Aile Sorunsalı..

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Arkadaşlar merhaba. Benim yaza sözüm olacak Allahın izniyle. Erkek arkadaşımın ailesi biraz kalabalık. Benim annem babam ayrı. Annem babamla aynı ortamda bulunmak istemiyor. Dayım amcamda yok. Sadece bir tane teyzem var. Eniştemle ayrılar o yüzden onlarda gelemez. Yani sadece anneannem, annem ve teyzem olacak. Annemde beni paylaşamıyor o yüzden herseye olumsuz. Hep huzursuzluk cıkarıyor. Onlar kalabalık gelecekler. Biz üç kişi. Kendimi eksik hissediyorum ki şimdiden kulağıma gelenler oldu baba tarafı yok muymuş gibisinden. Ama erkek arkadasım asla sorun etmiyor. Benim için çok önemli siz olsanız nasıl bir tavır takınırdınız ne yaparsınız?

onlar da kalabalık gelmesinler

onlar da ana baba damat hadi varsa kardeşler gelsinler

oldu bitti

ne olacak 50 kişi ile gelseler ne fark eder

benim dayım vs vardı ama annem babam ben vardık evde gelenler de anne baba damat

fazlaya gerek yok daha samimim bir ortam oluyor hem

Kimin ne söylediğine aldırış etme,tabiki insan anne babası yanında olsun ister ama olmuyorsa da yapacak bişey yok.Bazen Bazı şeyler istediğimiz gibi olmayabilir.inciğini cinciğini fazla düşünme,mutlu olmaya bak.

1 cisi bir baba evladı için niye gelmez
2.cisi bu ne kalabalık söz için
Söyle sende 4 5 kişi gelin diye

3- Sorunsal ne demek ya :110:

Annen babanla aynı ortamda olmak istemiyor diye baban senin en mutlu günlerinden birinde olmayacak mı yani?
Aynı şeyi bende düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum. Babam gelse gerginlik olcak bu sefer. Orta yolu bulamıyorlar ne yazık ki ve bu bana yansıyor

Sorunsal yazmayınca konu açılmıyor :D

Aynı şeyi bende düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum. Babam gelse gerginlik olcak bu sefer. Orta yolu bulamıyorlar ne yazık ki ve bu bana yansıyor
Ne kadar oldu onlar ayrılalı? Bence özel gününde onlarla açıkça konuşmalı ve senin için bir şeylerden fedakarlık etmeleri gerektiğini söylemelisin.

Eğer babam yüz kızartıcı bir şey yapmadıysa o gün orada olması konusunda anneme baskı yapardım, baktım baskıya gelmiyor duygu sömürüsü yapardım. Bi şekilde babamın da bu özel günümde yanımda olmasını sağlardım. Onun dışında akraba olması şart değil, belli bir yaşın üstünde erkek ahbabınız yok mu?

Son düzenleme:
Ne kadar oldu onlar ayrılalı? Bence özel gününde onlarla açıkça konuşmalı ve senin için bir şeylerden fedakarlık etmeleri gerektiğini söylemelisin.
5 sene oldu. Babam adım atar ama annem yapamam yüzünü görmek istemiyorum diyor. Zaten gelmezse babamla aram açılır. Yani iş içinden iş çıkıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama karşı taraf anne baba kardeşler olsa bile bizim taraf eksik. Üzülüyorum

Babanin olmasi lazim hadi sozde yok nisanda evlenirken falan da olmayacakmi annen bu konuda hata yapiyor ikna edecek biri yokmu cevrede

5 sene oldu. Babam adım atar ama annem yapamam yüzünü görmek istemiyorum diyor. Zaten gelmezse babamla aram açılır. Yani iş içinden iş çıkıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama karşı taraf anne baba kardeşler olsa bile bizim taraf eksik. Üzülüyorum
Annen biraz dominant anladığım kadarıyla,diğer konularda da sorun çıkarttığına göre. Ben senin yerinde olsam önce güzelce senin hatırın için idare etmesini söylerim,yola gelmiyorsa ağlarım sızlarım küserim,en güzel günümde neden beni yarım bırakıyorsun diye.

Eğer babam yüz kızartıcı bir şey yapmadıysa o gün orada olması konusunda anneme baskı yapardım, baktım baskıya gelmiyor duygu sömürüsü yapardım. Bi şekilde babamın da bu özel günümde yanımda olmasını sağlardım. Onun dışında akraba olmasınlar değil, belli bir yaşın üstünde erkek ahbabınız yok mu?
Tabiki var. Onuda düsünüyorum. Tabi dedigin gibi her yolu denedikten sonra bunu düsüncem

Baba ne olirsa olsun bir gece katlanamiyor mu ?
Ayrica söz yapmaya sülalece gelmeye gerek yok ben 5 kisi yeter ben oyle gordum

Annen biraz dominant anladığım kadarıyla,diğer konularda da sorun çıkarttığına göre. Ben senin yerinde olsam önce güzelce senin hatırın için idare etmesini söylerim,yola gelmiyorsa ağlarım sızlarım küserim,en güzel günümde neden beni yarım bırakıyorsun diye.
Evet öyle :( Her yolu denemem gerek mecburen. En kötü rest cekmeyi düsünüyorum. İki saatte olsa herkes dişini sıkabilir istedigim tek sey bu.

Baba ne olirsa olsun bir gece katlanamiyor mu ?
Ayrica söz yapmaya sülalece gelmeye gerek yok ben 5 kisi yeter ben oyle gordum
Evet ben ayıp olur diye düsünmüstüm. Hani gelmeyin denmez diye. Ama düğüne nişana gelsinler sözde istemiyorum derim

Babanin olmasi lazim hadi sozde yok nisanda evlenirken falan da olmayacakmi annen bu konuda hata yapiyor ikna edecek biri yokmu cevrede
Teyzem var. Oda pek yanaşmasa da tek ikna edecek kişi o. Yani herkesi ben ayarlıyorum herkese ben yetişmeye çalışıyorum:(

Back
X