Aile terapisine basliyoruz...

niyekine

Her canli ölümü tadacaktir...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
1.304
2.307
88
Iyi geceler herkese.Az once esimle konustuk gecen cuma psikiyatriste baslamis.Ilac kullaniyormus.Sorunlarimizdan bahsedince psikiyatrist hemen bosanma yoluna girmeyin esini de getir terapiye baslayalim demis.Unlu ve pahali bir doktor.Acikcasi esimden beklemezdim hatta ben teklif edecektim ama dalga gecip tersler diye vazgecmistim.Sormak istedigim daha once esiyle terapiye gidip olumlu sonuc alan,problemlerini cozebilen arkadaslar var mi?

esinizin kumar sorunu vardi yanlis animsamiyor isem, bu aile terapisi ile asilacak bir sey degil saniyorum ancak ikili iliskiniz uzerinde muhakkak terapinin faydasi olacaktir. niyekine niyekine

esinizin kumar sorunu vardi yanlis animsamiyor isem, bu aile terapisi ile asilacak bir sey degil saniyorum ancak ikili iliskiniz uzerinde muhakkak terapinin faydasi olacaktir. niyekine niyekine
Evet dogru ama uzun suredir kumara gittigine dair bir belirti yok.Zaten henuz basinda oldugu icin belki de birakma mucadelesindedir bilemiyorum.Doktoruyla 1 saat gorusuyormus.Ona anlatmistir belki bu durumu

Ben esime gitmeyi tekliff ettim ama sallamadi beni
Sizi tebrik ediyorum, insallah hersey yoluna girer

Ben esime gitmeyi tekliff ettim ama sallamadi beni
Sizi tebrik ediyorum, insallah hersey yoluna girer
Sormayin ya ben de soktayim hala.Gerci ben deseydim kesin kabul etmezdi.Kendisi karar verdigi iyi oldu.Insaallah sizin esiniz de ikna olur...

Bence yoluna girer..
Siz istiyorsunuz girmeyi..
Bence eşiniz daha çok istiyor ki bu kadar radikal bir karar alabilmiş..
İnşallah herşey yoluna girer..

Kumar kolay kolay bırakılacak bir alışkanlık değil ama bence bir deneyin. Sonuçta tedavi olmaya çalışması büyük bir adım.

Kumar kolay kolay bırakılacak bir alışkanlık değil ama bence bir deneyin. Sonuçta tedavi olmaya çalışması büyük bir adım.
Evet cok buyuk bir adim hem de.Acikcasi asla aklima gelmezdi.Kumar konusunda simdilik umutluyum diyelim cunku daha basindaydi olayin.Gerci ona gore sorunlarimiz cok baska seyler ama ben terapiler devam ettikce gercek probleme odaklanacagini dusunuyorum.Bakalim hayirlisi...

İki taraf da mucadele ediyorsa ailesi için. ..bu işin kazananı sevgi olur aile olur.
Kara bulutlar dagilsin inşallah mutluluğa az kaldı gibi gözüküyor. Tebrik ederim.
Ayy insaallah aylardir cok cektik ama sonu guzel olur umarim.Cok tesekkur ederim...

Daha once aile terapisine giden kimse yok mu acaba?Cok merak ediyorum bu yontemle evliligi kurtulan birileri var mi diye?

Back
X