Aile özel bilgiler...

Banka hariç borç harç icra vs tarzı yada illegal bilgi öğrenimi diyelim.

Aile mi yapmak istiyor? Kız tarafı mı, erkek tarafı mı? Karşı taraf nasıl bir insan, endişe verici yönleri var mı, göz tutmama durumu var mı?
Evet aile yapmak istiyor.bu sorularınızın cevabı çok detay oluyor bana kusura bakmayın lutfen ama şunu söyleyebilirim araştıran kişi çok fazla kriminal olaylar gördüğü yapıyor.

Evet aile yapmak istiyor.bu sorularınızın cevabı çok detay oluyor bana kusura bakmayın lutfen ama şunu söyleyebilirim araştıran kişi çok fazla kriminal olaylar gördüğü yapıyor.
Arastiran kişi bence de sıradan biri değil 'Şizofren'

Ablacım yani ciddi kriminal insan oranı toplumda az, buna dayanarak normal insanları didik didik etmek ne derece doğru Karşı tarafın siz paranoyak olmuşsunuz diyip işi bozması gayet muhtemel

Arastirma derken hani agizdan kulaga cevreye sorup sorusturmaksa neden olmasin hatta bence olmali

Araştırma yapması, soruşturması, eşe dosta sorup nasıl insanlar demesi bence doğal ama bunu mesleğini kullanarak, özel bilgilere girerek yapması doğal değil.

Ben araştıran kişinin sizden yardım istediğini düşünüyorum..gençlerin haberi yoksa ,araştırılan kişinin haberinin de olması mümkün değil.Bu durumda sizin tanıdığınız kişi araştıran.Kişisel düşüncenizi söylersiniz..sizden istenilen bir yardım varsa görevinizi kötüye kullanmak olacağını söyler yardımcı olmazsınız..ama bunun ötesinde sizin neyi merakettiğinizi anlayamıyorum.

Merak ettiğim farklı bir bakış açısı

İşte benım her mesajını okudugum kadın.evet evet o.

çiftin haberi yok mu şaka mı?
aileler bu şekilde araştırma yapamaz
he çiftlerin de yapmasına karşıyım şeffaf olmadığını düşündüğün adamla evlenme bi zahmet
bana yapılsa gözünün yaşına bakmam kimsenin onlar da kim oluyormuş?

KVKK.
Yapamaz kimse.
Biri atıyorum bankacı olup baksa bilgilerime ihtaç edilene kadar süründürür rezil ederim. Herkesin böyle bir imkanı yok kimse evlenmesin madem.
Devlet ya da şirket o kişiye yetki ve ünvanı izdivaç programı yapsın diye vermiyor. İmkanını kullanamaz.

Özel hayat ihlali ama bence bunu yapan kimse o kadar haklıki .Mesela benım evlendıgım kişinin ailesi bitiköiş.Ve ben kstınpeder şer…sizine kefil olmasım dıye boşandım .Allah sorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…