aile sorunu

Eve

evet ya cok zor cocuk bakmak bebegım var Allah onu hayırlı evlat Etsın önce inş ıcım gıdıyor cok sevıyorum ama annelık ıcten gelen bısey cok şaşırdım çok
Kendi kanın canın insan gözünden sakınıyo.. bazen yüzüne bakıyorum oğlumun onun o güzel yüzü gözleri bakışları.. Allahım içim eriyo gözlerim doluyo çok şükür diyorum.. emeğim gecem gündüzüm uykusuzluklarım sebepsiz yere gülmem ağlamam mutluluğum hayatımın anlamı her şeyim o benim.. o yüzden anlayamıyorum böyle kadınları..
anne olsun ya da olmasın merhametsiz insanı anlayamıyorum ben... Rabbim hakkıyla analık yapacak olanlara evlat nasip etsin inşallah..

Iste bıraz da söyledıgı sey su ıkımızınde kardesı engellı bebegımızın engellı olacagını dusunuyo ve hıc anlamıyorum tup bebek kararı aldık esımle gecen teyzesı dıyorkı napacaksınız cocugu oglum yapmayın dıyor yasınız genc tup bebek ıcın cok erken hayır o kadar cahıllerkı sankı ben karıyer yapıyorum durumum cıddı yumurtalık rezervlerım çok az doktor ya asılama ya tüp bebek dıyor sız dahamı ıyı bıleceksınız doktordan
Bırak onları ne isterse düşünüp söylesinler... dediğim gibi eşin iyi biri eşine bak sen.. onları da eşine bırak eşin kapatsın ağızlarını hiç muhattap olma.. Rabbim yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı evlat versin size inşallah.. bi de bakmışın ikizleriniz olmuş :KK66:

Bırak onları ne isterse düşünüp söylesinler... dediğim gibi eşin iyi biri eşine bak sen.. onları da eşine bırak eşin kapatsın ağızlarını hiç muhattap olma.. Rabbim yardıöcınız olsun hayırlı sağlıklı evlat versin size inşallah.. bi de bakmışın ikizleriniz olmuş :KK66:
Ins valla olsunda 3üz de olur esım hıc bır konuda benı ezdırmez allah razı olsun ondan

Kendi kanın canın insan gözünden sakınıyo.. bazen yüzüne bakıyorum oğlumun onun o güzel yüzü gözleri bakışları.. Allahım içim eriyo gözlerim doluyo çok şükür diyorum.. emeğim gecem gündüzüm uykusuzluklarım sebepsiz yere gülmem ağlamam mutluluğum hayatımın anlamı her şeyim o benim.. o yüzden anlayamıyorum böyle kadınları..
anne olsun ya da olmasın merhametsiz insanı anlayamıyorum ben... Rabbim hakkıyla analık yapacak olanlara evlat nasip etsin inşallah..
Allah bagıslasın oglunuU allahım saglıklı mutlu uzun ömurler versın

Ins valla olsunda 3üz de olur esım hıc bır konuda benı ezdırmez allah razı olsun ondan
Ay maşallah size kimsenin sizi yıpratmasına izin vermeyin hep mutlu mesut olun inşallah.. burdan müjdeli haberlerini de alırız inşallah.. bugün çok güzel bi gün ve gece bol bol dua et Rabbimden iste.. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah..

Aynen ga
aynrn ya aynen . Gece uc dört kez kalkarım evet zorlanırım ama onun süt emmesi rahatlaması uykuya dalması yüzümü hemen güldürür . Bugün cok yoruldu dışardaydık kucağımda uyuyakaldı bıtanem benım . TV de çocuklar görüyorum savaş bölgelerinde Nasıl aglıyorum onlar a anlatamam cok uzuluyorum benım kızım rahat onlar acı cekıyor toz toprak ıcınde . Okadar uzuluyorum kı nefes almaktan utanıyorum . Hıc ama hıc dayanamıyorum bebeklerın çocukların acı cekmesıne ıcım den kopuyor bıseyler . Anlayamıyorum bu kadınlrı ya . Eşim erkek Te kadın kadar şefkat yoktur der senın gibi olamam der ama her kadın ıcın gecerlı degıl bu asla

