eşiniz aradaki soğukluğu biliyor mu?
'bak sana söyledi ama beni çağırmadı görmesine rağmen merhabe deyip geçti. sanırım gelmemi istemiyor ben de gitmeyi pek istemiyorum açıkçası diken üstünde oturacağım ama sana saygımdan yanında olacağım de'
neden gitmek istemediğini ve neden gideceğini bilsin.
naçizane fikrim.
Canım gitmenin ve gitmemenin sonuçlarını ayrıntılı düşünmelisin, gitmezsen eğer en azından geçerli bir bahenen yoksa sorun olur. Eltin eşine söylediğini, zaten onlarda toplanacaklarını herkesin bildiğini, tek tek söylemeye gerek olmadığını senin kasti yaptığını söyler, bu durumda suçlu sen olacaksın. Gidersen bilmiyorum nasıl bir insan ama birkaç surat yapar, ama kalabalık içinde sonuçta çok fazla muhatap olmazsın, eğer bir terslik yaparsa sen de tepkini gösterir bir daha gitmezsin. Bence gitmen daha mantıklı, hem eşini yanlız bırakmamış olursun. Sonuçta sizin sıranız geldiğinde de o size gelecek, sen de o zaman eltine birşey demezsin o düşünür gitsem mi gitmesem mi diye.
bence de git ama öyle bir git ki cok şık giyin saclarını fönlet tak eşini koluna neşe saç etrafa o şimdi senin gelsen bile somurtarak oturacagını düsünüyordur kendisi muhtemelen öyle olcak hatta evde bi ikram hazırla git bence cok iyi olur böyle insanlara sinir oluyorum ya elti gemisi yürümezmişş kesin kıskanıyordur seni olanları anlat sonra amaaa
ben olsam giderdim.zaten sana söylemesede eşine söylemiş gitmesen ben davet ettim der.sen haksız duruma düşersin
git keyifli görün onunla hiç muhatap olma bile
bu güne eltinin olduğunu bilerek başlamışsınız.tabiiki sırayla herkese gidileceğini biliyıorsunuz.gidilecek kişilerin sırasıda bellidir.günler için özel davet edilmez.sırası gelene gidilir.neden beni çağırmadı diyorsunuz
Arkadaşlar konu kısaca şu.Eltimle altlı üstlü oturuyoruz ama gidip gelme yok.sadece meraba meraba gidip gelme toplam 3 kez oldu.yeni evliyim ben 8 aylık.aramız pek iyi değil yani.sevmiyoruz birbirimizi.şöyle birşey başladı.5 aile akrabalar dan.her ay birimizde toplancaktık.sıra eltime geldi bu ay onda olcakmış.ben çalışıyorum ve 4 gün önce eltim eşimi görmüş yukarı çıkarken ve ona söylemiş c.tesi bizdeyiz diye.Bana söylemedi henüz.beni daha sonraki akşamlarda görmesine rağmen.meraba dedi geçti.benim gitmemi istemiyo onlara.eminim buna.kadın beni görmek istemiyo.ben gitmemeye karar verdim.eşimede söyledim.ama eşim gitcemi sanıyo galiba.amacı eşimle aramı açmak heralde.ben gitmeyince sorun olcak tabi.herkes eşime sorcak serap nerde diye.onu çağırmadılar mı dicek eşim..ben kötü olcam gitmezsem.biliyorum ama artık inceldiği yerden kopsun ya.yabancı gibiyiz zaten.başkalarının yanında da numara yapmak istemiyorum artık sıkıldım..üst katta oturuyorum sonuçta gündüz olmasa bile akşam eve gitcem tabi.sizce bu bir oyun mu.amacı ne.cumartesiyede az kaldı.2 gün sonra.bana söylememesi de kasti bence istemediği için.siz tecrübelisinizdir benden.siz olsanız napardınız.
Sıra belliydi ama bir ay ara verildi ve tarih değişti.bi akraba bende olsun diyodu gelini doğum yapınca geçen ay olmadı.bu ayda belli değildi.tarihi bizimki kendine göre belirlemiş.o zaman kocamada söylemesin özel davete gerek yok diyosanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?