- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Bana da öyle geldi . Erkek arkadaşımin ailesi burda yaşamıyor benim gitmem mümkün degil yaşadıkları yere tanışma için gelmeleri lazım çok uzak değil ama ne bileyim hani iş cikartiyo gibi mi olurum ekstradan?Önce birer kişiyle tanışma olması daha rahatlatıcı oluyor büyük buluşmada
Ben once annemle tanıştırmayi düşündüm sonra onun ailesiyle tanışma sonra da toplu olabilir diye ama emin olamadim :)Ve mümkünse önce sizin ailenizden biri erkek arkadaşınızla tanışıp rıza gösterdikten sonra siz onun ailesinden biriyle ön tanışma yaparsanız daha iyi oluyor. Aile temsilcileri gibi düşünün bu kişileri ve evlerine döndüklerinde kalan aile bireylerine sizi aktaracakları için önden ısınma turu gibi oluyor asıl aile tanışmasında daha yumuşak bir ortam oluşmasına yardımcı oluyor.
Aslında oğlum kiminle evlenmek istiyormuş diye merak ediyorsa kendisinden bir talep gelir ona göre uygun bir buluşma ayarlarsınız(kimin kimin yanına gideceği kendi aranızdaki ilişkiyle ilgili biraz)Bana da öyle geldi . Erkek arkadaşımin ailesi burda yaşamıyor benim gitmem mümkün degil yaşadıkları yere tanışma için gelmeleri lazım çok uzak değil ama ne bileyim hani iş cikartiyo gibi mi olurum ekstradan?
Bence çok büyük bi değişiklik olmuyo. Siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın derim.Erkek arkadaşımla uzun zamandir birlikteyiz. Artik evlilik yolunda adım atmak istiyoruz. Önce tanişmayla baslayalim dedik . Ama kararsiz kaldığım bir nokta var. Önce o benim annemle ben onun ailesiyle tanışıp sonra ailelerin tanışması mı daha iyi olur yoksa direkt ailelerin tanışması mı? Tecrübesi olanlar da paylaşırsa çok sevinirim.
Eğer imkan varsa şartlar çok zorlanmıyorsa bunu yaparken bence gayet doğru düşünmüşsünüz böyle olunca daha iyi oluyor çünküBen once annemle tanıştırmayi düşündüm sonra onun ailesiyle tanışma sonra da toplu olabilir diye ama emin olamadim :)
Ailesi kücuk bi yerde yasadigi icin su durumda benim gitmem hoş karsilanmayabilir diye düşündümAslında oğlum kiminle evlenmek istiyormuş diye merak ediyorsa kendisinden bir talep gelir ona göre uygun bir buluşma ayarlarsınız(kimin kimin yanına gideceği kendi aranızdaki ilişkiyle ilgili biraz)
Toplu tanismada daha gergin bir ortam olur diye de düşündüm ama :)Bence çok büyük bi değişiklik olmuyo. Siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın derim.
Bu sıkıntılı ya. Ağzın laf yapan biri bulunur kız ya da oğlan ikna edilir yani. Ama annesini babasını tanısalar birbirlerinin. Daha iyi olur. Ben annemle tanıştırmıştım. Ayrı ayrı zamanlarda annesi ve babasıyla birer çay içmiştim öyle denk gelmişti.Ve mümkünse önce sizin ailenizden biri erkek arkadaşınızla tanışıp rıza gösterdikten sonra siz onun ailesinden biriyle ön tanışma yaparsanız daha iyi oluyor. Aile temsilcileri gibi düşünün bu kişileri ve evlerine döndüklerinde kalan aile bireylerine sizi aktaracakları için önden ısınma turu gibi oluyor asıl aile tanışmasında daha yumuşak bir ortam oluşmasına yardımcı oluyor.
Erkek arkadaşınız ailesiyle konuşmuşsa bu konuyu az çok bi plan yapmışlardır kafalarında, size çıtlatır fikir almak için. Siz de önce annenizle tanıştırmak istediğinizi söylediyseniz ben de şöyle düşündüm deyip bahseder belki size sonra da bir tarih belirler genel tanışmayı gerçekleştirirsiniz mesafe olunca tanışma söz aynı gün oluyor bazen o yüzden hiç değilse öncesinde ufak tanışmalar olmuş olması bu açıdan iyi oluyorAilesi kücuk bi yerde yasadigi icin su durumda benim gitmem hoş karsilanmayabilir diye düşündüm
Ne sıkıntılı anlamadımBu sıkıntılı ya. Ağzın laf yapan biri bulunur kız ya da oğlan ikna edilir yani. Ama annesini babasını tanısalar birbirlerinin. Daha iyi olur. Ben annemle tanıştırmıştım. Ayrı ayrı zamanlarda annesi ve babasıyla birer çay içmiştim öyle denk gelmişti.
Cok teşekkür ederimErkek arkadaşınız ailesiyle konuşmuşsa bu konuyu az çok bi plan yapmışlardır kafalarında, size çıtlatır fikir almak için. Siz de önce annenizle tanıştırmak istediğinizi söylediyseniz ben de şöyle düşündüm deyip bahseder belki size sonra da bir tarih belirler genel tanışmayı gerçekleştirirsiniz mesafe olunca tanışma söz aynı gün oluyor bazen o yüzden hiç değilse öncesinde ufak tanışmalar olmuş olması bu açıdan iyi oluyor
Rica ederim hayırlısı olsun sizin için mutluluklar dilerimCok teşekkür ederim
Ne sıkıntılı mesela ?Bu sıkıntılı ya. Ağzın laf yapan biri bulunur kız ya da oğlan ikna edilir yani. Ama annesini babasını tanısalar birbirlerinin. Daha iyi olur. Ben annemle tanıştırmıştım. Ayrı ayrı zamanlarda annesi ve babasıyla birer çay içmiştim öyle denk gelmişti.
Aile temsilcisi. Temsilcisiz bi enerjiler karşılaştırılmalı hele de kv kişisiyle.Ne sıkıntılı anlamadım
Aslında bunu siz daha iyi bilirsiniz. Ben mesela ailemin eşimi ve ailesini seveceğini iyi anlasacagini biliyodum. Çünkü eşimi ve ailesini sevmemeleri için ya da gergin bir ortam olması için hiç bir neden yoktu. Sadece ilk bi kaç dk her iki taraf da aileler de heyecanlıydı sonra. Sohbet bi başladı derinleşti baya kaynaştılar. Ben ailemi bildiğim için yani ortamı gerecek patavatsız vs kimse yok eğer olsaydı onu sürekli kontrol altında tutmak gerekirdi. Eğer ailelerin sorun edeceğini düşündüğünüz bir konu varsa daha çok o konuyu nasıl yumusatiriz diye düşünseniz yeterli . Aileler sizin birlikteliginize karşı değilse zaten çocuklarının bu günlerinde onlarda heyecanlı oluyoToplu tanismada daha gergin bir ortam olur diye de düşündüm ama :)
Zaten arada kimse olmayacak ki. Tanisirsak ailesiyle ben sadeceAile temsilcisi. Temsilcisiz bi enerjiler karşılaştırılmalı hele de kv kişisiyle.
Mesela ağzı laf yapan bi kuzen beklentinizi yükseltebilir aileye karşı.Ne sıkıntılı mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?