aile sorunu

+1 avantajlısın.. 2si birarada inan hiç çekilmiyo.. ana kız her şeyi yanlış anlayıp kurgulanaya ve ardından eşimi şişirmeye öyle çok meyilliydiler ki.. Rabbim her zaman doğrudan dürüstten yana çok şükür.. bi şekilde atlattık o günleri.. bazen dua ediyorum Rabbim yaşlandıkça bende bunlar gibi olucaksam evladımın mutluğunu huzurunu bozucaksam sen bana o günleri gösterme diye.. İnsan düşünmek bile istemiyo
Çok temiz kalplisin onlarda öyle ıste sankı kendılerı bızım gectıgımız yollardan gecmedı bızım gıbı nasıl dusunemıyorlar anlamıyorum benım gorumcemde esımın teyzesı sayılır çok dengesız

Evet cok haklısın bızde benım canım sıkkın olunca esım benden daha cok üzülür yıne canım sıkılıyor uzülüyorum dıye esımınde söyle bı huyu var ben mesela hayatta herseyde olumsuz dysunurum ama elımde degıl olumsuzda olur zaten ufak tefek seylerı hep kafam da kurar anlamlar cıkarıyorum acaba sunu mu demek ıstedı vb esımde ne olursa hep olumlu hıc olumsuz bıraktı sey cıkmaz agzından olsada olmasada olumlu seyler ve su bı gercekkı sansımdan mı bılmıyorum hıc arkadasjm yok olanda ıyı olmuyo kımseyle gorusmuyorum yuzume gulerler arkamdan konusurlar
Bak işte olumsuz düşündüğün için üstüne çekiyosun hep.. iyi güzel düşünürsen de güzellikler seni buluyo.. bende öyleydim ve hep bana mı denk gelir diyodum.. sonra düşünce yapımı düzeltince mutluluklar beni bulmaya başladı.. arada ufak tefek tatsızlıklar elbet oluyo.. onlar olmadan hayat olmuyo ne yazık ki.. olumlu düşünmeye çalış.. bi anda olmuyo ama bi zaman sonra başarıyo insan..

Bak bunları yaşadın ve o tecrübelerle yetiştireceksin evladını inşallah.. her zaman her şeyin hayırlısını iste Allah tan.. kaynanamın ilk 5 yıl çocuğu olmamış.. bi sürü doktor gezmiş en son bi prof.a gitmişler senin çocuğun olması imkansız olursa da mucize.. o yüzden sen böyle yaşamaya alıştır kendini demiş.. üstünden bi sene bile geçmemiş 2 sene arayla 2 çocuk doğurmuş.. o yüzden kötü düşünme ve stres yapma.. vardır bi vakti saati.. senin iyi olman lazım ki o bünyeye ve bedene bebiş tutunabilsin :KK66:
Aa desene cok duser üstünnüze kv den evet moral en buyuk ılac ama ınsan kendını tutamıyor bu durumlar karsısında özellıklede suradan bı mısafırlıge hastaneye onemlı seyler oldugun da soruyorlar ailen napıyo nerde bı amelıyat olursun herkesın anne baba bızımkılr var da yok hayalettt :eek:

Çok temiz kalplisin onlarda öyle ıste sankı kendılerı bızım gectıgımız yollardan gecmedı bızım gıbı nasıl dusunemıyorlar anlamıyorum benım gorumcemde esımın teyzesı sayılır çok dengesız
Sağol canım Rabbim biliyo içimi orası belli olmuyo hiç..
Zaten her ailede maydanozlar çıkar bayılırlar laf sahibi olmaya.. her şeyi onlar yaşamış onlar biliyo ya.. ya da dediğin gibi bu yollardan hiç geçmemişler gibi eziyet ediyolar insana.. gerçi bizimkiler açıkça söylüyodu bize bi şey olmasın da başkasına nolursa olsun benciliz biz diye.. ne pohum olduklarını da biliyolar yani :D

Aa desene cok duser üstünnüze kv den evet moral en buyuk ılac ama ınsan kendını tutamıyor bu durumlar karsısında özellıklede suradan bı mısafırlıge hastaneye onemlı seyler oldugun da soruyorlar ailen napıyo nerde bı amelıyat olursun herkesın anne baba bızımkılr var da yok hayalettt :eek:
Olmadıkları daha hayırlı.. bu karakterlerle yanında olsalar rezil ettiler beni diye ona üzülürsün bu defa.. benim anacığım babacığım yanımda da noluyo bunların yaptıkları adiliklerden evime gelmeye çekiniyo korkuyo insanlar.. o yüzden olumsuz düşünme.. hayatı güllük gülistanlık kimse yok çünkü..

