Aynı şeyi bende düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum. Babam gelse gerginlik olcak bu sefer. Orta yolu bulamıyorlar ne yazık ki ve bu bana yansıyorAnnen babanla aynı ortamda olmak istemiyor diye baban senin en mutlu günlerinden birinde olmayacak mı yani?
Ne kadar oldu onlar ayrılalı? Bence özel gününde onlarla açıkça konuşmalı ve senin için bir şeylerden fedakarlık etmeleri gerektiğini söylemelisin.Aynı şeyi bende düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum. Babam gelse gerginlik olcak bu sefer. Orta yolu bulamıyorlar ne yazık ki ve bu bana yansıyor
3- Sorunsal ne demek ya
Sorunsal nedir abi ya
5 sene oldu. Babam adım atar ama annem yapamam yüzünü görmek istemiyorum diyor. Zaten gelmezse babamla aram açılır. Yani iş içinden iş çıkıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama karşı taraf anne baba kardeşler olsa bile bizim taraf eksik. ÜzülüyorumNe kadar oldu onlar ayrılalı? Bence özel gününde onlarla açıkça konuşmalı ve senin için bir şeylerden fedakarlık etmeleri gerektiğini söylemelisin.
Annen biraz dominant anladığım kadarıyla,diğer konularda da sorun çıkarttığına göre. Ben senin yerinde olsam önce güzelce senin hatırın için idare etmesini söylerim,yola gelmiyorsa ağlarım sızlarım küserim,en güzel günümde neden beni yarım bırakıyorsun diye.5 sene oldu. Babam adım atar ama annem yapamam yüzünü görmek istemiyorum diyor. Zaten gelmezse babamla aram açılır. Yani iş içinden iş çıkıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama karşı taraf anne baba kardeşler olsa bile bizim taraf eksik. Üzülüyorum
Tabiki var. Onuda düsünüyorum. Tabi dedigin gibi her yolu denedikten sonra bunu düsüncemEğer babam yüz kızartıcı bir şey yapmadıysa o gün orada olması konusunda anneme baskı yapardım, baktım baskıya gelmiyor duygu sömürüsü yapardım. Bi şekilde babamın da bu özel günümde yanımda olmasını sağlardım. Onun dışında akraba olmasınlar değil, belli bir yaşın üstünde erkek ahbabınız yok mu?
Evet öyleAnnen biraz dominant anladığım kadarıyla,diğer konularda da sorun çıkarttığına göre. Ben senin yerinde olsam önce güzelce senin hatırın için idare etmesini söylerim,yola gelmiyorsa ağlarım sızlarım küserim,en güzel günümde neden beni yarım bırakıyorsun diye.
Evet ben ayıp olur diye düsünmüstüm. Hani gelmeyin denmez diye. Ama düğüne nişana gelsinler sözde istemiyorum derimBaba ne olirsa olsun bir gece katlanamiyor mu ?
Ayrica söz yapmaya sülalece gelmeye gerek yok ben 5 kisi yeter ben oyle gordum
Teyzem var. Oda pek yanaşmasa da tek ikna edecek kişi o. Yani herkesi ben ayarlıyorum herkese ben yetişmeye çalışıyorumBabanin olmasi lazim hadi sozde yok nisanda evlenirken falan da olmayacakmi annen bu konuda hata yapiyor ikna edecek biri yokmu cevrede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?