- Konu Sahibi beyaz_lale
-
ben de uzaktan uzağa 5 yıl ilişki yürüttüm. ayrıldım hatta bir kez ailem istemiyordu. sonra seninki gibi içim acıdı dayanamadım döndüm. sonra ne mi oldu? ailemin dediğine geldim yine. onla yapamadım. olmadı. aşıkken gözün bir şey görmüyor ama aile tecrübeli olunca görebiliyor her şeyi. olan geçen zamanıma oldu. keşke en başından vazgeçebilseydim. aileni hiç kimse için arkana alma. hayatta herkes gelir geçer ama aile kalır.
kızlarr nerdesnz
3 yıllık bir ilşkm vardı. ve bitti. ailem uzak die istemior. bizde sürekli kavga ediorduk fakat deli gibide sevioruz birbirimizi. bitti demeklede bitmior. ailem istemedği için bıraktım ama içim okadr acıorki. ailemi diretip evlenmelmydım onla ilerde pişman olmak istemiorum.sizce ne yapmalıyım bayanlar
,cnm bence ailen her seyden onemli onlar senin icin en iyi olanini ister belliki bir bildikleri var onun icin birlikte olmanizi istemiyorlar.
,
canm tamamda ben bu acıyla nasıl yasayacam arkşlarm evlenior ozeniorum onlara
yaren89
6 yıl sonrakı gördüğünlemi nişanlıydın orayı tam anlamadım yoksa nişanlandın ayrıldın nişanlndan daha onceki çıktıgınmıydı[/
Yok 6 sene önce asık oldugum adamdan ayrıldık. Sonra başkasıyla nişanlandim ve ayrıldım. Nişanlımı sevdim ama sadece sevdim. Ama asık olamamisim...
yaren89
6 yıl sonrakı gördüğünlemi nişanlıydın orayı tam anlamadım yoksa nişanlandın ayrıldın nişanlndan daha onceki çıktıgınmıydı[/
Yok 6 sene önce asık oldugum adamdan ayrıldık. Sonra başkasıyla nişanlandim ve ayrıldım. Nişanlımı sevdim ama sadece sevdim. Ama asık olamamisim...
yaren89
yaren89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?