinin ailesi muhafazakar .Akrabalarında açık kimse yok. Arkaşadaşım tesettürlü değil. Tabi ki asla tesettüre girmem demiyor ama şuan böyle birşey istemediğini söylüyor. Ailesinde açık insanlar çok. Babası arkadaşıma bu konu hakkında düşünmesi gerektiğini söylemiş. Çünkü ilerde sevgilisinin ailesinin bu şekilde davranışlarından dolayı kendisinin öyle olabileceğini ve ailesi ile akrabalarından uzaklaşabileceğini söylemiş. İllaki arkadaşımda onların yaptığı şekilde yapacağını düşünmüyorum elbette ama sonuçta evlendikten sonra durumlar ne olur bilmiyor. Sevglisi ile konuştğunda ailesine bu benim eşim ve ben onu bu şekilde görerek evlendim diyebileceğini yanında duracağını söylemiş. Sizce bu durumun sonunda ne olur hiç başına böyle birşey gelen oldu mu
Erkekler sonradan degisebiliyor ama kiz zaten onu bilerek iliskiye devam etmiyo mu benimde esimle kukturel mezhepsel fsrk vardi ve ben aciktm kapandm hic sorun yasamadk aileler arasinda birimiz karabuk birmiz malatya ama hic cakismadik kulturel olarakta din anlamindada sacma boyle seylere takilmayinMerhaba
Bu konuyu arkadaşım için açıyorum.
Arkadaşımın 7 aylık bir ilişkisi var. İlişki evreleri artık ciddi olarak devam ediyor. Aileler tanıştı. Dün arkadaşım ve ailesi sevgilisinin evine gittiklerinde kendi babasına bayanlardan el sıkma veya el öpmeyi geçtim hoşgeldiniz bile dememişler. Sevgilisinin ailesi muhafazakar .Akrabalarında açık kimse yok. Arkaşadaşım tesettürlü değil. Tabi ki asla tesettüre girmem demiyor ama şuan böyle birşey istemediğini söylüyor. Ailesinde açık insanlar çok. Babası arkadaşıma bu konu hakkında düşünmesi gerektiğini söylemiş. Çünkü ilerde sevgilisinin ailesinin bu şekilde davranışlarından dolayı kendisinin öyle olabileceğini ve ailesi ile akrabalarından uzaklaşabileceğini söylemiş. İllaki arkadaşımda onların yaptığı şekilde yapacağını düşünmüyorum elbette ama sonuçta evlendikten sonra durumlar ne olur bilmiyor. Sevglisi ile konuştğunda ailesine bu benim eşim ve ben onu bu şekilde görerek evlendim diyebileceğini yanında duracağını söylemiş. Sizce bu durumun sonunda ne olur hiç başına böyle birşey gelen oldu mu
sevgili kıskanabilir ama karışamaz.Şöyle bir durumda var. Arkadaşım zaten çok açık giyinen biri değil kesinlikle . Kendince kolları çok açık olduğnu düşündüğünde bile hırka giyer.İleride aynı ortamlarda bulunacaklar. Sevgilisinin akrabasının düğününe gidince sonuçta kendisine makyaj vs. yaparak gidecek ki kıyafet olarak güzel gidecek ama diyelim ki kolları omuzlarına kadar açık olunca sorun yaratabilirler gibi . Onu da geçtim omzuna kadar açık olduğnuda sevgilisinin ailesiyle karşılaştıklarında nasıl olur bu durumlar bilemiyor. Sevgiliside açık giyinmesini istemiyor bir nebze ama kıskandığı için öyle istiyorum diyormuş. Arkadaşım kendincede sözde diz üstü olmayan , arkasındaki sırtı açık olmayan, gögüs tarafı açık olmayan bir elbise bakıyor hatta düz pantalon gömlek giyebilirim diyor sırf sevgilisinin ailesinden ters tepki almamak için arada huzursuzluk olmaması için. gglinlik hayali var herkes gibi ve bir defa olacak sonuçta inşallah. Ama sevgilisinin ailesine uygun olacak şekilde bakıyor şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?