- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Yok hayır ben oturup "Şu an bu tepinen benim çocuğum olsa ne yapardım" diye düşününce aklıma ilk olarak gelen şeyi yazmıştım, yanlış anlaşılmış sanırımO da lafın gelişiydi. Zaten benim sinirlendiğim nokta koca çocuğun uyarılmaması bile. Buna anlam veremiyorum. Hayır o çocuğun özelliği ne ki bu aileye göre yani hepimiz bunu çekmek zorunda mıyız? Hayır bi yavrum sus bile dese uğraştı diyeceğim o derece umursamaz. Yoksa bir ay önceki otobüs yolculuğumda gece bir türlü uyuyamayıp sürekli ağlayan minik bebeğin annesine "Öf yeter bi uyutmadı" diiyen teyzeyi paylayan da benim. Olayı farklı yerlere getirmeye çalıştı bi iki arkadaş yine ama benim kastettiğim buydu, çocuklarla ilgili değildi lafım.
Lafın gelişi söylediğim şeyden de dayağa falan getirdiniz lafı, şimdi ben size burda ne anlatsam boş valla belli ki anlaşılmayacak. İyi akşamlar:)
Acaba kaç tane çocuk yetiştirdin de bu kadar net konuşuyorsun.
Evet o çocuk ailesi tarafından terbiye alamamış bir terbiyesiz sen ağzına bir tane çarpınca terbiyeli oluyorsun
Ağzına bi tane çarpsaydım öyle olurdum, lafın gelişi söylediğim şeyden ben haksız oldum ama çocuğuna bi sus bile demeyen umursamaz anne sırf anne olduğu için baya haklı yani. Ben de o kadar para verip oyun izlemeye gittim izleyemedim falan ama ne olacak canıııım 10 yaşında da olsa hala çocuk o, ailesi de niye sustursun o çocuk onların prensesi ben de çekmek zorundayım. Oldu o zaman
Lafı dolandırma,ağzına çarparım deyince sen çok mu terbiyeli oluyorsun. Tepkiler artınca yan çizmeye başladın.
Ben de sinir oluyorum.
Her istediği olsun, aman biz yapamadık o yapsın diye diye
şımarık terbiyesiz çocuk doldu ortalık.
Ama evladım yok diyemiyorlar ya küçücük çocuğa.
Baştan ağlayarak her istediklerini yaptırmışlar serçe parmaklarında oynatıyorlar sonra.
Ama ağlıyorrrrr diyorlar bir de açıklama olarak..
Aman o hiç ağlamasın siz çok ağlarsınız.
Evet bu durumu kınıyorum doğrusu.
Anne değilim ama çocuk elinde oyuncak olan anne olmaya hiç niyetim yok.
Şımarıklık sebebiyle ağlayan çocuğum içimi şu kadarcık acıtmaz.
Gösteremedim ama siz anladınız.
Sizin gibi birine laf anlatmaya çalışmayacağım, yan falan da çizdiğim yok. Ama ciddi anlamda bu derece kendinizden geçerek sinirlenmenizden acaba bugünkü o umursamaz kadın siz miydiniz diye düşünüyorumYoksa bu kadar at gözlüklü olamazdınız da en azından bu insan da tiyatro izlemeye gitmiş çlocuğun annesi bi sus demeliymiş özgürlüklerini kısıtlamaya hakkı yokmuş falan gibi "normal" şeyler düşünebilirdiniz herhalde.
hımmmm anlıyorum
Yok hayır ben oturup "Şu an bu tepinen benim çocuğum olsa ne yapardım" diye düşününce aklıma ilk olarak gelen şeyi yazmıştım, yanlış anlaşılmış sanırımO da lafın gelişiydi. Zaten benim sinirlendiğim nokta koca çocuğun uyarılmaması bile. Buna anlam veremiyorum. Hayır o çocuğun özelliği ne ki bu aileye göre yani hepimiz bunu çekmek zorunda mıyız? Hayır bi yavrum sus bile dese uğraştı diyeceğim o derece umursamaz. Yoksa bir ay önceki otobüs yolculuğumda gece bir türlü uyuyamayıp sürekli ağlayan minik bebeğin annesine "Öf yeter bi uyutmadı" diiyen teyzeyi paylayan da benim. Olayı farklı yerlere getirmeye çalıştı bi iki arkadaş yine ama benim kastettiğim buydu, çocuklarla ilgili değildi lafım.
Ağzına bi tane çarpsaydım öyle olurdum, lafın gelişi söylediğim şeyden ben haksız oldum ama çocuğuna bi sus bile demeyen umursamaz anne sırf anne olduğu için baya haklı yani. Ben de o kadar para verip oyun izlemeye gittim izleyemedim falan ama ne olacak canıııım 10 yaşında da olsa hala çocuk o, ailesi de niye sustursun o çocuk onların prensesi ben de çekmek zorundayım. Oldu o zaman
Pardon da kizin ustune niye gidiyorsunuz bu kadar. Tamam yanlis bi cumle kurmus olabilir. Gun oluyor ki kizimin simarikligina
Dayanamayip bnmde seytan diyor cak bitne dedigim oluyor. Ama oyle demeklede oyle yapilmiyor daha bi kere el kaldirmisligim yok abartmayin bnce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pek sanmıyorum....Yazdıklarımdan bir şey anladığınızı düşünmüyorum açıkçası. Herhalde siz yerimde olsaydınız hiç sinirlenmeyecektiniz. Çok takdir ediyorum gerçekten, demek burdaki bayanlar tiyatroya gidip tiyatroyu izlemek yerine yandaki koca çocuğun sesini dinleseler "Ayyy o daha çocuuuuuuuuuuuk" diyip ailesine de hiç kızmayacaklarmış uyarmadı diye. Ayy gerçekten melek gibisiniz
bir öğretmen olarak fikrinize şiddetle destek veriyorum.bu tür anne babalar yüzünden sınıfta da huzur kalmadı.
tamam bu ülkeye senin gibi düşünenlerin çocukları lazım
çok biliyosan yap yetiştir bakalım
ama o zaman bu sayfayı açıp okumayı unutma
Hicbirimiz o anneye hakli demiyoruz. Anne hatali, muhakkak ki o da rahatsiz olmustur cocugunun davranisindan (her normal anne olur, hatta yerin dibine girer). Ama sizi rahatsiz etmemek adina cikmaliydi ordan. Buna evet.
Ama sen konuya direk cocuk hakkinda konusarak basladin, anneden cok cocuktan bahsettin, bizim cevaplarimiz da buna yonelik oldu.
Ne dersen de, canim istemeden de olsa kinadin, ben de sadece sana kinama bak basina gelebilir dedim, onda da bana kizdin.
Sanki cocuk bir sirk hayvaniymis gibi egitilimez ki demeye calisiyordum ben sadece. Simdi de tepkilerden dolayi isi anneye ceviriyorsun.
seni ayakta alkışlıyorum.
benim kızım bazen beni aglamakla yola getireceğini sanıyor.
ağlıyor ağlıyor ağlıyoreşim hemen kükrüyor"çocuğu neden aglatiyorsun.ne istiyorsa versene bla bla bla"
bırak ağlar ağlar usanir diyorum.sonuçta dovmedim etmedim.
eşime engel oluyorsam kızım süt dokmus kediye dönüp yanıma geliyor.
ama kucağına alıp simartirsa istediğini de yapsa ağlıyor.tabi ben i zaman deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?