Aile mevzuları

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kızlar ufak bir aradan sonra dertlerimle yine burdayım:) bi konuda yorumlarınızı alma ihtiyacı duydum. Şimdi 2 senelik bir ilişkim var benim. Çok şükür herşey yolunda özellikle son bir kaç aydır çok iyiydik hiç bi sorunumuz yoktu. O okulu yeni bitirdi ailesinin iş yerinde çalışıyor benim de son dönemim mezun oluyorum inşallah yaza. Şimdi bir kaç saat önce beni aradı ve annesiyle tartıştığını söyledi. İşçilere sürekli bağırıyormuş bizimki, annesi de niye bağırıp çağırıyorsun diye bunu azarlamış herkesin içinde. Benim ki de sen benim annem değilsin bende senin evladın değilim gibi ağır laflar edip çıkmış gitmiş. Aradı beni ee otobüs bekliyormuş üniversite okuduğu şehire gidecekmiş arkadaşlarının yanına. Bir saat dil döktüm. Olur böyle şeyler yapma uzatma zamanla unutursunuz eninde sonunda tekrar bir araya geleceksiniz annenin de şöyle şöyle haklı sebepleri var vs dedim. İlerde biz evlenince de böyle her sorunda alıp başını gidemiceksin varsa bi sorun otur onu çözmeye çalış kaçıp uzaklaşmak yerine falan dedim. Ama zaten o kadar inattır ki nafile bindi otobüse gitti. Tabiki onun kararı tabiki karışamam istediğini yapabilir ama ileriyi düşününce beni de naparsan yap diyip bırakıp gider mi böyle diye sorguluyorum bazen. Biliyorum öfkeyle bunu yapıyor kendisi de söyledi şuan gözüm birşey görmüyor boşuna vazgeçirmeye çalışma kararım kesin dedi. Bu kesin net tavırlar beni rahatsız etti açıkçası. Kötü veya saygısız bir insan değildir kesinlikle annesine toz kondurmaz normalde ama hep böyle yaparak insanları cezalandırmaya çalışıyor ve öfkeyle yapıyor bunu. Amacım birşeylere burnumu sokmak değil kesinlikle ama maddi sıkıntıları var birbirlerine destek olmaları gereken bi zaman da boyle bişey olması beni üzdü o yüzden olayı büyütmesini daha fazla gerginlik yaratmasını istemedim hepsi bu. Bizim de aramıza huzursuzluk girdi şimdi. Bilmiyorum tavrım ne olmalı nasıl davranmalıyım ... Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Benide düşündürürdü böyle bi seyle karsilassam ama varsayim üzerine de ilişkiyi bitirecek halin yok:)
Hem bu tarz kaprisler nazlar genelde anneye aileyedir.

Bahaneyle işten kaytarıyor gibime geldi. Pireyi deve yapıp tüymüş sanırım :)

Doğrusu okurken benimde aklıma bu ihtimal geldi.
Belki üniversiteden hemen sonra iş hayatı sıkmıştır. Kafa dağıtmak istemiştir

Aynen hemen üni okuduğu sehre kacmasından ben bunu anlıyorum

Benide düşündürürdü böyle bi seyle karsilassam ama varsayim üzerine de ilişkiyi bitirecek halin yok:)
Hem bu tarz kaprisler nazlar genelde anneye aileyedir.

Yok ilişkiyi bitirmek değil de tırstım sanırım biraz. Hayır ortada büyütülecek bişey de yok neyin kafası anlamadım:) neyse sakinleşir bir kaç güne:)

Sorumsuzun teki .Oglumda 3_5 yaşlarında evden gidiyorum deyip terliksiz çıkıp giderdi .Arkasından gitmeyince kapıda otururdu .

Sorumsuzun teki .Oglumda 3_5 yaşlarında evden gidiyorum deyip terliksiz çıkıp giderdi .Arkasından gitmeyince kapıda otururdu .

Aslında gördüğüm en sorumlu, çalışkan insanlardan biridir ama bu yaptığı bence de kesinlikle çocukça. Yani hep anlatırdım çevreme şöyle olgun böyle olgun bir insan diye ama benzer şeyler geçmişte de yaşandı ve tavrı yine çekip bir yerlere gitmek olmuştu. 1-2 ay geçiyor ondan sonra kürkçü dükkanına dönüyor. Bugun de söyledim ama yok dönmiycem kendi hayatımı kurucam diyor:) gerçekten çocuk gibi kapris yapıyor şuan başka bir açıklaması yok.

Back
X