- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.705
- 528
- Konu Sahibi catlovefor
-
Var öyle tipler maalesef. Anne değilim ama çocuğum olduğunda eve kız arkadaşını getirirse buna tepki göstermem, bana mantıksız geliyor çünkü.Normalde problem olmamasi lazimdi belki, ama böyle seylerin sonradan laf söze sebep verdigine cok sahit oldum. Kiz samimi olmak istiyordu mesela sonra düğün arifesinde tartismalar olunca aileler arasinda "Sizin kiziniz zaten evimizde yatip kalkiyor" diye laflar edildi. Baska bir tanidigim erkek arkadasinin annesiyle sarma felan da yapardi ama o anne arkasindan "bu kizi kesinlikle gelin olarak istemiyorum" derdi. Öyle de oldu. Oglu baska bir kizla evlendi
Amin sağ olunMaşallah kayınvalideniz ile olan uyumunuza imrendim.
Allah bozmasın
Var öyle tipler maalesef. Anne değilim ama çocuğum olduğunda eve kız arkadaşını getirirse buna tepki göstermem, bana mantıksız geliyor çünkü.
Amin sağ olun
İşte o yüzden biraz tanımak ona göre değerlendirmek lazım. Asssslaaaaaa gitme denecek bi şey değil kessssinlikle kal da diyemem ama kararı zor bence de.Bin çeşit insan var. Mesela ben ailemi devamli peşime takmadim ama takan da bir bakima hakli olabilir cevresine gore, burda da okuyoruz adamin peşinde takilip gidiyor bir basina tanişmaya sonra kizi yalniz bulup evire cevire bin tane laf sokuyorlar kizlara, oyle konular da okuduk
Merhabalar, tecrübeli olanlarınızın fikirlerini bekliyorum.
Yaklaşık 1 ay sonra erkek arkadaşımın yaşadığı şehire ailesiyle tanışmak için gideceğim.
Ayrica 2 gun boyunca orada sınava girecegim için bir gece onlarda kalmamı istiyorlar.
Daha önce karşılıklı binalarda oturduğumuz için ailesi beni bende ailesini az çok tanıyoruz.
Fakat ciddi şekilde tanışmaya gideceğim için biraz gerginim.
Ne giymeliyim (Tesettürlü değilim), giderken bir çicek veya çikolata götürmeli miyim ,nasıl hitap etmeliyim, sofra kaldırma gibi durumlarda hemen yardım etmeli miyim ?
Yani bu gibi şeylerde ne yapacağımı bilemiyorum.
Yapı olarak çok heyecanlı bir insanım.
Bu konudaki tecrübe ve yönlendirmelerinizi okumaktan memnuniyet duyacağım.
Karşı tarafla 3 yıl boyunca sürekli iletişim halindeydik diyebilirim. Kız kardeşi çocukluk arkadaşım. Kendi annemin durumdan haberi olacak orada kalsam da kalmasam da. 2 3 ay sonra da erkek arkadaşım tanışmaya gelip daha sonrasında isteme durumlari olacak. Gün boyu sınav ve dışarıda gezme ile gezip akşam ailesi ile olacağız. Kalma konusunda henüz kararimi vermedim tabi ki.
Buz gibi olunmasa da ilk görüşmeden fazla samimi olmaya ben de karşıyım. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. İlk günden mıç mıç olan ilişkiler sonra saçmasapan hal alıyor.Kesssiiinnn linç yicem ama ben kendi bakış açım ve tecrubeme dayanarak erkek ailesine buzzz gibi, duvarlar orerek yaklasikmasi taraftariyim. Zamanla ister istemez bir takim sınırlar zaten aşılacak, bu asılan sınırları minimumda tutmak icin en bastan cok daha agresif bir mesafe koyulması gerektiğini düşünüyorum. Duruma yorumum, eli bos gitme ama cok degerli bisey olmasin, yalakalik gibi algılanabilir(kaynanalarin kafa biraz tuhaf çalışıyor), ki ne alsan da begenilmeme ihtimali cok yuksek. Bence gece kalmamalisin, hemen evlerinin kizi moduna girme, sonra önünü alamazsin. Her seye atlayip yardim etmeye çalışıp gelinciklik oynamaya kalkisma, yarin bir gün ben bunu cagirir evimi temizletirim kerize benziyo bu biraz kafasina girmesin kv. Cok konusma, her konuda fikrini soyleme. Ki en baştan ben olsam asla kendi ailem olmadan sevgilimin ailesiyle tanismaya gitmezdim ama sınav icin gidip mecbur kalacaksan durum ayri tabi
iş ciddiye bağlanmadan , nişan söz muabbetleri başlamadan samimi olmaya karşıyım . bu samimeyetten sonra araman sorman gerekekcek . anneler günü doğum günüMerhabalar, tecrübeli olanlarınızın fikirlerini bekliyorum.
