Banka hariç borç harç icra vs tarzı yada illegal bilgi öğrenimi diyelim.bir kere araştıran kişinin sıradan veya sıradan olmayan vatandaş olmasının bir farkı asla olamayacağı gibi kimse kimseyi banka, borç, icra vs düzleminde araştıramaz, soruşturamaz.. velev ki soruşturdu bu kişisel verileri ihlale girer ve suç teşkil eder.. ben yaşasam dava açar mahvederdim o sıradan olmayan(!) vatandaşı da ona bu bilgileri veren kurumlardaki personelleri de.. zaten insanı yönden de iğrenç bir şey..
hadi eşe dosta sorarsın nasıl bilirsin diye bu eski usul bir şeydir ama diğer kısmı asla kabul edilemez..
yetişkin iki bireyin birbiri ile evlenmeye karar verdiğinde birbirlerini tanıyamayacak kadar kafasız olamayacaklarını düşünmek istiyorum..
Şöyle şöyleyim çiftin haberleri yok bu durumdanYasal durumlar bir yana, evlenmeyi planladığım insan ne merak ediyorsa gelip bana sorabilmeli. Gelip soramıyorsa benim lafıma güvenmiyorsa, üstüne arkamdan iş çeviriyorsa bu tip bir evlilik yapmazdım sanırsam
Şöyle şöyleyim çiftin haberleri yok bu durumdan
Evet aile yapmak istiyor.bu sorularınızın cevabı çok detay oluyor bana kusura bakmayın lutfen ama şunu söyleyebilirim araştıran kişi çok fazla kriminal olaylar gördüğü yapıyor.Aile mi yapmak istiyor? Kız tarafı mı, erkek tarafı mı? Karşı taraf nasıl bir insan, endişe verici yönleri var mı, göz tutmama durumu var mı?
Arastiran kişi bence de sıradan biri değil 'Şizofren'Evet aile yapmak istiyor.bu sorularınızın cevabı çok detay oluyor bana kusura bakmayın lutfen ama şunu söyleyebilirim araştıran kişi çok fazla kriminal olaylar gördüğü yapıyor.
Evet aile yapmak istiyor.bu sorularınızın cevabı çok detay oluyor bana kusura bakmayın lutfen ama şunu söyleyebilirim araştıran kişi çok fazla kriminal olaylar gördüğü yapıyor.
Ciftin bundan haberi bile yok. Yani biri durduk yere suc isleyecek bu bir. Insanlar kendilerinde bu hakki nasil buluyor bu iki. Yani para durumlara göre mi kizi verecekler? Hani karakterini arastirsa amenna ama bu ne?Banka hariç borç harç icra vs tarzı yada illegal bilgi öğrenimi diyelim.
Araştırma yapması, soruşturması, eşe dosta sorup nasıl insanlar demesi bence doğal ama bunu mesleğini kullanarak, özel bilgilere girerek yapması doğal değil.Herkese merhabalar.
Başlığa ne yazacağımı bilemedim.Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenmeye karar vermiş iki insandan birinin aile ferdinden birisi,karşı tarafın ailesi hakkında araştırma yapması doğru mu sizce?( Araştıran kişi sıradan vatandaş değil)
Bu borç bilgisi olabilir dava hukuk işleri vs bilgi erişimi sizce normal mi? yoksa biricik evladımız evleniyor tabiki araştıracağız demek mi doğru? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Niye araştırma gereği duymuşlar ki şüphe ettikleri bir durum mu olmuşBanka bilgileri değil.ama kamuya ait borç harç vs tarzı
Ben araştıran kişinin sizden yardım istediğini düşünüyorum..gençlerin haberi yoksa ,araştırılan kişinin haberinin de olması mümkün değil.Bu durumda sizin tanıdığınız kişi araştıran.Kişisel düşüncenizi söylersiniz..sizden istenilen bir yardım varsa görevinizi kötüye kullanmak olacağını söyler yardımcı olmazsınız..ama bunun ötesinde sizin neyi merakettiğinizi anlayamıyorum.Evet aile yapmak istiyor.bu sorularınızın cevabı çok detay oluyor bana kusura bakmayın lutfen ama şunu söyleyebilirim araştıran kişi çok fazla kriminal olaylar gördüğü yapıyor.
Belli bir nedeni şüpheleri yok.sadece çocukları için arastıyorlar.Niye araştırma gereği duymuşlar ki şüphe ettikleri bir durum mu olmuş
Merak ettiğim farklı bir bakış açısıBen araştıran kişinin sizden yardım istediğini düşünüyorum..gençlerin haberi yoksa ,araştırılan kişinin haberinin de olması mümkün değil.Bu durumda sizin tanıdığınız kişi araştıran.Kişisel düşüncenizi söylersiniz..sizden istenilen bir yardım varsa görevinizi kötüye kullanmak olacağını söyler yardımcı olmazsınız..ama bunun ötesinde sizin neyi merakettiğinizi anlayamıyorum.
Bu devirde temkinli olmak istemiş demek kiBelli bir nedeni şüpheleri yok.sadece çocukları için arastıyorlar.
İşte benım her mesajını okudugum kadın.evet evet o.Araştıran kişinin 'normal' kişi olmaması görevi yeterince kötüye kullanmak oluyor, bunu yapanlar/yaptıranlar sonra bu ülkede neden adalet yok diye hiç şikayetlenmesinler derim
Benim için bu dimdirekt ayrılma sebebi, karşında duran insana güvenmeyen/inanmayan biriyle olmam. Bu işlemi yapan ve yaptıranları da ayrıca bulur ifşa ederim ve şikayetçi olurum.
KVKK.Herkese merhabalar.
Evlenmeye karar vermiş iki insandan birinin aile ferdinden birisi,karşı tarafın ailesi hakkında araştırma yapması doğru mu sizce?( Araştıran kişi sıradan vatandaş değil)
Bu borç bilgisi olabilir dava hukuk işleri vs bilgi erişimi sizce normal mi? yoksa biricik evladımız evleniyor tabiki araştıracağız demek mi doğru? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Özel hayat ihlali ama bence bunu yapan kimse o kadar haklıki .Mesela benım evlendıgım kişinin ailesi bitiköiş.Ve ben kstınpeder şer…sizine kefil olmasım dıye boşandım .Allah sorsunHerkese merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?