- Konu Sahibi beyaz_lale
-
birlikte olmadan ve kıyafetleriniz üzerinizdeyken kızlık zarı falan bozulmaz..üstelik hadi öyle birşey olduğunu varsayalım,daha sevgiliyken sana bunları çektiren adam evlenince şiddetin her türünü uygular.sence evlenip,bir sürü kötülük yaşayıp baba evine dönmek mi zor yoksa ailenin sözünü dinleyip birkaç gün üzlüp bu işikiyi bitirmek mi? karar senin tabii.[/
evet bunları çok düşünuorum ve ona soluorum.oda senin bu düşüncelerin yüzünden mutsusuz zaten dior. olumsuz yapın var dior. görünen koyde klavuz istemior kavga edip duruoruz olumsuz düşünmem çok normal değilmi
kızlar su yakınlaşma konusuna çok modern yaklaşmanız beni çok rahatlatı. yargılamadan yardımcı olmaya çalşıorsunuz çok sağolun . benim hassas yapım var. bole birlkte olmadan bile nekadr çok taktım kafama
yorumlarınız benim için çok değerli bayanlar. inanın şuan mantıklı düşenemiorum biliorum onun için size danışıorum. kimseyede anlatamıorum bu derdimi. şuanda okadr cok isteyen oluor hiçbirine sans vermiorum çnku onu seviorum hala. ailemde birsey göruor demekki istemiorlar tecrubelernede cok guveniorum ama kalbmle mantıgım arasnda kaldım.
en cokta o yasadıgım olay tutuor beni onu yasamasaydm belkide çoktan ayrılmıştık yeniden yapablrmym başkasıyla bilemiorum
yorumlarınız benim için çok değerli bayanlar. inanın şuan mantıklı düşenemiorum biliorum onun için size danışıorum. kimseyede anlatamıorum bu derdimi. şuanda okadr cok isteyen oluor hiçbirine sans vermiorum çnku onu seviorum hala. ailemde birsey göruor demekki istemiorlar tecrubelernede cok guveniorum ama kalbmle mantıgım arasnda kaldım.
en cokta o yasadıgım olay tutuor beni onu yasamasaydm belkide çoktan ayrılmıştık yeniden yapablrmym başkasıyla bilemiorum
çağladan arkaşdım sizinle birsey daha paylaşıcam. benm ilk çıktıgım erkekti o ve tek onla yaşadm bunları
ilk tanıstıgmzda kendisi bole seylere cok karşıydı ben hayatta kabul etmem öle birini falan diordu. sonra bunları yaşadık .erkekler hep bole bence. kendileri yapıp ediorlar ama el degmemeş kız istiorlar
bende kendmi kötü hissediorum bu durumdan dolayı ilerde nasıl anlatıcam bu durumu evlenceğim insana tamam bozulmamş olsa bile vicdan denen bişey var illaki solerim içim rahat etmez
yasemin arkdşm ailemn kesnlkle gördüğü bişey var bzm mutlulugumuzu isterler buna inanıorum. fakat kalbime ve yasadklarımada soz geciremiorum.ilerde bunu başıma kakarsa erkek dayanamam zaten asırı hassas yapım var. ondan başka erkek tanımadım ben belkide ondan bukadr sığ dusunuorum. arkdşlarım erkek arşlarıyla aynı evde kalıor ayrılıor başkasıyla çıkıor ama onlardan mutlusu yok sankı dğnyada kendime bakıorum birde tek kişiyle yasadım dünyam karardı resmen .
bu olay yasanmadydı ben daha kolay kopardım bunu biliorum
3 yıllık bir ilşkm vardı. ve bitti. ailem uzak die istemior. bizde sürekli kavga ediorduk fakat deli gibide sevioruz birbirimizi. bitti demeklede bitmior. ailem istemedği için bıraktım ama içim okadr acıorki. ailemi diretip evlenmelmydım onla ilerde pişman olmak istemiorum.sizce ne yapmalıyım bayanlar
şu alıntı ile nasıl yazıorsunuz ya beceremedim birtürlü :)
yasemin arksşm sana yazıorum haklısın ailemi dinlemeyi düşünorum ama o başkasıyla olursada dayanamam.seviorumda o seyleri yasadıgım için daha cok bağlandım belkide. oda asırı sevior. beni asla bunları yasadık die yargılamadı ben hayatta oldugum sürece bırakmycam dedi bırakmadıda ama ayrıldık işte ailem yüzünden
belki ilerde iyi davrnaırdı uzaklıktan kavga ediorduk yanyana gelnce birazdaha iyi oluoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?