• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile ortamı, hijyen konusu

nobodysperfect

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
433
413
53
33
Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum

Daha şimdiden miden bulandığı için öpüp sarılmak istemiyorsan bu evlilik yürümez. Hijyene önem vermeyen insan evlenince daha kötü olur.
Sana değer verilmiyor, bence yol yakınken dön, evlenirsen çok pişman olursun

Merhaba arkadaşlar 2017 yılından bu yana uzak mesafe ilişkisiyle devam ettirdiğim bir ilişkim var. O ankara'da ben İstanbul'da bu yılın mayıs ayında aileler arası yüzük taktık. Geçen hafta ev bakmak eşya bakmak için ankaraya ablamla gittik. Gerçekten hiç birşey uzaktan görüldüğü gibi yada onun günübirlik istanbula geldiği gibi olmuyormuş. İlk gün ankaraya gittik annesi yaprak sarması ve sigara böreği yapmıştı yoldan geldik bayada acıkmıştık sanırım kadının el lezzeti olmadığından tam bir fiyaskoydu, nişanlım ablamla avm'ye gittik orada yedik gelirken liva isminde güzel bir pastane var oradan kuru pasta aldık elimiz boş gelmeyelim diye ablamla zile bastık kapıya gelen giden yok, ablası gelmiş eve gördü hiç kalkmadı hoş geldiniz demedi bile bizde annesine kuru pastayı güzelce uzatıp ablamla balkona geçtik sonrasında içeri gittik hoş geldin dedi ama öyle içten olmayan şekilde sonrasında sen misafire ikram etmeden kuru pastayı oturup açıp ye önümüze çay bile getirmediler. Diğer günlerde bunlardan farklı olmadı makarna mantar ablamla annesi yaptı kaldığımız üç gün o yemeği teklif ettiler, sabah çok geç uyanıyorlardı, cuma günü acillik oldum baya halsizlikten serum takılıp eve geldim annem gibi bir sıcak çorba önüme gelir dedim. Annesi demişki istemedi söylemediki. Biz ablamla dışarı çıkıcaz dediğimizde nişanlım tamam çıkın diyip gelmedi. Ve en önemlisi belki bunca sene biliyodun da diyebilirsiniz. Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için. Ayrıca bu ev bulme konusunda ailesi çok baskı yapıyor sonuçta bi ev ucuz birşey bulun oturun evi satın almayacaksınız diyo, bir ev baktık içime sinmedi annesi durmadan güzeldi unp beğenmedi diyip bana atıyo sorumluluğu sırf annemi özledim dedim biraz ağladğm diye böyle evlilik olmaz oğlumun başını yakamam ithamlarında bulundu derdimi paylaşmak istedim napıcam bilmiyorum yıllarım bir hiç uğruna gitti 1992 doğumluyum artık mutlu olamam Sevemem diyede çok korkuyorum
Aşkta goze perde iniyor adeta..Ama bak ne güzel firsatin olmus görmek icin gercekleri.

İnsanin el lezzeti olmayabilir durumu da olmadı diyelim ama bu sekilde diye kimse rezil etmez misafirini..Ki gelinle gelinin ablasi gelmislerr pehhh....gorumcenin tavrına diyecek birşey bulamiyorum tam görgüsüzmüs.
Nisanliniz ise siz dısarı cıkarken cıkın deyip salmasi ve özbakımda yetersiz olmasi zaten -100 ile girmis mevzuya. Evlenince ayyuka cıkar emin ol.
Ve birdaha seversin güzelim kopruden önce son cıkısta acil dön pls:d

Nişanlım hijyen konusunda sifir diş fırçalamas hep ben söylerim kıyafetine giyimine önem vermez sağlığına dikkat etmez ce çok sigara içer utanarak söylüyorum midem bulanıyor artık onu öpmek sarılmak istemiyorum koktuğu için.
Nişanlınızın ailesinin misafirperverliğinden daha da büyük sorunlarınız var. Yol yakınken dönün.

Boyle aileyle zor. Yol yakinken don, ama ben annemi ozledim diye neden agladigini anlamadim?
Cuma günü acillik oldum baya kötüydüm serum takıldı insan eve geldiğinde bi anne şefkati aile şefkati görmek hissetmek ister. Evlerine gittiğimde birde hasta halimle kendimi yabancı gibi hissettim

Anladığım kadarıyla büyüdüğünüz aile ortamından çok farklı bir aile yapısına sahipler. Size ne misafir olarak ne de gelin adayımız diyerek saygı duymamışlar. İnsan eş ailesinin kusurlarını eşi tarafından değer gördüğünde ve eşine sevgi duyduğunda daha rahat tolerans gösterebiliyor ama maalesef ne siz o değeri görebiliyorsunuz nede nişanlınızın kusurlarını görmeyecek kadar seviyorsunuz. Yol yakın iken vazgeçin

Anladığım kadarıyla büyüdüğünüz aile ortamından çok farklı bir aile yapısına sahipler. Size ne misafir olarak ne de gelin adayımız diyerek saygı duymamışlar. İnsan eş ailesinin kusurlarını eşi tarafından değer gördüğünde ve eşine sevgi duyduğunda daha rahat tolerans gösterebiliyor ama maalesef ne siz o değeri görebiliyorsunuz nede nişanlınızın kusurlarını görmeyecek kadar seviyorsunuz. Yol yakın iken vazgeçin
Biz doğu kültürü onların memleketi Bolu, bizde misafir gelince masa donatılır birşey kalkar diğeri gelir kimse evde yabancı hissettirilmez candan içten davranılır ilk kez tamta mengenli olup bu kadar misafirperver olmayan aile ile karşılaştım. İlk zamanlarda aşkından ölüyodum hiç birşeyi görmüyordu gözüm ta ki Ankaraya gidip aynı evde zaman geçirinceye kadar. Adam kamuda mühendis ama hijyeni ona bunca sene öğretemedim.

Konu sahibi eğer nişanlın çok kafa dengi olsaydı ve pis olmasaydı mideni bulandirmasaydi ailesinin tutumuna çok takılma derdim..çünkü her aile anneniz gibi olacak diye bir kural yok.anneniz hem becerikli hem misafirperver ve sorumluluk sahibi olabilir bu çok güzel ama kayınvalideniz öyle değildir sizde yetişkin bir insansınız kendiniz yaparsınız bunları.sonucta ayrı evde yaşayacaksınız.sarma,sigara böreği lezzetsizdi makarnayla ağırladı diye ayrılacak değilsin ama yuvayı kuracağınız eş adayınız çok önemli..tiksiniyorum diyorsunuz bence ilişkinizi gözden geçirin.birde annenizi madem bukadar çok özlediniz sakın gurbete gelin gitmeyin.kendini tanı biraz.

Back
X