Ay maşallah size kimsenin sizi yıpratmasına izin vermeyin hep mutlu mesut olun inşallah.. burdan müjdeli haberlerini de alırız inşallah.. bugün çok güzel bi gün ve gece bol bol dua et Rabbimden iste.. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah..
Tesekkurler genelde ne olursa olsun üzülmemeye calırım ama cok alınganım malesef hemen takarım herseyı kafama bol bol dua edıyorum :KK46:

Aynen ga

aynrn ya aynen . Gece uc dört kez kalkarım evet zorlanırım ama onun süt emmesi rahatlaması uykuya dalması yüzümü hemen güldürür . Bugün cok yoruldu dışardaydık kucağımda uyuyakaldı bıtanem benım . TV de çocuklar görüyorum savaş bölgelerinde Nasıl aglıyorum onlar a anlatamam cok uzuluyorum benım kızım rahat onlar acı cekıyor toz toprak ıcınde . Okadar uzuluyorum kı nefes almaktan utanıyorum . Hıc ama hıc dayanamıyorum bebeklerın çocukların acı cekmesıne ıcım den kopuyor bıseyler . Anlayamıyorum bu kadınlrı ya . Eşim erkek Te kadın kadar şefkat yoktur der senın gibi olamam der ama her kadın ıcın gecerlı degıl bu asla
Aynen arkadaşım utanıp yemek bile yiyemiyorum bazen.. elimde olsa da elimi uzatabilsem hepsine diyorum.. analar da şefkat merhamet sahibi olmuycaklarsa yazık ki ne yazık... bu arada konu sahibi arkadaşım ne kadar olsa annendir kırılmanı istemem asla genel olarak yazıyorum bunları sadece kendi annen için algılama lütfen..

Aynen arkadaşım utanıp yemek bile yiyemiyorum bazen.. elimde olsa da elimi uzatabilsem hepsine diyorum.. analar da şefkat merhamet sahibi olmuycaklarsa yazık ki ne yazık... bu arada konu sahibi arkadaşım ne kadar olsa annendir kırılmanı istemem asla genel olarak yazıyorum bunları sadece kendi annen için algılama lütfen..[/QUO
Öyle dusunme lutfen ondan o kadar sogudumkı hıc annem gozuyle bakmıyorum sözde anne sadece kımlıkte anne adı yazar ya sadece sıfat baska hıc bır degerı yok benım ıcın ıcın rahat olsun

Tesekkurler genelde ne olursa olsun üzülmemeye calırım ama cok alınganım malesef hemen takarım herseyı kafama bol bol dua edıyorum :KK46:
Bende aynı yapıdayım güçlü gibi görünsem de çok üzülürüm takılırım her şeye.. içime atarım kendimi yer bitiririm.. çünkü insanlara bi şey söylerken kırmamaya çalışıyorum seçtiğim laflara dikkat etmeye çalışıyorum ama karşımdaki dangalak dangalak konuşup davranınca bütün moralim bozuluyo.. bi anda göçüveriyorum.. ben bu kadar özenliyken bunun ne hakkı var beni kırmaya diye.. ama geniş olmak lazımmış onu öğrendim yoksa sağlığımız bozuluyo.. bi de mesafe koyuyorum bi duvar örüyorum önüme artık daha korunaklı oluyo benim için insan ilişkileri özellikle kaynana ve görümce ilişkisi :D

Bende aynı yapıdayım güçlü gibi görünsem de çok üzülürüm takılırım her şeye.. içime atarım kendimi yer bitiririm.. çünkü insanlara bi şey söylerken kırmamaya çalışıyorum seçtiğim laflara dikkat etmeye çalışıyorum ama karşımdaki dangalak dangalak konuşup davranınca bütün moralim bozuluyo.. bi anda göçüveriyorum.. ben bu kadar özenliyken bunun ne hakkı var beni kırmaya diye.. ama geniş olmak lazımmış onu öğrendim yoksa sağlığımız bozuluyo.. bi de mesafe koyuyorum bi duvar örüyorum önüme artık daha korunaklı oluyo benim için insan ilişkileri özellikle kaynana ve görümce ilişkisi :KK70:
Evet cok haklısın sende benım gıbıymıssın yazdıklarında kendımı gordum resmen dedıgın gıbı bıraz takmamak gerekıyo ama elde olmuyor bazen huymudur yapımıdır bılmıyorum ☺

Ben eminim sen çok iyi ve tatlı bi anne olucaksın.. Rabbim size hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.. bu ülkenin sevgi ve saygı ortamında yetişen çocuklara ihtiyacı var.. maşallah sizin evinizde de ondan bol bol var.. Rabbim daha iyi etsin..