Yaklaşık 1 ay sonra erkek arkadaşımın yaşadığı şehire ailesiyle tanışmak için gideceğim.
Ayrica 2 gun boyunca orada sınava girecegim için bir gece onlarda kalmamı istiyorlar.
Daha önce karşılıklı binalarda oturduğumuz için ailesi beni bende ailesini az çok tanıyoruz.
Ne giymeliyim (Tesettürlü değilim), giderken bir çicek veya çikolata götürmeli miyim ,nasıl hitap etmeliyim, sofra kaldırma gibi durumlarda hemen yardım etmeli miyim ?
kesinlikle kalma. ne demeye padisah soyu gibi ayagina gidiyorsunuz. siz kiz tarafisiniz, onlar sizin ailenizle tanisti mi?Merhabalar, tecrübeli olanlarınızın fikirlerini bekliyorum.
zaten sizinkiler kotu olsa su zamana kadar lafini ederlerdi, demek ki seker bir aileye denk dusmussunuz. genelde kizla evlendirmek icin binbir dereden su getirse bile, erkek analari sanki lutfetmiste evlendirmis moduna giriyor.Yani ben ortada bi yorum yaptım, asla diyemem hiçbir şey için 1 senelik evliyim hiç bu tarz bi laf sokma vs yaşamadım. Hala kayınvalidemle kalmaktan keyif alırım mesela o da benle sohbetten keyif alır öncesinde aynı evde kalmış olmamız beni kötü gelin mi yaptı ki :/ Ha böyle düşünenler yok mu var ama onu siz değerlendireceksiniz yine de.
Evet tabii en baştan kendilerini belli ediyor böyleleri zaten, en baştan başlarlardı laf etmeye bence de. Şükür yok öyle bi şey.zaten sizinkiler kotu olsa su zamana kadar lafini ederlerdi, demek ki seker bir aileye denk dusmussunuz. genelde kizla evlendirmek icin binbir dereden su getirse bile, erkek analari sanki lutfetmiste evlendirmis moduna giriyor.
Kesinlikle katılıyorumKesssiiinnn linç yicem ama ben kendi bakış açım ve tecrubeme dayanarak erkek ailesine buzzz gibi, duvarlar orerek yaklasikmasi taraftariyim. Zamanla ister istemez bir takim sınırlar zaten aşılacak, bu asılan sınırları minimumda tutmak icin en bastan cok daha agresif bir mesafe koyulması gerektiğini düşünüyorum. Duruma yorumum, eli bos gitme ama cok degerli bisey olmasin, yalakalik gibi algılanabilir(kaynanalarin kafa biraz tuhaf çalışıyor), ki ne alsan da begenilmeme ihtimali cok yuksek. Bence gece kalmamalisin, hemen evlerinin kizi moduna girme, sonra önünü alamazsin. Her seye atlayip yardim etmeye çalışıp gelinciklik oynamaya kalkisma, yarin bir gün ben bunu cagirir evimi temizletirim kerize benziyo bu biraz kafasina girmesin kv. Cok konusma, her konuda fikrini soyleme. Ki en baştan ben olsam asla kendi ailem olmadan sevgilimin ailesiyle tanismaya gitmezdim ama sınav icin gidip mecbur kalacaksan durum ayri tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?