- 24 Mart 2020
- 10.013
- 36.162
- 598
- 32
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Aile temsilcisi diye kastettiğim anneler varsa abi ablalar falan ama benim.Aile temsilcisi. Temsilcisiz bi enerjiler karşılaştırılmalı hele de kv kişisiyle.
Evet böyle olsun diyorumZaten arada kimse olmayacak ki. Tanisirsak ailesiyle ben sadece
Pof ya okurken yoruldum hee. Konu sahibi korkmasın en sıkıntılı zamanlar.Aile temsilcisi diye kastettiğim anneler varsa abi ablalar falan ama benim.
Yani konu sahibinin annesi önce erkek arkadaşı ile tanışır mesela sonra onun annesi konu sahibi ile. Bu anneler ailenin kalan bireylerine gelin/damat adayı hakkında bi fikir beyan ederler büyük tanışma öncesi bilgi sahibi olmuş olur hiç değilse diğerleri demek istedim ben
Kv ile enerjisi tutmayan da ne biliyim
Hic oyle kuzen falan yok :)Mesela ağzı laf yapan bi kuzen beklentinizi yükseltebilir aileye karşı.
KorkuyorumPof ya okurken yoruldum hee. Konu sahibi korkmasın en sıkıntılı zamanlar.
Açıklamayı severim meslek alışkanlığıPof ya okurken yoruldum hee. Konu sahibi korkmasın en sıkıntılı zamanlar.
ÜzdünAçıklamayı severim meslek alışkanlığıtabi sen Üşengeç olduğun için yoruldun kıyamam
Yakın mı oturacaksınız?Korkuyorum
Dur daha tanışma diyorumYakın mı oturacaksınız?
Çok yakın olmaz inşallah.Dur daha tanışma diyorumAynen yakın oturacağız olursa inşallah
Hayırlısı diyelimÇok yakın olmaz inşallah.
Aldım ya 3 büyük paket.Profil fotonu sevdimsana pudra şekeri alacamm kutulu
Üşendim çok çekmedim demiyor daAldım ya 3 büyük paket.Çekince hiç güzel olmadı
bence önce ev dışında bir yerde annenle tanışsın.Erkek arkadaşımla uzun zamandir birlikteyiz. Artik evlilik yolunda adım atmak istiyoruz. Önce tanişmayla baslayalim dedik . Ama kararsiz kaldığım bir nokta var. Önce o benim annemle ben onun ailesiyle tanışıp sonra ailelerin tanışması mı daha iyi olur yoksa direkt ailelerin tanışması mı? Tecrübesi olanlar da paylaşırsa çok sevinirim.
Aynen onu buyuk ihtimal yapariz insallah peki ben onun ailesiyle tek tanisayim mi nasil olur dusuncen nebence önce ev dışında bir yerde annenle tanışsın.
eğer aynı şehirde olsaydınız evet sen de aynı şekilde annesiyle buluşur bi kahve içerdin.gidebilirsen yine de bence tek git , eğer tek gidemem aile yapım izin vermez diyosan sevgilin annenle tanıştıktan sonra, sevgilinin ailesi çekirdek ailece size gelsinler tanışmaya.Aynen onu buyuk ihtimal yapariz insallah peki ben onun ailesiyle tek tanisayim mi nasil olur dusuncen ne
Aile yapimdan degil de onlar küçük bi yerde yaşıyorlar o yuzden benim su durumda gitmem hoş olmaz diye düşündüm. Ben onun annesi babasi buraya gelse görüşsek mi acaba dedim o da cagirir gibi mi oluyor bilmem :)eğer aynı şehirde olsaydınız evet sen de aynı şekilde annesiyle buluşur bi kahve içerdin.gidebilirsen yine de bence tek git , eğer tek gidemem aile yapım izin vermez diyosan sevgilin annenle tanıştıktan sonra, sevgilinin ailesi çekirdek ailece size gelsinler tanışmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?