Evet cok haklısın sende benım gıbıymıssın yazdıklarında kendımı gordum resmen dedıgın gıbı bıraz takmamak gerekıyo ama elde olmuyor bazen huymudur yapımıdır bılmıyorum ☺
Kaynana gorumce ıkılısı korkulu ruya ama benım görumcem yok

Aynen canım huy.. yaşayarak gardımızı nasıl alacağımızı öğreniyoruz.. keşke etrafımızda insan gibi insanlar olsa hep ama ne yazık ki öyle bi şansımız yok.. şunu kendine düstur edin.. önce senin iyiliğin senin mutluluğun.. sen iyi olursan eşin de iyi olur mutlu olur.. seni üzüp strese sokanlarla da arana bi mesafe koy hadlerini bilsinler..

Ben eminim sen çok iyi ve tatlı bi anne olucaksın.. Rabbim size hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.. bu ülkenin sevgi ve saygı ortamında yetişen çocuklara ihtiyacı var.. maşallah sizin evinizde de ondan bol bol var.. Rabbim daha iyi etsin..
Çok mutlu oldjm sımdı cok guzel dıleklerın var tesekkurler evet aile cok önemlı örnek ben okuyamadım guzel bıi aıle hayatı yasayaöadım calısmak zorunda kaldım cok zor yukler ama cocugum olursa onun ıcın herseyı yaparım yeterkı olsun allah nasıp etsın

Kaynana gorumce ıkılısı korkulu ruya ama benım görumcem yok
+1 avantajlısın.. 2si birarada inan hiç çekilmiyo.. ana kız her şeyi yanlış anlayıp kurgulanaya ve ardından eşimi şişirmeye öyle çok meyilliydiler ki.. Rabbim her zaman doğrudan dürüstten yana çok şükür.. bi şekilde atlattık o günleri.. bazen dua ediyorum Rabbim yaşlandıkça bende bunlar gibi olucaksam evladımın mutluğunu huzurunu bozucaksam sen bana o günleri gösterme diye.. İnsan düşünmek bile istemiyo

Aynen canım huy.. yaşayarak gardımızı nasıl alacağımızı öğreniyoruz.. keşke etrafımızda insan gibi insanlar olsa hep ama ne yazık ki öyle bi şansımız yok.. şunu kendine düstur edin.. önce senin iyiliğin senin mutluluğun.. sen iyi olursan eşin de iyi olur mutlu olur.. seni üzüp strese sokanlarla da arana bi mesafe koy hadlerini bilsinler..
Evet cok haklısın bızde benım canım sıkkın olunca esım benden daha cok üzülür yıne canım sıkılıyor uzülüyorum dıye esımınde söyle bı huyu var ben mesela hayatta herseyde olumsuz dysunurum ama elımde degıl olumsuzda olur zaten ufak tefek seylerı hep kafam da kurar anlamlar cıkarıyorum acaba sunu mu demek ıstedı vb esımde ne olursa hep olumlu hıc olumsuz bıraktı sey cıkmaz agzından olsada olmasada olumlu seyler ve su bı gercekkı sansımdan mı bılmıyorum hıc arkadasjm yok olanda ıyı olmuyo kımseyle gorusmuyorum yuzume gulerler arkamdan konusurlar

Çok mutlu oldjm sımdı cok guzel dıleklerın var tesekkurler evet aile cok önemlı örnek ben okuyamadım guzel bıi aıle hayatı yasayaöadım calısmak zorunda kaldım cok zor yukler ama cocugum olursa onun ıcın herseyı yaparım yeterkı olsun allah nasıp etsın
Bak bunları yaşadın ve o tecrübelerle yetiştireceksin evladını inşallah.. her zaman her şeyin hayırlısını iste Allah tan.. kaynanamın ilk 5 yıl çocuğu olmamış.. bi sürü doktor gezmiş en son bi prof.a gitmişler senin çocuğun olması imkansız olursa da mucize.. o yüzden sen böyle yaşamaya alıştır kendini demiş.. üstünden bi sene bile geçmemiş 2 sene arayla 2 çocuk doğurmuş.. o yüzden kötü düşünme ve stres yapma.. vardır bi vakti saati.. senin iyi olman lazım ki o bünyeye ve bedene bebiş tutunabilsin ;)

Back
X