Banka bilgileri değil onun dışında herşey diyebilirimYani eşe dosta nasıl insanlar diye sordurmak doğal ama banka vs bilgileri ise kabul edilemez.
TeşekkürlerAraştıran kişinin 'normal' kişi olmaması görevi yeterince kötüye kullanmak oluyor, bunu yapanlar/yaptıranlar sonra bu ülkede neden adalet yok diye hiç şikayetlenmesinler derim
Benim için bu dimdirekt ayrılma sebebi, karşında duran insana güvenmeyen/inanmayan biriyle olmam. Bu işlemi yapan ve yaptıranları da ayrıca bulur ifşa ederim ve şikayetçi olurum.
Ben ogrenebilecgim her şeyi öğrenmek isterdim. En basitinden kız sevgilisi ile evleniyor. Bı evleniyor. Adamın kredi borçları çıkıyor bı dünya. Gizliyo bunu. Hoppp borcun içine evleniyor. Yada ailem için kredi ödüyorum dio para yok diye dolasio kumarbaz çıkıyor. Kimseye güvenmem bu devirde.Herkese merhabalar.
Başlığa ne yazacağımı bilemedim.Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenmeye karar vermiş iki insandan birinin aile ferdinden birisi,karşı tarafın ailesi hakkında araştırma yapması doğru mu sizce?( Araştıran kişi sıradan vatandaş değil)
Bu borç bilgisi olabilir dava hukuk işleri vs bilgi erişimi sizce normal mi? yoksa biricik evladımız evleniyor tabiki araştıracağız demek mi doğru? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?