Evet dogru ama uzun suredir kumara gittigine dair bir belirti yok.Zaten henuz basinda oldugu icin belki de birakma mucadelesindedir bilemiyorum.Doktoruyla 1 saat gorusuyormus.Ona anlatmistir belki bu durumuesinizin kumar sorunu vardi yanlis animsamiyor isem, bu aile terapisi ile asilacak bir sey degil saniyorum ancak ikili iliskiniz uzerinde muhakkak terapinin faydasi olacaktir.niyekine
Sormayin ya ben de soktayim hala.Gerci ben deseydim kesin kabul etmezdi.Kendisi karar verdigi iyi oldu.Insaallah sizin esiniz de ikna olur...Ben esime gitmeyi tekliff ettim ama sallamadi beni
Sizi tebrik ediyorum, insallah hersey yoluna girer
Hmm sanmiyorum esimortada bir sorun gormedigi icin isimiz zorSormayin ya ben de soktayim hala.Gerci ben deseydim kesin kabul etmezdi.Kendisi karar verdigi iyi oldu.Insaallah sizin esiniz de ikna olur...
Iste zamaninda sorun olarak gorulmeyen ufacik seyler cığ gibi buyuyor ve insan altindan kalkamiyor.Hmm sanmiyorum esimortada bir sorun gormedigi icin isimiz zor
gerçekten eşinizi tebrik ediyorum,çözüm odaklı insanlar başüstü....ne güzel umarım hayırlı bir sonuç olur, ama bu adımını dikkate alın...çok sevindim adınıza....Iste zamaninda sorun olarak gorulmeyen ufacik seyler cığ gibi buyuyor ve insan altindan kalkamiyor.
Evet cok buyuk bir adim hem de.Acikcasi asla aklima gelmezdi.Kumar konusunda simdilik umutluyum diyelim cunku daha basindaydi olayin.Gerci ona gore sorunlarimiz cok baska seyler ama ben terapiler devam ettikce gercek probleme odaklanacagini dusunuyorum.Bakalim hayirlisi...Kumar kolay kolay bırakılacak bir alışkanlık değil ama bence bir deneyin. Sonuçta tedavi olmaya çalışması büyük bir adım.
Amin.Gercekten insan karsidan bir adim gorunce elinden geleni yapmak istiyor.ayy ne guzel darisi diger kocalarin basina
Ayy insaallah aylardir cok cektik ama sonu guzel olur umarim.Cok tesekkur ederim...İki taraf da mucadele ediyorsa ailesi için. ..bu işin kazananı sevgi olur aile olur.
Kara bulutlar dagilsin inşallah mutluluğa az kaldı gibi gözüküyor. Tebrik ederim.
Kesinlikle oyle ama iste gel de anlatIste zamaninda sorun olarak gorulmeyen ufacik seyler cığ gibi buyuyor ve insan altindan kalkamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?