• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile tanışması?

Aile temsilcisi. Temsilcisiz bi enerjiler karşılaştırılmalı hele de kv kişisiyle. 🤪
Aile temsilcisi diye kastettiğim anneler varsa abi ablalar falan ama benim.
Yani konu sahibinin annesi önce erkek arkadaşı ile tanışır mesela sonra onun annesi konu sahibi ile. Bu anneler ailenin kalan bireylerine gelin/damat adayı hakkında bi fikir beyan ederler büyük tanışma öncesi bilgi sahibi olmuş olur hiç değilse diğerleri demek istedim ben :KK51:
Kv ile enerjisi tutmayan da ne biliyim:KK53:

Aile temsilcisi diye kastettiğim anneler varsa abi ablalar falan ama benim.
Yani konu sahibinin annesi önce erkek arkadaşı ile tanışır mesela sonra onun annesi konu sahibi ile. Bu anneler ailenin kalan bireylerine gelin/damat adayı hakkında bi fikir beyan ederler büyük tanışma öncesi bilgi sahibi olmuş olur hiç değilse diğerleri demek istedim ben :KK51:
Kv ile enerjisi tutmayan da ne biliyim:KK53:
Pof ya okurken yoruldum hee. Konu sahibi korkmasın en sıkıntılı zamanlar. 🤣

Aile diye çekirdek aileden bahsediyorum yani ben kuzen falan karıştırma şimdi dur merve merve :confused:

Erkek arkadaşımla uzun zamandir birlikteyiz. Artik evlilik yolunda adım atmak istiyoruz. Önce tanişmayla baslayalim dedik . Ama kararsiz kaldığım bir nokta var. Önce o benim annemle ben onun ailesiyle tanışıp sonra ailelerin tanışması mı daha iyi olur yoksa direkt ailelerin tanışması mı? Tecrübesi olanlar da paylaşırsa çok sevinirim.
bence önce ev dışında bir yerde annenle tanışsın.

Aynen onu buyuk ihtimal yapariz insallah peki ben onun ailesiyle tek tanisayim mi nasil olur dusuncen ne
eğer aynı şehirde olsaydınız evet sen de aynı şekilde annesiyle buluşur bi kahve içerdin.gidebilirsen yine de bence tek git , eğer tek gidemem aile yapım izin vermez diyosan sevgilin annenle tanıştıktan sonra, sevgilinin ailesi çekirdek ailece size gelsinler tanışmaya.

eğer aynı şehirde olsaydınız evet sen de aynı şekilde annesiyle buluşur bi kahve içerdin.gidebilirsen yine de bence tek git , eğer tek gidemem aile yapım izin vermez diyosan sevgilin annenle tanıştıktan sonra, sevgilinin ailesi çekirdek ailece size gelsinler tanışmaya.
Aile yapimdan degil de onlar küçük bi yerde yaşıyorlar o yuzden benim su durumda gitmem hoş olmaz diye düşündüm. Ben onun annesi babasi buraya gelse görüşsek mi acaba dedim o da cagirir gibi mi oluyor bilmem :)

Back
X