Aile Tanışması

Var öyle tipler maalesef. Anne değilim ama çocuğum olduğunda eve kız arkadaşını getirirse buna tepki göstermem, bana mantıksız geliyor çünkü.
Maşallah kayınvalideniz ile olan uyumunuza imrendim.

Allah bozmasın
Amin sağ olun

Var öyle tipler maalesef. Anne değilim ama çocuğum olduğunda eve kız arkadaşını getirirse buna tepki göstermem, bana mantıksız geliyor çünkü.

Amin sağ olun

Bin çeşit insan var. Mesela ben ailemi devamli peşime takmadim ama takan da bir bakima hakli olabilir cevresine gore, burda da okuyoruz adamin peşinde takilip gidiyor bir basina tanişmaya sonra kizi yalniz bulup evire cevire bin tane laf sokuyorlar kizlara, oyle konular da okuduk

İşte o yüzden biraz tanımak ona göre değerlendirmek lazım. Asssslaaaaaa gitme denecek bi şey değil kessssinlikle kal da diyemem ama kararı zor bence de.

Karşılıklı binalarda oturmuşsunuz. Sevgilinizin kız kardeşi, çocukluk arkadaşınız. Aileler zaten birbirini ve sizleri tanıyor. Birbirini tanıyan insanların, yeniden tanışmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Durumu ailenize açarak , ailece görüşme yapılması daha sağlıklı olur.

Buz gibi olunmasa da ilk görüşmeden fazla samimi olmaya ben de karşıyım. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. İlk günden mıç mıç olan ilişkiler sonra saçmasapan hal alıyor.

iş ciddiye bağlanmadan , nişan söz muabbetleri başlamadan samimi olmaya karşıyım . bu samimeyetten sonra araman sorman gerekekcek . anneler günü doğum günü
sonra ayrılınca sıkıntı . acele etmeyin derim bi bahane bulun yada cafede buluşun

Sevgiliniz daha sizin aileniz ile tanismadan sizin gidip tanişmaniz üstelik o gece orda kalmanız hiç uygun değil.Buyuk ihtimalle aileniz bilmiyor.Normal hiç bir anne baba bu duruma rıza göstermez.İlerde kulaklarına gider çok mahcup olursunuz. Otelde kalın, dışarda sevgilinizle yemek yeyin,ailesini hiç karıştırmayın......

kesinlikle kalma. ne demeye padisah soyu gibi ayagina gidiyorsunuz. siz kiz tarafisiniz, onlar sizin ailenizle tanisti mi?

hele muhafazakar bir aile ise, kesinlikle yapma.

zaten sizinkiler kotu olsa su zamana kadar lafini ederlerdi, demek ki seker bir aileye denk dusmussunuz. genelde kizla evlendirmek icin binbir dereden su getirse bile, erkek analari sanki lutfetmiste evlendirmis moduna giriyor.

zaten sizinkiler kotu olsa su zamana kadar lafini ederlerdi, demek ki seker bir aileye denk dusmussunuz. genelde kizla evlendirmek icin binbir dereden su getirse bile, erkek analari sanki lutfetmiste evlendirmis moduna giriyor.
Evet tabii en baştan kendilerini belli ediyor böyleleri zaten, en baştan başlarlardı laf etmeye bence de. Şükür yok öyle bi şey.

ben eşimle sevgiliyken bir günlüğüne onlarda kalmak durumunda kalmıştım, daha yaşımda küçüktü o zaman. babası yoktu sadece annesi ve küçük kardeşi vardı. hatta kayınvalidemle yatmıştım o gece bundan çok sonrasında evlendik ama kayınvalidemin ağzından bir kere bile onlarda kaldığım çıkmadı. bende asla kalma ya da kesinlikle kal diyemem.. ben sorun yaşamadım ama şu an nasıl insanlar olduğunu bilmiyorsun otelde kalmak daha garanti olabilir.

Kesinlikle katılıyorum

ya buzzz gibi falan olma tabii neysen o ol. orijinal halin buzzz gibi biriyse o başka :) nasıl biriysen öyle ol hiç rol yapma ama kalma olaylarına hiç girme. hatta tanışma olayından vaz mı geçilse ya, sınava gireceksin sonuçta. boş yere gerginlik, heyecan...
daha senin erkek arkadaşın tanışmamış sen neden onunkilerle tanışıyorsun ki? kadın erkek ilişkileri de tersine döndü, anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…