Eşe dosta nasıl insanlardır diye sorulur ama bu kadar ayrıntıya girilmesi hoş olmamış.. Mesela kardeşinizin icralık borcu olsa (günümüz şartlarında maalesef olabiliyor) evlenmekten vazgeçecek mi? Ayrıca başkasının kişisel bilgilerini kendi mesleki yetkilerini kullanarak ele geçirmek suçtur..Herkese merhabalar.
Başlığa ne yazacağımı bilemedim.Bir konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
Evlenmeye karar vermiş iki insandan birinin aile ferdinden birisi,karşı tarafın ailesi hakkında araştırma yapması doğru mu sizce?( Araştıran kişi sıradan vatandaş değil)
Bu borç bilgisi olabilir dava hukuk işleri vs bilgi erişimi sizce normal mi? yoksa biricik evladımız evleniyor tabiki araştıracağız demek mi doğru? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
katılıyorum...Araştırmak eşe dosta sormak falan tamam da görevi kötüye kullanarak hakkında bilgi edinmek doğru değil bana göre.
Benim evliliğim de resmi olarak araştırıldı. Şimdi burda bilgi vermeyeyim ama eşim de ben de ailelerimiz dahil soruşturulduk. Ama bu mesleğimiz gereğiydi, yasaldı, zorunluydu.
Siz bunun neresindesiniz bilmiyorum ama bildiğinizi söyleyin madem kim neden böyle şeye gerek duymuş, görevini kim kötüye kullanmış.
Herkese merhabalar.
Evlenmeye karar vermiş iki insandan birinin aile ferdinden birisi,karşı tarafın ailesi hakkında araştırma yapması doğru mu sizce?( Araştıran kişi sıradan vatandaş değil)
Bu borç bilgisi olabilir dava hukuk işleri vs bilgi erişimi sizce normal mi? yoksa biricik evladımız evleniyor tabiki araştıracağız demek mi doğru? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
"Dava açarım" diyen arkadaşlarım sizinle ilgili araştırmayı kimin yaptığını ve hangi kurumlar üzerinden yapıldığını bilmiyorsanız nasıl dava açacaksınız?
Büyük olasılıkla açık açık şu kurum üzerinden sizi araştırdık..şu durum konusunda rahatsız olduk demeden aile üyelerini araştıracaklardır .Ha keşke deseler şu kişi araştırdı diye ama hiç haberimiz olmadan zaten bunu yapan kişiler vardır diye düşünüyorumben bankacıyım mesela.. benim üzerimden yapılan kkb ve istihbarat sorgularının hangi bankanın hangi siciliyle yapıldığını öğrenir burunlarından fitil fitil getiririm.
velev ki bankacı değilim.. birinin benim adıma bu tarz bir araştırma yaptığını öğrensem, kimin yaptığını bilemesem bile kurumlarda yapan kişiler üzerinden sistemler log kayıtları atıyor. cimer vs bilimum kurumlar üzerinden şikayet üzerine bu kişilerin kendi talebi olmadan araştırma yapan personelleri bulur her türlü hukuki yola başvururum..
merak edenler için de burda böyle yol haritası olarak bulunsun bu yazdıklarım..
yok öyle liyakatsiz işler.. yok öyle sıradan olmayan gerizekalıların her istedikleri yerlerden istediği bilgileri elde etmeleri..
yapan yok mu dolu. ama ben kendi çapımda kimse yapamasın diye elimden geleni yapıyorum orası kesin..
Büyük olasılıkla açık açık şu kurum üzerinden sizi araştırdık..şu durum konusunda rahatsız olduk demeden aile üyelerini araştıracaklardır .Ha keşke deseler şu kişi araştırdı diye ama hiç haberimiz olmadan zaten bunu yapan kişiler vardır diye düşünüyorum
"Dava açarım" diyen arkadaşlarım sizinle ilgili araştırmayı kimin yaptığını ve hangi kurumlar üzerinden yapıldığını bilmiyorsanız nasıl dava açacaksınız?
Demek istediğim böyle bir bilgi sorgulamasının hakkınızda yapılıp yapılmadığını ..başkaları ile kişisel menfaatler için paylaşıldığını size söyleyen olmazsa, bilmezseniz durup dururken cimer e şikayette mi bulunacağızdı.Bunu böylece yazmak da ne kadar doğru bilemedim, bir şeyleri takip etmek zorsa yasaları çiğneyin gitsin nasılsa yakalayamazlara gelmiyor mu bu cümleKaldı kidoğru değil zaten, sistem loglarından, kullanıcı isinden ve IPden her şey bulunuyor gayet kolay.
Herkese merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?