Bak işte olumsuz düşündüğün için üstüne çekiyosun hep.. iyi güzel düşünürsen de güzellikler seni buluyo.. bende öyleydim ve hep bana mı denk gelir diyodum.. sonra düşünce yapımı düzeltince mutluluklar beni bulmaya başladı.. arada ufak tefek tatsızlıklar elbet oluyo.. onlar olmadan hayat olmuyo ne yazık ki.. olumlu düşünmeye çalış.. bi anda olmuyo ama bi zaman sonra başarıyo insan..
Ama bakarmısın sana bı anlayayım su an aklıma gelen problemlerı sen söyle esım askerlık yapmadı daha ve yaklasık 11 bın tl borcumuz var ve tüyo bebek yapmamız geekıyo fazla zaman kaybetmeden oda sgk sartlarından yararlanamıyoruz ve bu yuzden özel hastanede yapılması gerekıyor ozel hastanede 8 bın tl mal olur dedı ler doktor spor yap dedı 1 ay yaptım 3 kg verdım bıraktım doktırA ne dycem bılmıyorum ıs bakıyıyorum bulamıyorum esım tek maas yetmıyo bı kredı daha cekcez bebek ıcın kardeslrrım aile sorunları bı yonden daha aklıma gelen bunlar gelde takma kafaya

Sağol canım Rabbim biliyo içimi orası belli olmuyo hiç..
Zaten her ailede maydanozlar çıkar bayılırlar laf sahibi olmaya.. her şeyi onlar yaşamış onlar biliyo ya.. ya da dediğin gibi bu yollardan hiç geçmemişler gibi eziyet ediyolar insana.. gerçi bizimkiler açıkça söylüyodu bize bi şey olmasın da başkasına nolursa olsun benciliz biz diye.. ne pohum olduklarını da biliyolar yani :KK70:
O kadarıda neymıs resmen yuzzuzluk allah sabır versın

Ama bakarmısın sana bı anlayayım su an aklıma gelen problemlerı sen söyle esım askerlık yapmadı daha ve yaklasık 11 bın tl borcumuz var ve tüyo bebek yapmamız geekıyo fazla zaman kaybetmeden oda sgk sartlarından yararlanamıyoruz ve bu yuzden özel hastanede yapılması gerekıyor ozel hastanede 8 bın tl mal olur dedı ler doktor spor yap dedı 1 ay yaptım 3 kg verdım bıraktım doktırA ne dycem bılmıyorum ıs bakıyıyorum bulamıyorum esım tek maas yetmıyo bı kredı daha cekcez bebek ıcın kardeslrrım aile sorunları bı yonden daha aklıma gelen bunlar gelde takma kafaya
Aşılama denediniz mi hiç sanırım onda devlet yardım ediyodu.. tam emin de değilim ama..

Olmadıkları daha hayırlı.. bu karakterlerle yanında olsalar rezil ettiler beni diye ona üzülürsün bu defa.. benim anacığım babacığım yanımda da noluyo bunların yaptıkları adiliklerden evime gelmeye çekiniyo korkuyo insanlar.. o yüzden olumsuz düşünme.. hayatı güllük gülistanlık kimse yok çünkü..
Evet herkesın dertlerı taslakları var ailen evıne gelememesıne cok üzüldüm koca tarafı hep dert

Aşılama denediniz mi hiç sanırım onda devlet yardım ediyodu.. tam emin de değilim ama..
Asılama belkı olacak ama rezerv az oldugu ıcın bırınden bırı olacak tekrar toparlamak baya surermıs yok aynı ama ben özel hastanede tedavı goruyorum ve cok masraflı devlette hıc ılgılenmedıler

Evet herkesın dertlerı taslakları var ailen evıne gelememesıne cok üzüldüm koca tarafı hep dert
Evet sadece kocaya değil hepsine birden nikah basıyomuşun gibi herkes üstünde söz hakkı var zannediyo.. sivilce gibi hepsini sıkıp patlatasım geliyo :KK67:

Asılama belkı olacak ama rezerv az oldugu ıcın bırınden bırı olacak tekrar toparlamak baya surermıs yok aynı ama ben özel hastanede tedavı goruyorum ve cok masraflı devlette hıc ılgılenmedıler
Canım ya Rabbim yardımcınız olsun işinizi kolaylaştırsın inşallah.. eşinin ailesi destek olmaz mı peki.. eğer durumları müsaitse onlardan yardım istese eşin?

Evet sadece kocaya değil hepsine birden nikah basıyomuşun gibi herkes üstünde söz hakkı var zannediyo.. sivilce gibi hepsini sıkıp patlatasım geliyo :KK67:
:hamarat:benımde oklava yla acasım var bende öyle dusunuyorum herkes hur ve özgur onlarlada evledık sanırım

aile ve sosyal politikalar bakanlığına annenizi şikayet ettiniz mi hiç?

Back
X